Dodaj do ulubionych

Podwójne życie Weroniki - soundtrack

IP: *.darkstar.pl 24.07.05, 10:28
Czy jest ktoś w posiadaniu mp3 z "Podwójnego życia Weroniki"? Mogłabym prosić
o przesłanie? Naprawdę bardzo mi na tym zależy, bo płyty nie mogę nigdzie dostać.
mój e-mail: zloto-wlosa@darkstar.pl
Obserwuj wątek
    • pasek_xxl szukanie trwało 3 minuty 24.07.05, 10:34
      www.gigant.pl/index.asp?sid=oumnmgfwevulvlibopqsxdreiljwpb&r_url=/html/produkt.asp?p=drbpaxdslquycvbrkqga||r=26||||red=1

www.fan.pl/shopping/pe.php?id=21862
      • Gość: kika Re: szukanie trwało 3 minuty IP: *.darkstar.pl 24.07.05, 10:37
        Dzięki wielkie za linki, chociaż powiem szczerze mam pewne opory przed
        kupowaniem produktów przez internet. Nie wiem, czy to bezpieczne. Ale i tak
        dziękuję.
        • pasek_xxl a oporów przed okradaniem artystów nie masz? 24.07.05, 11:14
        • Gość: Caps Re: szukanie trwało 3 minuty IP: *.aster.pl 24.07.05, 12:33
          Kolega podał linki do normalnych, sprawdzonych sklepów. Płacisz za przesyłkę
          przy jej odbiorze, więc odpada ryzyko związane z używaniem karty kredytowej w
          necie. Czego się tu obawiać?
    • kubissimo Re: Podwójne życie Weroniki - soundtrack 24.07.05, 18:02
      sprawdz poczte dziewczynko smile
      • Gość: DZIĘKUJĘ!!! Re: Podwójne życie Weroniki - soundtrack IP: *.darkstar.pl 24.07.05, 21:51
        Dziękuję bardzo, bardzo, baaardzo Kubissimo! Zakochałam się w Preisnerze, a przy
        tej muzyce po prostu odpływam... (dzięki Tobie).
        Płyty staram się kupować oryginalne, chociaż nie zawsze mnie na to stać.
        Nagranie z muzyką Preisnera z różnych filmów kupiłam - niestety w wykonaniu Pani
        o nieciekawym głosie (w porównaniu z Elżbietą Towarnicką, która podkładała głos
        pod Weronikę smile) Na szczęście w tej wersji, którą mi Kubissimo przesłał "Van den
        Budenmayer Concert" jest śpiewany przez p. Elżbietę - odetchnęłam z ulgą.
        Jeszzcze raz - wiekie DZIĘKI!
        • kubissimo Re: Podwójne życie Weroniki - soundtrack 24.07.05, 22:18
          milego sluchania smile
          • Gość: mimi do kubissimo IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:53
            hmmm....czytajac Twoje posty zauwazam coraz wieksze podobienstwo do mioch
            upodobansmile pozdrawiam-moze tym razem przeczytasz pozdrowienia bo poprzednich
            chyba nie czytales,szkoda
            • kubissimo Re: do kubissimo 24.07.05, 23:23
              ojej
              faktycznie mi umknely
              dzieki wielkie i rownie serdeczne pozdrowienia smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka