Dodaj do ulubionych

czemu jest ignorowane disco polo?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 17:22
Przecierz to muzyka taka jak każda inna,napewno lepsza niz ten cały hip-hop!
Obserwuj wątek
    • Gość: jozue32 disco polo jest zajebiste! IP: 82.160.248.* 21.08.05, 19:06
      disco polo jest zajebiste!na wesela w sam raz, do sluchania w dou raczej
      nie.ale kocham te wesela z discopolową muzyczka, po prostu szalenstwo.ale
      mu8sze przyznac ze normalna to ta muzyka nie jeest, ale na pewno lepsza od
      hiphopolo jakie nam teraz fundują.
    • Gość: ignorantka Re: czemu jest ignorowane disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 19:34
      a kto jest obecnie reprezentantem tej tandety ?
      • Gość: bulwersator Re: czemu jest ignorowane disco polo? IP: 82.160.248.* 21.08.05, 20:24
        powiadam wam, ze disco w polu jest syte, ale na wesela zwlaszcaa
    • wredotka1 jak to ignorowane, na U2 byl specjalny pociag 21.08.05, 21:03
    • Gość: bulwersator U2 IP: 82.160.248.* 21.08.05, 21:28
      wredoto twoja wypowiedz nie byla nawet zabawna
    • Gość: yo-anna Re: czemu jest ignorowane disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:48
      disco polo nie jest ignorowane...po prostu zmienia nazwe i piosenki, ktore sa w
      gatunku disco polo okresla sie inaczej....przyklad?
      Kaja Paschalska
      JedenOsiemL
      Peya
      Mandaryna

...disco polo kojarzy sie pejoratywnie i dlatego obecnie tej nazwy sie nie uzywa
      • Gość: jozue32 Yo-Anna IP: 82.160.248.* 22.08.05, 11:26
        brawo!!twoja wypowiedz jest w 100% prawdziwa.
        • Gość: mj Re: Yo-Anna IP: 193.59.95.* 23.08.05, 08:57
          Disco polo rzeczywiscie zepchnieto do podziemia. Byc moze ciagle grają po jakiś
          wydupiewach, ale w tv można ich chyba znaleźć tylko na polsacie2, jest tam jakiś
          taki program typu "Muzyczne pozdrowienia" czy jakoś tak i prowadzi go Ziuta
          Szprychowa. Tyle że "klasyki" sprzed lat raczej już tam nie lecą. wink
    • Gość: pegasus Re: czemu jest ignorowane disco polo? IP: *.zaw.net.pl / 80.51.147.* 24.08.05, 01:10
      polecam radio eska smile
    • gaiaa Re: czemu jest ignorowane disco polo? 24.08.05, 10:37
      Ja też żałuję, że nie ma już "disco relax" na polsacie. To był show
      wszechczasów, przebijał wszystkie programy rozrywkowe i seriale komediowe.
      Wystarczyło wyłączyć dźwięk.
      • Gość: trynosz Re: czemu jest ignorowane disco polo? IP: 194.146.128.* 09.09.05, 19:36
        U mnie w Bialymstoku (podobno stolica disco polo) mozna ogladac program disco
        polowy. Zawalisty jest. Ja slucham disco polo i sie tego nie wstydze, wrecz
        przeciwnie. Pozatym uwazam, ze juz nie ma disco-polo, tylko muzyka taneczna. Bo
        czym np. rozni sie taka Mandaryna od Boysow?
        • Gość: Dj_matys Re: czemu jest ignorowane disco polo? IP: *.udn.pl 10.09.05, 00:47
          OLE WY JESTEŚCIE MULY DISCO POLO TO GOWNO I HALA TECHNO TO JEST COS NP DJ_HEJZEL
    • tomash8 Re: czemu jest ignorowane disco polo? 10.09.05, 02:13
      To ogólnoświatowy spisek po prostu :]
      • Gość: Dj_matys Re: czemu jest ignorowane disco polo? IP: *.udn.pl 10.09.05, 10:13
        a cos ci nie pasuje techno? a tak poza tym to disco poli to tanie gowno i bylo
        modne kilkanascie lat temu
        • tomash8 Re: czemu jest ignorowane disco polo? 10.09.05, 13:23
          A o czym Ty do mnie rozmawiasz? ja odpowiadałem na pierwszego posta, ziomwink
    • kolega.maynard Re: czemu jest ignorowane disco polo? 10.09.05, 18:41
      czasem starczy gowna w telewizji... choc kto wie, niektorym nigdy nie strcza wink

proponuje pojsc do programu ciao darwin, czy jakos tak... niech sobie powalcza fani disco z pola, hiphopola i technopola tongue_out
    • amk64 Bo fani disco polo sprzed 10-ciu lat.... 12.09.05, 11:42
      ....skończyli wreszcie podstawówkę (wieczorowo), a niektórym nawet udało się
      ukończyć zawodówkę, no i już nie można im wciskać tego samego kitu. Spece od PR
      postamowili więc zmienić nazwę na "dance" i wprowadzić na rynek Dodę i Mandarynę.

Ci, którzy mimo wszystko nie dali rady zaliczyć 8 klasy, stali się fanami
      hip-hopu, a ci, którzy w epoce disco polo ogłuchli na inne dźwięki prócz
      "dum-cyk, dum-cyk" zostali fanami techno.
      • Gość: henryczek Re: Bo fani disco polo sprzed 10-ciu lat.... IP: *.com / *.strefa.com 12.09.05, 18:00
        tęskniącym za disco polo polecam stacje muzyczną VIVA PL-takiej chały jak tam leci pod przykrywką hip hopu,dance,techno a ostatnio za sprawą nijakiej ewy sonnet również ?rnb? chyba nie ma nigdzie więcej.To najgorsza stacja muzyczna jaka może być,niestety jedyna w mojej kablówce.Czasem tam zaglądam z nadzieją ze trafie na coś w miare.Dziś np jak juz sie nawet ucieszyłem gdy puścili gorilaz to zaraz po tym zabrzmiał bartek wrona(heja nananana ho czy jakoś tak)
        Fani discopolo mogą sie cieszyć bo zauważalny jest ostatnio powrót do tego nurtu:wspomniany juz wrona,mandaryna,stachurski no i nowe brzmienia polowe czyli hiphopolo i rockpolo(Łzy)

discopolo will never die-discopolo has a mask

uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka