Gość: kika IP: *.darkstar.pl 24.07.05, 10:28 Czy jest ktoś w posiadaniu mp3 z "Podwójnego życia Weroniki"? Mogłabym prosić o przesłanie? Naprawdę bardzo mi na tym zależy, bo płyty nie mogę nigdzie dostać. mój e-mail: zloto-wlosa@darkstar.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasek_xxl szukanie trwało 3 minuty 24.07.05, 10:34 www.gigant.pl/index.asp?sid=oumnmgfwevulvlibopqsxdreiljwpb&r_url=/html/produkt.asp?p=drbpaxdslquycvbrkqga||r=26||||red=1 www.fan.pl/shopping/pe.php?id=21862 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: szukanie trwało 3 minuty IP: *.darkstar.pl 24.07.05, 10:37 Dzięki wielkie za linki, chociaż powiem szczerze mam pewne opory przed kupowaniem produktów przez internet. Nie wiem, czy to bezpieczne. Ale i tak dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caps Re: szukanie trwało 3 minuty IP: *.aster.pl 24.07.05, 12:33 Kolega podał linki do normalnych, sprawdzonych sklepów. Płacisz za przesyłkę przy jej odbiorze, więc odpada ryzyko związane z używaniem karty kredytowej w necie. Czego się tu obawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Podwójne życie Weroniki - soundtrack 24.07.05, 18:02 sprawdz poczte dziewczynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIĘKUJĘ!!! Re: Podwójne życie Weroniki - soundtrack IP: *.darkstar.pl 24.07.05, 21:51 Dziękuję bardzo, bardzo, baaardzo Kubissimo! Zakochałam się w Preisnerze, a przy tej muzyce po prostu odpływam... (dzięki Tobie). Płyty staram się kupować oryginalne, chociaż nie zawsze mnie na to stać. Nagranie z muzyką Preisnera z różnych filmów kupiłam - niestety w wykonaniu Pani o nieciekawym głosie (w porównaniu z Elżbietą Towarnicką, która podkładała głos pod Weronikę ) Na szczęście w tej wersji, którą mi Kubissimo przesłał "Van den Budenmayer Concert" jest śpiewany przez p. Elżbietę - odetchnęłam z ulgą. Jeszzcze raz - wiekie DZIĘKI! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Podwójne życie Weroniki - soundtrack 24.07.05, 22:18 milego sluchania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi do kubissimo IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:53 hmmm....czytajac Twoje posty zauwazam coraz wieksze podobienstwo do mioch upodoban pozdrawiam-moze tym razem przeczytasz pozdrowienia bo poprzednich chyba nie czytales,szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: do kubissimo 24.07.05, 23:23 ojej faktycznie mi umknely dzieki wielkie i rownie serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś