Dodaj do ulubionych

THE OFFSPRING

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 12:03
co sądzicie o nowej płycie offa?tzn ciezko The Greatest Hits nazwac nowa płyta ale zawszetongue_out no jest jedna nowa piosenka "Can't Repeat", która niesie przesłanie i jest o czymś, mam nadzieje ze jest to zapowiedz powrotu OFFa z nowym materiałem i siegnięcia do korzeni.
No i jeszcze ten song niewiadomego pochodzenia, tzn nie wiadomo czy to jest nowa, stara piosenka czy jakies odgrzewane kluchy, ale smierdzi Ignition i jest to piekny zapach
aha nazywa sie Mission From God
[url=www.orock1059.com/audio/offspring_cantrepeat.mp3/]Can't Repeat mp3[/url]
[url=www.offspring.art.pl/media2004sum/notreleased/19.mp3/]Mission From God mp3[/url]

www.theoffspring.fora.pl forum enjoy
Obserwuj wątek
    • przemas83 Re: THE OFFSPRING 30.06.05, 13:32
      Składanka jak składanka, ja tam czekam na normalny, regularny CD.
    • Gość: eja Re: THE OFFSPRING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:30
      osobiscie wole starsze kawalki offspring..te mniej znane np. bad habit. ale
      skladanke chce kupic. podobno jest wersja z dvd. niedlugo jade na ich koncert,
      zobaczymy jak graja na zywo. a jesli chodzi o can't repeat to to jest nowy
      utwor. przeslanie jst za to w gone away, jedna z moich ulubionych piosenek,
      polecamsmile
      • bad_habit Re: THE OFFSPRING 22.07.05, 17:55
        Gość portalu: eja napisał(a):

> osobiscie wole starsze kawalki offspring..te mniej znane np. bad habit. ale
        > skladanke chce kupic. podobno jest wersja z dvd. niedlugo jade na ich koncert,
        > zobaczymy jak graja na zywo. a jesli chodzi o can't repeat to to jest nowy
        > utwor. przeslanie jst za to w gone away, jedna z moich ulubionych piosenek,
        > polecamsmile
        gone away -the best,a ja też lubię self esteemwinkpozdro dla Off'fanówsmile
    • artur666 Re: THE OFFSPRING 24.07.05, 10:35
      Slucham ich nadal chetnie, lecz powoli juz mnie sie przejada.
      • Gość: hmm Re: THE OFFSPRING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 13:25
        tym którym przejada się offspring polecam NOFX , warto poszukać smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka