Dodaj do ulubionych

OGLĄDALIŚCIE MAGDĘ FEMME W DRODZE DO GWIAZD ???

IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 26.05.02, 15:11
Oglądałem. Bardzo się cieszę że zaśpiewała na żywo, chociaż nie obyło sie bez
fałszów. Jednak wolę takie śpiewanie na żywo niż z playbacku. Jak Edyta
Górniak, udaje że śpiewa i dodatkowo ma naturalnie przetworzony głos na
komputerowy, proszę co można zrobic z głosem !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Miecio Re: OGLĄDALIŚCIE MAGDĘ FEMME W DRODZE DO GWIAZD ??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 15:47
      Gość portalu: FAN napisał(a):

> Oglądałem. Bardzo się cieszę że zaśpiewała na żywo, chociaż nie obyło sie bez
      > fałszów. Jednak wolę takie śpiewanie na żywo niż z playbacku. Jak Edyta
      > Górniak, udaje że śpiewa i dodatkowo ma naturalnie przetworzony głos na
      > komputerowy, proszę co można zrobic z głosem !!!

A ja tam wcale nie zwracam uwagi na głos, ani Magdy Femme ani Edyty.
      I one tez o tym wiedząaaaa, ze nie głos jest najważniejszysmile

• mallina Re: OGLĄDALIŚCIE MAGDĘ FEMME W DRODZE DO GWIAZD ??? 26.05.02, 17:29
        nie widzialam ale slyszalam jak spiewa
        marniutko cos jej poszlo...ale niektorych jak widze slabizna rozczula
      • Gość: Bartek Re: OGLĄDALIŚCIE MAGDĘ FEMME W DRODZE DO GWIAZD ??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 12:32
        Gość portalu: Miecio napisał(a):

> A ja tam wcale nie zwracam uwagi na głos, ani Magdy Femme ani Edyty.
        > I one tez o tym wiedząaaaa, ze nie głos jest najważniejszysmile

Dla mnie właśnie głos jest najważniejszy. A M.Femme ma chyba jeszcze słabszy
        wokal od A.Lipnickiej (przepraszam, jeśli uraziłem jej fanów).

• Gość: Miecio Re: OGLĄDALIŚCIE MAGDĘ FEMME W DRODZE DO GWIAZD ??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:25
          Gość portalu: Bartek napisał(a):

> Dla mnie właśnie głos jest najważniejszy. A M.Femme ma chyba jeszcze słabszy
          > wokal od A.Lipnickiej (przepraszam, jeśli uraziłem jej fanów).

Bo ty młody jeszcze jesteś i nie wiesz co jest najpiekniejsze w kobiecie.
          >
          >

• Gość: kaktus6 Re: OGLĄDALIŚCIE MAGDĘ FEMME W DRODZE DO GWIAZD ??? IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 21:19
            ani glosu ani urody, wrecz kompletny brak urody.M.F. jest chyba przybrana
            siostra Pinokia ma twarz jakby wystrugana z drewna i chyba nic sie z tym nie da
            zrobic. Nie wiem czemu tak sie reklamowala ze bedzie spiewac na zywca kiedy to
            bylo takie zalosne. Gorszy wokal niz ci amatorzy spiewajacy przed nia(
            szczegolnie PIEKNIE zaspiewala dziewczyna, ktora w"cywilu" wygladala jak szara
            myszka a na scenie byla calkiem calkiem a spiewala piosenke Nie zabijaj Tej
            Milosci- wrecz REWELACYJNIE!!!} Co mozna pozytywnego powiedziec o M.F ? -
            miala ladna sukienke!
            • Gość: tomek Re: OGLĄDALIŚCIE MAGDĘ FEMME W DRODZE DO GWIAZD ??? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 27.05.02, 21:57
              Gość portalu: kaktus6 napisał(a):

> ani glosu ani urody, wrecz kompletny brak urody.M.F. jest chyba przybrana
              > siostra Pinokia ma twarz jakby wystrugana z drewna i chyba nic sie z tym nie da
              >
              > zrobic. Nie wiem czemu tak sie reklamowala ze bedzie spiewac na zywca kiedy to
              > bylo takie zalosne. Gorszy wokal niz ci amatorzy spiewajacy przed nia(
              > szczegolnie PIEKNIE zaspiewala dziewczyna, ktora w"cywilu" wygladala jak szara
              > myszka a na scenie byla calkiem calkiem a spiewala piosenke Nie zabijaj Tej
              > Milosci- wrecz REWELACYJNIE!!!} Co mozna pozytywnego powiedziec o M.F ? -
              > miala ladna sukienke!

Nie jestem fanem M. Femme ale wole słuchać kiepskiego live niż najlepszego
              playbacku (vide: wielu wcześniejszych gości - jeśli nie wszystkich).
    • Gość: mallina Re: OGLĄDALIŚCIE MAGDĘ FEMME W DRODZE DO GWIAZD ??? IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.02, 00:31
      jednak idac czy sluchajac koncertu ma sie ochote na jakies wykonanie na
      poziomie a nie zeby zaciskac palce i myslec"wyciagnie czy nie..zalamie sie
      glosik czy nie..bedzie to chociaz troszke do oryginalu podobne czy nie..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka