Gość: patrycja IP: *.unregistered.media-com.com.pl 15.02.05, 09:12 Mam pytanko... Jaka jest cena gitary klasycznej? Takiej juz z raczej pelnym wyposazeniem? Zn. z tym ubrankiem, tym czyms do strojenia i wogole? Moze znacie jakies stronkik gdzie sa ceny takich gitar bo ja szukalam na googlach i nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j-cobb Re: Po ile Gitara?? IP: *.ostnet.pl 15.02.05, 21:21 Zależy jaką gitare klasyczną chcesz kupić. W miare dobrą i porządną znajdziesz za jakieś 300-400 zł (są oczywiście droższe ) Ubranko..? Pewnie o futerał Ci chodzi? Też zależy jaki chcesz. Możesz kupić zwykły płócienny (nie wiem ile dokładnie kosztuje pewnie 50-100 zł) albo taką twardą walizkę (odpowiednio drożej). Co do strojenia to nie wiem czy chodzi Ci o zwykły kamerton za 15 zł czy elektroniczny stroik (pewnie koło 100 zł). Jeżeli to ma być Twoja pierwsza gitara to polecam poszukać na www.allegro.pl. Wyjdzie na pewno taniej, a uzywane nie musi znaczyć gorsze Miłych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
wave32 Re: Po ile Gitara?? 15.02.05, 21:48 Witaj. www.omnimusic.com.pl/stronaglowna.htm www.mayones.pl/ www.promusica.com.pl/sec_d.php www.megamusic.pl/ www.malko.pl/ www.fender.pl/ www.artmusic.pl/index.php Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: Po ile Gitara?? IP: *.unregistered.media-com.com.pl 16.02.05, 07:40 Czesc. Dzieki bardzo za obie odpowiedzi napewno mi pomoga To moja pierwsza Gitara . Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś