Dodaj do ulubionych

z deszczem

02.11.06, 12:55
gdzies tak w polowie lat '90,a moze nawet rtoche wczesniej, w czasach gdy szalaly tzw boysbandy, powstala bardzo ladna piosenka,ktorej nie potrafie sobie zbytnio skojarzyc. autorem jest ktos w rodzaju take that, boyzone czy ktos tam,od zatrzesienia ich bylo,w kazdym razie w teledysku chlopcy siedza zdaje sie w barze przy ladzie,cali mokrzy,wydaje mi sie,ze padal na nich jakis deszcz, wydaje mi sie,ze zwrotka/refren rozpoczynala sie slowami w stylu "here comes the world" aczkolwiek moglam sie przeslyszec,mala bylam:) moze ktos wie o co chodzi?
na pewno nie jest to piosenka take that "back for good", sprawdzone:]
Obserwuj wątek
    • andywaw Re: z deszczem 02.11.06, 23:54
      Deszcz kojarzy mi się z teledyskiem BACKSTREET BOYS "Quit Playing Games (With
      My Heart)", ale chłopaki nie siedzieli w barze tylko na jakimś murku i przy
      schodach. Singel wszedł wysoko na listy przebojów w styczniu 1997.
      • galvanizee Re: z deszczem 03.11.06, 11:43
        nie, to nie ta piosenka:/
        • dedukcja_watsonie Re: z deszczem 03.11.06, 23:52
          a nie jakies east 17 i thunder ? :) tak mi sie tytul raczej deszczowo kojarzy :)
          • andywaw Re: z deszczem 04.11.06, 02:07
            East 17 mieli też singla "Let It Rain"
    • galvanizee Re: z deszczem 04.11.06, 15:13
      to nie to:/ w east17 bylo chyba tylko trzech facetow,a mi sie kojarzy,ze w teledysku ktory mam na mysli bylo ich wiecej,chyba 5, hmm:/
      • edavenpo TAKE THAT 05.11.06, 13:11

Back For Good

Przynajmniej tak mysle.

Tutaj video:

www.youtube.com/watch?v=Ig_4JP5Ahfw
        • edavenpo Re: TAKE THAT 05.11.06, 13:12

Hmmm... Dopiero teraz doczytalam ze to nie Back For Good ;-) Oops!

• galvanizee Re: z deszczem 07.11.06, 13:59
      mam juz!!
      chodzilo mi o www.youtube.com/watch?v=xtclD4vMY_c :)
      fraza o ktora mi chodzilo to "it's only words(...)" ;> choc wydaje mi sie ze slyszalam tez troche innna wersje,spokojniejsza, ale juz mam co chcialam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka