Gość: sluchaczka IP: 83.144.126.* 02.10.04, 21:04 czy ktos slyszal caly jego album? warto kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titush Re: uslyszalam Jamie Culluma 02.10.04, 22:57 warto, warto i jeszcze raz WARTO!!! na najnowszej płycie ("twenty some-thing") jest kilka świtnie zaaranżowanych coverów i oczywiście autorskich piosenek. płyta jest bardzo pozytywna, cieplutka i bardzo jazzująca )). polecam z całego serca jeśli lubisz ten gatunek muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchaczka Re: uslyszalam Jamie Culluma IP: 83.144.126.* 03.10.04, 21:36 dzieki po takiej zachecie nie pozostaje mi nic innego, jak tylko wybrac sie do sklepu po ten album. mam nadzieje, ze inni tez maja podobne wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: uslyszalam Jamie Culluma 04.10.04, 19:03 satysfakcja gwarantowana pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchaczka Re: uslyszalam Jamie Culluma IP: 83.144.126.* 04.10.04, 23:08 album Jamiego nabylam juz (z trudem niestety... w trzecim sklepie dopiero!) i rzeczywiscie potwierdzam opinie - warto go miec. mysle, ze ta plyta moze byc szczegolnie pomocna wszystkim panom... w uwodzeniu pan dobre wino, swiece oraz Jamie w tle - mieszanka niezawodna jesli ja moglabym polecic Tobie cos do sluchania, to bylby to Till Broenner. klimat podobny, acz bardziej chwilami romantyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: uslyszalam Jamie Culluma 05.10.04, 15:25 dziękuję serdecznie za sugestię )). nie omieszkam sprawdzić! i tak - mieszanka z pewnością trafiona )). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBLE Re: uslyszalam Jamie Culluma IP: *.um.wroc.pl / *.um.wroc.pl 06.10.04, 07:49 poszukaj teraz Michaela Buble, spodoba się wam także Peter Cincoti... Odpowiedz Link Zgłoś
titush Re: uslyszalam Jamie Culluma 06.10.04, 13:13 Buble jest bardzo fajny. swego czasu robiłam na angielskim "fever" w jego wersji. coś niesamowitego... Odpowiedz Link Zgłoś