marnie74 22.04.05, 23:12 Ciekawa jestem czy Eva ma też fanów z meskiego grona -ja znam tylko fanki (faceci zarzucają ckliwość i takie tam) Ale np. "Time is a healer"- co ona tam robi z głosem, ciarki przechodzą po piętach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: Eva Cassiddy -do facetów 23.04.05, 02:27 uwielbiam jej album SONG BIRD rewelacyjna dekonstrukcja OVER THE RAINBOW swietny cover FILEDS OF GOLD bardzo zaluje, ze dostarlem do jej muzyki tak pozno (rok temu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marnie Re: Eva Cassiddy -do facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 13:21 jest jej trona wykonana przez jej mamę na ktorej mozna obejrzec rowniez jej obrazy chyba po porostu Eva Cassidy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Eva Cassiddy -do facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 23:49 mój kolega zachwycał się "songbird" i "autumn leaves".generalnie, był pod wielkim wrażeniem jej głosu.mądry chłopak)wie, co dobre) a z tymi ciarkami marnie, święta prawda!!!!jak po raz pierwszy usłyszałam "anniversery song"... to aż trudno opisać!to po prostu trzeba przeżyć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re: Eva Cassiddy -do facetów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.05, 18:27 Ma. I owszem. I od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
marnie74 Re: Eva Cassiddy -do facetów 25.04.05, 17:43 Czekam na wiecej glosow o Evie, a moze znacie jakies normalniejsze forum o dobrej muzie , gdzie nie czulabym sie tak wyalienowana ze swoim gustem jak tu (a naprawde slucham bardzo róznej muzy) Odpowiedz Link Zgłoś