aric 06.04.05, 23:05 Bla bla bla, oto jestem, głównie pewnie wieczorami. Proponuje jakąś małą zabawę. Prostą. Rozruchamy to forum i bedzie git!! Kto wie co to jest BIOREPT?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek0 Re: Net w dom, nowa nadzieja na parciane worki 06.04.05, 23:10 aric napisał: ARIC !!!! KOPĘ LAT !!! > Proponuje jakąś małą zabawę. Prostą. Rozruchamy to forum i bedzie git!! Jestem chętny do ruchania > Kto wie co to jest BIOREPT?? Biologiczny Irygator Operowany Ręcznie w Ekstremalnie Płaskim Terenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Net w dom, nowa nadzieja na parciane worki 06.04.05, 23:16 Bardzo poprawnie, poza tym, że to żarło dla żółwii wodnych. Ktoś chce takiego żulwia?? W komplecie akwarium, trzy kamienie, w tym dwa płaskie piaskowce, grzałka, lampka i trochę Bioreptu. Kopę jak kopę, rzekłbym, że ze trzy kopy mi sie należą. Witam Johna Null Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Net w dom, nowa nadzieja na parciane worki 06.04.05, 23:19 aric napisał: > Bardzo poprawnie, poza tym, że to żarło dla żółwii wodnych. Ktoś chce takiego > żulwia?? W komplecie akwarium, trzy kamienie, w tym dwa płaskie piaskowce, > grzałka, lampka i trochę Bioreptu. a co taki żółw robi, jeśli coś ? > Kopę jak kopę, rzekłbym, że ze trzy kopy mi sie należą. przychylam się do wniosku kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Net w dom, nowa nadzieja na parciane worki 06.04.05, 23:22 żółw je, sra, wygrzewa sie w świetle lampki. Czasami pływa z lekka. A poza tym nic, taki spokojny zwierzak z domkiem, chociaz troche upierdliwy. Przy stanie kotów w liczbie 4, żółw niestety jest do wydania. MOja żona juz żółwia niekoniecznie już chce. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Net w dom, nowa nadzieja na parciane worki 06.04.05, 23:28 aric napisał: > żółw je, sra, wygrzewa sie w świetle lampki. Czasami pływa z lekka. > > A poza tym nic, taki spokojny zwierzak z domkiem, chociaz troche upierdliwy. > Przy stanie kotów w liczbie 4, żółw niestety jest do wydania. MOja żona juz > żółwia niekoniecznie już chce. ha ! wszystko jasne... żółw pożera koty, albo przynajmniej napastuje ! to ja nie chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Net w dom, nowa nadzieja na parciane worki 08.04.05, 07:47 ale czy ten żółw jest przynajmniej niemyty ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Net w dom, nowa nadzieja na parciane worki 08.04.05, 18:40 jak najbardziej niemyty, jak najbardziej. jedna z jego upierdliosci polega na tym, że to straszny brudas jest a woda niewele pomaga. taki żółw to nie lada wyzwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Kwiecie! 09.04.05, 14:10 a gdzież Twoja, ulubiona (ze względu na wysoką zawartość Pożywienia) przeze mnie sygnaturka o niebie??????????? natychmiast mi tu poproszę!!!!!!!!!!!!! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Kwiecie! 09.04.05, 14:31 A ta nowa nie fajna ?? A tak się starałam (( Nie wrócę do starej, bo mi się trochę przejadła (ten kebab się taki stary i śmierdzący zrobił )) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Kwiecie! 09.04.05, 14:38 nowa równie fajna, tylko wpleć jeszcze jakoś ten Kebab to już będzie Caciki! ps. Kebab jest zawsze dobry i swieży! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Kwiecie! 09.04.05, 16:30 Wułala! Oto ostatni raz, spesziali for ju moja poprzednia sygnaturka Nasyć nią swoje oczy, bo to jedyna taka okazja Nad nową pracuję, może się jakoś ten kebab uda tam zgrabnie wpleść, żeby nikt nie zauważył różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Kwiecie! 09.04.05, 17:20 DZIĘKI! sycę niniejszym wzrok, choć nie żołądek niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Net w dom, nowa nadzieja na parciane worki 09.04.05, 10:41 Ja bym uważał z tym entuzjazmem. Taki żółw jak już się rozbryka to może się wyrypiście agresywny zrobić. Tryby mu się zmieniają i trza wzywać lajon tejmera... kuzynka tak miała. Straciła rękę razem z krzesłem w niej trzymanym przez chwilę nieuwagi Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Net w dom, nowa nadzieja na parciane worki 09.04.05, 14:12 humbak napisał: Straciła rękę razem z krzesłem w niej trzymanym > przez chwilę nieuwagi to po co trzymała krzesło?? a potem się zwala winę na żółwie. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Net w dom, nowa nadzieja na parciane worki 09.04.05, 20:52 Facet! To nie był byle żółw tylko czempion! W żółwich zapasch brał udział! Rosyjskie walki psów to przy tym pikuś! Po walce żółwiowi daje się tydzień na uspokojenie! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Net w dom, nowa nadzieja na parciane worki 06.04.05, 23:24 Cześć Aric Pozdrawiam i gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Net w dom, nowa nadzieja na parciane worki 06.04.05, 23:29 a dziękujemy, z żoną odkryliśmy nową forme rekreacji. Odpowiedz Link Zgłoś