Dodaj do ulubionych

Pytanie prostackie :)abc.człowieka na koncercie?

23.08.05, 13:51
Wybieram sie na koncert Jarra.Niestety nigdy nie byłam na tego typu
imprezie.Bardzo proszę o kilka podstawowych wskazówek,jak dla dzieckasmile,np. o
której być pod bramką,co wolno co nie,itpZ góry dziękuję za wyrozumiałośc i
odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: kijek Re: Pytanie prostackie :)abc.człowieka na koncerc IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 23.08.05, 13:55
      jeśli w czasie koncertu, będzie ci się chcialo siku to idź do ubikacji, za
      żadne skarby nie sikaj w miejscu do tego nieprzeznaczonym
    • Gość: ja Re: Pytanie prostackie :)abc.człowieka na koncerc IP: 83.238.70.* 23.08.05, 14:31
      a co? w zoo byłaś zamknięta, że nie wiesz jak się zachowywać wśród ludzi???

chociaż niektózy na koncertach chyba wychowali się za kratami, bo jak widzę
      kretynów rozkładających parasole w trakcie koncertu to bym ich wszystkich
      kałachem zastrzelił!!!
      • Gość: mb Re: Pytanie prostackie :)abc.człowieka na koncerc IP: *.cefarm.wroc.pl 23.08.05, 14:49
        cóż same kretyny odpowiedziały więc żadnych instrukcji bo sami nie wiedzą jak
        się zachować vide ich posty
        • Gość: ja Re: Pytanie prostackie :)abc.człowieka na koncerc IP: 83.238.70.* 23.08.05, 16:26
          niewiele miałeś do powiedzenia, ani nawet twoje ograniczenie nie pozwoliło
          koleżance przekazać wskazówek!
          typowy żałosny nieudacznik...
    • Gość: kung fu plaster Re: Pytanie prostackie :)abc.człowieka na koncerc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:38
      1. Pod bramką bądź przed koncertem
      2. W środku znajdź miejsce z którego widać artystę
      3. W czasie koncertu słuchaj muzyki
      4. Sikaj do założonej wcześniej pieluchy (najlepiej pampersa, ale może też być
      superchłonna podpaska lub tampon)
      5. Zostań do końca i wyjdź jako jedna z ostatnich (albo tuż przed zakończeniem
      koncertu, kiedy prawie nikt jeszcze nie wychodzi)
      To wszystko. Baw się dobrze (tylko ostrożnie z seksem w tłumie; nie daj się
      zgwałcić).
      • Gość: tentaki Re: Pytanie prostackie :)abc.człowieka na koncerc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:48
        Skoro Ewwik1 sama określiła swoje pytanie jako "prostackie", to już nie musicie
        jej tego uświadamiać, bo ze swoim wywyższaniem się i nędznymi żartami jesteście
        bardziej dziecinni od jej pytania. Tym bardziej, że to normalne pytanie. Bo na
        przykład nie jest oczywiste, że na koncertach na stadionach z reguły nie wolno
        wnieść do środka nawet buteleczki wody mineralnej albo napoju, więc nie warto
        nic kupować przed wejściem, bo pewnie i tak trzeba będzie wyrzucić. Że koncerty
        zazwyczaj zaczynają się później i trzeba wziąć pod uwagę to, że "początek o
        20.00" - nawet gdy grają tylko 2 zespoły - oznacza, że wyjdziesz z koncertu już
        po odjeździe ostatnich dziennych autobusów, a nie o 23.00. Że jeżeli po
        koncercie chcesz iść na wódkę, to nie możesz jej kupić przed koncertem, bo
        stanie się z nią to samo, co z wodą mineralną.
        Gość portalu: kung fu plaster napisał(a):

> 4. Sikaj do założonej wcześniej pieluchy (najlepiej pampersa, ale może też
        być
        > superchłonna podpaska lub tampon)

Tampon nic by nie pomógł. Wygląda na to, że kung fu plaster słabo zna anatomię
        kobiety.
    • Gość: mj Re: Pytanie prostackie :)abc.człowieka na koncerc IP: *.c157.petrotel.pl 23.08.05, 19:48
      1. nie pchaj sie na sam przod, bo jest duszno i strrasznie ciasno, jak zaczna
      ludzie napierac, moze byc bardzo nieciekawie
      2. przy wejsciu na teren konceru uwazaj przy bramkach - na plecak/ kieszenie i
      to co powyzej - na depeche mode juz mialem ciemno w oczach, taki byl scisk
      3. jak masz daleko do domu, to przy koncowce/ bisach przemieszczaj sie w strone
      wyjscia - nie ugrzezniesz w korku
      4. zostaw w samochodzie drugi komplet ciuchow na wypadek deszczu

poza tym dobry humor i towarzystwo nie zawadzi smile
    • ewwik1 Re: Pytanie prostackie :)abc.człowieka na koncerc 24.08.05, 11:01
      Bardzo dziękuję za poważne potraktowanie pytania.Niektórym oczywiście!Już
      zaczynałam wątpić czy powszechna dostępnośc do sieci to przypadkiem nie błąd,na
      szczęście istnieją jeszcze tzw. normalni ludzie.Pozdrowienia dla nich smilesmilesmile
      • Gość: ja Re: Pytanie prostackie :)abc.człowieka na koncerc IP: 83.238.70.* 24.08.05, 12:33
        cieszę się, że Ci pomogłem smile
        możesz zawsze na mnie liczyć smile
        czuję się pozdrowiony smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka