Gość: Look IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 14:14 No własnie?? Ma cos w sobie czy nie za bardzo? Warto kupić czy nie?? Warto słuchać i czy jest czego? POydrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: . . :: Co sądzicie o płycie POKAHONTAZ? : : . 26.04.05, 14:25 slyszalam pare utworow raczej mnie nie zachecily do kupna plyty wole jednak posluchac jak chlopcy sie produkowali w Paktofonice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glebogryzarka Re: . . :: Co sądzicie o płycie POKAHONTAZ? : : . IP: 195.245.217.* 26.04.05, 15:43 Warto kupić. Jest o wiele dojrzalsze niż Paktofonika, jednolite koncepcyjnie, Fokus wymiata głosem, dykcją i żelaznym wyczuciem rytmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herr Re: . . :: Co sądzicie o płycie POKAHONTAZ? : : . IP: 213.241.38.* 26.04.05, 22:41 warto - nie porownujcie tego do paktofoniki, please. to cos zupelnie innego, bardziej w strone future hip-hop. szybko i wsciekle Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: . . :: Co sądzicie o płycie POKAHONTAZ? : : . 26.04.05, 23:22 No mnie się dość intensywnie podoba. Tak jak napisał Glebogryzarka- świetne wyczucie rytmu. Zgrzytów nie słychać w każdym bądź razie. Bardzo fajnie złożone. Odpowiedz Link Zgłoś
ianek70 Re: . . :: Co sądzicie o płycie POKAHONTAZ? : : . 27.04.05, 08:52 Zgadzam się z pozytywnymi opiniami powyżej - dodam jeszcze, że po pierwszym przesłuchaniu nie byłem do końca przekonany, po drugim już byłem. Trudno nie porównać z wcześniejszymi dziełami chłopów, bo to dobry punkt wyjścia: i bardziej zróżnicowane klimaty, niż Pijani Powietrzem, i bardziej hiphopowe. Hmm. Po prostu dobra płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciszą krzyczę Re: . . :: Co sądzicie o płycie POKAHONTAZ? : : . IP: *.crowley.pl 28.04.05, 00:16 no nie spieprzyli.profesjonalizm i pomysły na miarę oczekiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada6891 zacna 13.05.05, 00:52 jak dla mnie plytka zdecydowanie warta kupienia nie jest to jakis szczyt geniuszu, ale głos Fokusa <orgazm w locie> to po prostu mistrzostwo!!! i jakie rymy i bity!!! <yammy> no i co charakterystyczne dla Fokusa i Raha -gra slowem i specyficzne poczucie humoru szczegolnie mi sie podobaja "do amnezji...", "wstrząs dla mas", "równowaga" i "rap (biznes) zone" pozdroofki Odpowiedz Link Zgłoś