Dodaj do ulubionych

EDYTA BARTOSIEWICZ

IP: *.chello.pl 17.01.05, 19:15
Mam 24 lata.Od 11 lat jestem fanka Edyty.Jakie sa Wasze ulubione piosenki
Edyty? Moje: Tatuaz, Zegar, Ostatni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolo Re: EDYTA BARTOSIEWICZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 19:35
      Edyta nagrywa nową płytę - tylko nie wiem po co zaprosiła na nią podrzędnego
      gitarzystę Żabiełowicza z Heya. Czy w tym kraju naprawdę nie ma lepszych
      wioślarzy?
      No, ale już się cieszę na tę płytkę. Będzie niezły wypasik, hehe
      • Gość: Greg Re: EDYTA BARTOSIEWICZ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.05, 22:07
        Kolo...osmieszasz sie chlopie. Zabielowicz jest chyba jednym z lepszych i
        najoryginalniejszych polskich gitarzystow. Wierze, ze nagraja dobra plyte, tez
        kiedys lubilem Edyte. Moja ulubiona piosenka - Koziorozec (chyba taki tytul?).
    • Gość: Listek Re: EDYTA BARTOSIEWICZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:34
      datolya wiekszych lieter juz nie bylo? wiesz ze tak nie wypada?
    • wojtek_kosynier Re: EDYTA BARTOSIEWICZ 18.01.05, 07:57
      Sen, Koziorożec, Tatuaż, Mistrz, Skłamałam, Dziecko...

A współpraca z KK... No comments.
      • dzika_rzeka Re: EDYTA BARTOSIEWICZ 18.01.05, 11:18
        Racja - współpraca z Krawczykiem poważania nie przynosi, ale spójrz jakie
        stworzyła zapotrzebowanie na jej płytę! Myślę, że to li tylko przemyślany chwyt
        marketingowy ze strony Edyty bądź wytwórni - sprawdzić jaki jest w
        społeczeństwie odzew na nazwisko "Bartosiewicz". Natomiast kompletnie nie
        rozumiem po co do tej rzeki weszli Rojek, Nosowska(!), Staszczyk. Krawczyk jest
        uosobieniem kiczu i tandety nawet jeśli ubiera je w quasi alternatywne piórka
        vide współpraca ze Smolikiem na pierwszym krążku. Ale to temat na inną dyskusję.

A co Edyty - dobrze, że nagrywa, działa, bo szkoda byłoby, żeby kolejny dobry
        głos i ciekawa osobowość w tym kraju zostały zmarnowane. A swoją drogą to
        smutne, że przez tyle lat dziura na rynku, która powstała po zamilknięciu
        Bartosiewicz nie została zapełniona. Kompletny brak wymiany pokoleniowej, nowe
        muzyczne twarze i drogi są skutecznie blokowane przez przemysł i media. Jeśli
        już pojawia się ktoś nowy to albo jest kalką zachodnią albo drastycznie rozmija
        się z moim rozumieniem słowa "nowy".

A co do Żabiełowicza - to całkiem dobry gitarzysta - ciekawy, pomysłowy, ale
        jak dla mnie ciągle jest niespełnioną nadzieją, ciągle "nie wystrzelił".
        Szkoda, że Hey poszedł na ostatniej płycie w kierunku elektroniki zawężając
        przez to pole do popisu dla gitarnika. Może ta płyta z Bartosiewicz pozwoli
        Marcinowi rozwinąć skrzydła (hm, wiosła) i należycie uwiarygodnić swój talent
        na regularnym wydawnictwie, a nie tylko na koncertach. Oby.
        • ihopeyouwilllikeme Re: EDYTA BARTOSIEWICZ 18.01.05, 11:44
          1. Zabij Swój Strach
          2. Dziecko
          3. Tatuaż
          4. Skłamałam
          5. Miłość Jak Ogień
    • Gość: SilverMoon Re: EDYTA BARTOSIEWICZ IP: *.chello.pl 21.01.05, 15:54
      Ja również od 11 lat jestem fanem Edyty. Moje ulubione piosenki: Sen, Ostatni,
      Niewinność, Opowieść, Skłamałam, 7 mórz, 7 lądów, Zegar, Pomyśl o mnie i wiele
      wiele innych wink Też czekam z niecierpliwością na nową płytkę Edyty. Czy ktoś
      coś może wie więcej na jej temat? Pozdrawiam fanów Edyty.
      • dzika_rzeka Re: EDYTA BARTOSIEWICZ 21.01.05, 18:57
        Na mieście mówi się, że płyta jest już praktycznie gotowa. Oprócz Edyty na
        krążku ma pojawić się wspomniany już Marcin Żabiełowicz oraz dwóch Amerykanów,
        tworzących sekcję.
    • Gość: klarsien Re: EDYTA BARTOSIEWICZ IP: *.4web.pl 21.01.05, 19:02
      so many reasons to have to carry on...boże, tyle lat?
    • Gość: emkal Re: EDYTA BARTOSIEWICZ IP: 212.160.106.* 10.02.05, 15:38
      Koziorożec-zdecydowaniewink
    • Gość: Foxy Zadna nie lubie jej- i spiewa z Krawczykiem! IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 22:53
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka