Dodaj do ulubionych

rany boskie

08.01.05, 00:54

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24024
ostrzegam, hardkor !
Obserwuj wątek
    • humbak Matko Janek! 08.01.05, 01:16
      Czy Ty mnie chcesz do grobu wprowadzić! Weźże nie dawaj takich linków, ja tu zaraz ryknę brechtem, aż mnie cała Polska usłyszy. A może i Polonia!
    • h8red Łał [szokniepozwoliłnapisaćwięcej] 08.01.05, 08:49

• szprota a ja szprotestuję 09.01.05, 20:01
      przeciwko naśmiewaniu się ze wszystkich depilujących się intymnie
      • janek0 Re: a ja szprotestuję 09.01.05, 20:22
        szprota napisała:

> przeciwko naśmiewaniu się ze wszystkich depilujących się intymnie

heh, niech się depilują gdzie chcą smile tylko "forum depilacja intymna" jest
        nieziemskie. ciekawe, co robią na zlotach smile))
        • humbak Re: a ja szprotestuję 09.01.05, 20:53
          Janek! Ja znowu tu parskam bez szans na zaprzestanie przez Ciebie!big_grin
        • humbak Re: a ja szprotestuję 09.01.05, 20:53
          Acha, mam nadzieję że nie piją przy tym piwasmile
          • as2112 Re: a ja szprotestuję 09.01.05, 21:05
            humbak napisał:

> Acha, mam nadzieję że nie piją przy tym piwasmile

Czemu nie ? Przynajmniej mogą zaoszczędzić na piance do golenia smile
            • humbak Re: a ja szprotestuję 09.01.05, 21:19
              Wiesz, przypuszczam, że po 4-5 piwach depilacja może mieć ciekawy efekt.wink Retro punk chociażbysmile
              • dziewczyna_mickiewicza Re: a ja szprotestuję 09.01.05, 22:28
                wezcie bo sie udlawie herbatasmile))))))
                forum nieziemskie, owszem...
    • mameluch na razie jeden watek... 09.01.05, 23:22
      ...ale kto wie czy nie przerodzi sie kiedys w powazne fojrum?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=19277164&v=2&s=0
      • dziewczyna_mickiewicza Re: na razie jeden watek... 10.01.05, 19:16
        wypowiedz niejakiego brauna mnie rozwalilasmile
    • homohedonistus Re: rany boskie 10.01.05, 19:29
      Powoli dojrzewam do podjęcia decyzji o reaktywacji mojego wątku o seksie.
      • janek0 Re: rany boskie 10.01.05, 21:59
        homohedonistus napisał:

> Powoli dojrzewam do podjęcia decyzji o reaktywacji mojego wątku o seksie.
        ?!! a co ma depilacja intymna wspólnego z seksem ?
        • homohedonistus Re: rany boskie 10.01.05, 22:09
          A pomyśleć, że mogłem się tak wpisać do wątku o jedzeniu przed komputerem. Wtedy to bym się musiał dopiero tłumaczyć!
          • janek0 Re: rany boskie 10.01.05, 22:27
            homohedonistus napisał:

> A pomyśleć, że mogłem się tak wpisać do wątku o jedzeniu przed komputerem.
            > Wtedy to bym się musiał dopiero tłumaczyć!

Dalej nic nie rozumiem...
            • homohedonistus Re: rany boskie 10.01.05, 22:44
              Nic nie szkodzi. Ja mam po prostu dobrą pamięć do nic nieznaczących szczegółów. Swoją drogą, pytanie - co ma wspólnego jedzenie przed komputerem z seksem - mogłoby mnie zainspirować do popełnienia czegoś wyjątkowo spektakularnego.
              • janek0 Re: rany boskie 10.01.05, 22:51
                homohedonistus napisał:

> Nic nie szkodzi. Ja mam po prostu dobrą pamięć do nic nieznaczących szczegółów.
                > Swoją drogą, pytanie - co ma wspólnego jedzenie przed komputerem z seksem - mo
                > głoby mnie zainspirować do popełnienia czegoś wyjątkowo spektakularnego.

No, dawaj. Lubimy tu spektakularne czyny. (Początkowo chciałem napisać "wal
                śmiało !", ale dotarło do mnie, że to też może mieć coś wspólnego z seksem, więc
                doszedłem do wniosku, że nie należy Cię bez powodu podniecać, pardon, prowokować.)
                • homohedonistus Re: rany boskie 10.01.05, 22:56
                  oj, Janku, bo znowu skończy się jakimś głupim wątkiem. A tego byśmy przecież nie chcieli. A tak w ogóle, to nie tak łatwo. Wpierw pytanie, potem coś spektakularnego.
                  • janek0 Re: rany boskie 10.01.05, 22:59
                    homohedonistus napisał:

> oj, Janku, bo znowu skończy się jakimś głupim wątkiem. A tego byśmy przecież ni
                    > e chcieli. A tak w ogóle, to nie tak łatwo. Wpierw pytanie, potem coś spektakul
                    > arnego.

Uwaga, pytam: CO MA WSPÓLNEGO JEDZENIE PRZED KOMPUTEREM Z SEKSEM ?
                    • homohedonistus Re: rany boskie 10.01.05, 23:02
                      Naiwniak! Gdybym pierwszy swój post umieścił w tamtym wątku, gdybyś Ty zadał to pytanie, wtedy tak, wtedy mogłoby wydarzyć się coś spektakularnego. Ale teraz? Po takim wymęczonym pytaniu?
                      • janek0 Re: rany boskie 10.01.05, 23:05
                        homohedonistus napisał:

> Naiwniak! Gdybym pierwszy swój post umieścił w tamtym wątku, gdybyś Ty zadał to
                        > pytanie, wtedy tak, wtedy mogłoby wydarzyć się coś spektakularnego. Ale teraz?
                        > Po takim wymęczonym pytaniu?

eeetam. wcale nie wiesz, tylko tak ględzisz.
                        • homohedonistus Re: rany boskie 10.01.05, 23:08
                          Może i nie wiem, ale kolejny wpis mam. Coraz bliżej 2000.
                          • janek0 Re: rany boskie 10.01.05, 23:11
                            homohedonistus napisał:

> Może i nie wiem, ale kolejny wpis mam. Coraz bliżej 2000.
                            dupa dupa gówno gówno
                            • homohedonistus Re: rany boskie 10.01.05, 23:31
                              no nie! po czymś takim, gdybym był wrażliwą osobą, to przez długi czas nie uczyniłbym niczego spektakularnego. Na szczęście nie jestem.
                              • humbak Re: rany boskie 11.01.05, 00:18
                                Ja pierdzielę Panowie! Bicie piany w czystej postaci! Gratuluję potencjiii.. jału, pardon za przeklawiaturzenie.
                                • homohedonistus Re: rany boskie 11.01.05, 10:01
                                  Humbaku, nie bądźmy zbyt pochopni. Nie oceniajmy, a nie popełnimy błędu. Choć ja na przykład, bardzo lubię je popełniać.
                                  • humbak Re: rany boskie 11.01.05, 11:30
                                    Pochopni? Nie bądźmy zbyt zdrewniali! To nie jest forum wymagające rozsądkuwink
                                    • homohedonistus Re: rany boskie 11.01.05, 11:51
                                      Hmmm, hmmm, mój Humbaku! Zapomniałem, że wy młodzi jesteście bardzo pochopni. Możesz się trochę przejść, bo my tu tymczasem jeszcze nawet "dzień dobry" nie powiedzieliśmy.
                                      • humbak Re: rany boskie 11.01.05, 11:58
                                        Gollum, Ungolianta, Ankalagon, Bombadil, Krasnal, Fangorn, Homer
                                        Whooooohoooooosmile
                                        To się nazywa zestaw XXLsmile
    • kwiat_paproci Re: rany boskie 10.01.05, 21:52
      no, hardkor rzeczywiście, Forum Dla Dłubiących w Nosie, to przy tym "lajtowe"
      jest wink
    • grimsrund Re: rany boskie 13.01.05, 01:19
      Coraz bardziej umacniam się w poglądzie, że niektórych ludzi naprawdę nie
      powinno się uczyć pisać smile)

(a wielu innych czytać - tak nawiasem mówiąc smile )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka