Gość: jośka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:03 Pewnie i tak nikt nie odpisze, ale ma prośbę do tych, którzy jdnak tu weszli, aby napisali to, co myślą na temat Jaśka Borysewicza. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yola Re: Janek Borysewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:42 Janek to dobry guitarman, gdyby tak jeszcze mniej pił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Janek Borysewicz IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.08.05, 23:46 jest artystą, a artystom wiele występków się wybacza. Nie jest moim idolem, ale bardzo lubię wiekszość piosenek "Lady Pank" Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Janek Borysewicz i inni. 31.08.05, 23:49 Jestem juz dla niektorych tutaj stary gosc, ale jestem z Wroclawia i pamietam czasy klubu Rura z tego okresu gdy Lady Punk tam sie zalozylo i ich pierwsze proby. to se ne fruti! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiju Re: Janek Borysewicz IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 01.09.05, 09:48 a na koncercie z okazji Dnia Dziecka to który się chwalił swoim wackiem, Jan Bo czy Panas? Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Swietoyebbliwy to on nie jest. 01.09.05, 10:40 Dzien dziecka, hehe, przyszly towary z wozkami. I co zobaczyly z odleglosci 200m, kawalek skorki i masowa panika wybuchla. Frank Zappa juz dawno temu grzmocil panny na scenie i oklaskiwano go jako suuuper indywidualiste. Odpowiedz Link Zgłoś
rafstani Re: Janek Borysewicz 01.09.05, 11:20 Zbyt dobry gitarzysta na marnowanie talentu z LP. Cóż, chyba poszedł na łatwiznę i nie rozwinął skrzydeł. Odpowiedz Link Zgłoś
ari Re: Janek Borysewicz 01.09.05, 11:50 Jako gitarzysta i kompozytor: umie grac naprawde dobre rzeczy. Lady Pank to dla niego fajny sposob robienia kaski, natomiast co umie i chce grac pokazuja jego plyty solowe, zwlaszcza Wojna w miescie. Jako czlowiek: chyba popularnosc i kasiora troche mu mieszaja w glowie. Ale osobiscie go nie znam, wiec to moja opinia bazowana na opowiesciach, wywiadach i historiach z mass mediow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gen. Italia Re: Janek Borysewicz IP: 195.136.112.* 01.09.05, 13:31 Kiedyś jeden z najlepszych gitarzystów w kraju, pierwsze II płyty LP - szacunek. Jednak hity w stylu "Bo tutaj jest, jak jest" to Wiśniewskiemu powinien zostawić. Generalnie jakoś chaotyczną ta postać mi się wydaje. Duży talent, ale chyba trochę rozmieniony na drobne. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Janek Borysewicz 01.09.05, 17:52 Szalałam na jego punkcie w latach 80... tak, tak, minęło kupę czasu... Miałam okazję słuchać czasem prób Lady Pank w Parku, grali tam przeróżne dziwne kawałki, wcale nie swoje, pewnie tak dla wprawy. Kiedyś usłyszałam genialny kawałek i nie dawało mi spokoju, co to jest? I nagle usłyszałam w radiu - Sultans of Swing. I tak to Janek przyczynił się do kolejnej wielkiej miłości moich młodych lat - Dire Straits. Do dzis wspominam z sentymentem tamte czasy, a co do samego jasia - zdaje się, że macie rację. Mógł zrobić wielką karierę, ale pozostał w kręgu pop-łatwizny. Wiele numerów LP do dziś lubię, pierwsza płyta była wspaniała, potem też kilka numerów się zdarzyło, ale jednak równia pochyła. Podejrzewam, że to kwestia osobowości. Nigdy nie był specjalnie poukładany, zdarzały się dziwne okresy i to chyba przeszkadzało mu rozwinąć skrzydła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hildegarda Re: Janek Borysewicz IP: *.idea.pl 02.09.05, 00:20 sciemniacz, cienki bolo z Kukizem moze grac w knajpie do klotleta Odpowiedz Link Zgłoś
forumix Re: Janek Borysewicz 02.09.05, 00:52 O janku nie mam zdania. A o jego corce... no coz... fajna laska Wlasnie znalazlem jej kilka fotek w necie: mermi.kgb.pl/Joanna_Borysewicz.htmPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wata Re: Janek Borysewicz IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 02.09.05, 09:44 ciekawe czy Janek onanizuje się oglądając zdjęcia corki Odpowiedz Link Zgłoś
rafstani Re: Janek Borysewicz 02.09.05, 10:06 Ręce mi opadły, gdy to przeczytałem. Miałem ci napisać, ale doszedłem do wniosku, że nie warto z kimś takim rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Janek Borysewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 10:00 A ja uwazam ze jest przystojny, jak na swoje lata i morze wypitego alkoholu to sie chlop trzyma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Janek Borysewicz IP: *.devs.futuro.pl 02.09.05, 11:14 ...18 lat, w dupie cały świat, a Janka kocham w każdy perwersyjny sposób szacunek dla mistrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Janek Borysewicz IP: *.devs.futuro.pl 02.09.05, 12:06 i jeszcze jedno - czy ktoś był świadkiem incydentu wrocławskiego? Jak to wygladało (incydent ), reakcja publicznosci? Czy istnieją zapisy tego koncertu? Odpowiedz Link Zgłoś