jazzfoxy 28.12.04, 10:48 Ludzie spicie jeszcze? Dostaliscie jakies plyty od Mikolaja? Ja dostalam box "Piano" Mozdzera, plyta + dvd z koncertu w Romie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzbaky1 Re: Gwiazdkowe prezenty 28.12.04, 10:54 A ja Coltrane'a "Spiritual" i "Coltrane & Miles '55-'61" od córki, skrzypaczki klasycznej, nie jazzowej. Miło. Odpowiedz Link Zgłoś
ella66 Re: Gwiazdkowe prezenty 28.12.04, 11:28 Mnie się dostał ostatni (chyba) Gary Burton "Generations". Odpowiedz Link Zgłoś
heniek99 Re: Gwiazdkowe prezenty 28.12.04, 11:57 Ja śpię. Jestem bardziej zmęczony po świętach niż przed nimi. No cóż. My z żoną w ramach prezentu nabyliśmy sobie drogą kupna gramofon, a w ramach promocji świątecznej (wymuszonej przez nas na sprzedawcy) dostaliśmy w sklepie do niego płytę Elli z koncertu w Montreux w 1977 roku. Tylko z czasem na słuchanie jakoś kiepsko po świętach (( Jak na razie przesłuchaliśmy w całości jedynie płytę "Pora na Telesfora" (oj, zajeździłem ją nieźle na swoim (raczej rodziców) pierwszym gramofonie) z naszym maleńkim synkiem (odnoszę wrażenie, że słuchanie jej sprawiło większą przyjemność nam niż jemu), odświeżając sobie przeboje typu "Cztery zielone słonie" czy fenomenalny wręcz kawałek "Tam-tam". Kiedyś to nagrywali płyty... hen(ryk) ---------------------- ... ciepło wewnętrzne łatwo można uzupełnić ciepłem zewnętrznym przy pomocy różnych wódek słodkich i mocnych, jak mówią w Galicji. Odpowiedz Link Zgłoś