theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 15.03.06, 00:04 Marillion live - the thieving magpie have fun Odpowiedz Link Zgłoś
kod_kreskowy Re: Czego słuchacie w nocy? 15.03.06, 00:09 dani siciliano - likes nostalgia 77 - the garden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrona Re: Czego słuchacie w nocy? IP: *.acn.waw.pl 15.03.06, 01:05 Yann Tiersen - Les Retrouvailles by przedłużyc dzisiejszy (a właściwie juz wczorajszy) cudowny wieczór w Stodole...piekny koncert....piekna muzyka...takze a własciwie przede wszystkim na noc Odpowiedz Link Zgłoś
kod_kreskowy Re: Czego słuchacie w nocy? 16.03.06, 01:11 nightmares on wax - in a space outta sound Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 16.03.06, 01:58 JETHRO TULL - Thick As A Brick have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: userq Re: Czego słuchacie w nocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 01:05 theagata napisała: > JETHRO TULL - Thick As A Brick - bardzo.. cieszę się, że założyłem ten wątek Chociaby miała się pojawić tylko ta odpowiedź przepiękne a ja dzisiaj odkryłem 'goodnight lovers' wiadomego zespołu ale cały czas mam mieszane uczucia jeśli chodzi o Exciter pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 17.03.06, 01:20 Gość portalu: userq napisał(a): > przepiękne dla mnie też. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 17.03.06, 01:22 1. Marillion - Fugazi. 2. David Gilmour - On An Island. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
kod_kreskowy Re: Czego słuchacie w nocy? 17.03.06, 00:42 common - be hansome boy modeling school - how's your girl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anneke7 Re: Czego słuchacie w nocy? IP: *.crowley.pl 17.03.06, 00:54 moby "the sky is broken" blank &jones "monument"cala plytka the gathering ''suvenirs'' george michael "older" tez jest niezly... Odpowiedz Link Zgłoś
jennie Re: Czego słuchacie w nocy? 17.03.06, 01:32 hmm.. Die Toten Hosen do snu...^__^ Odpowiedz Link Zgłoś
kod_kreskowy Re: Czego słuchacie w nocy? 18.03.06, 00:28 parov stelar - rough cuts beady belle - closer Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 18.03.06, 00:44 Coheed & Cambria - The Final Cut {na repeat do nasycenia} have fun Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 18.03.06, 01:50 Jethro Tull - Thick As A Brick {piękne i uzależnia} have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrona Re: Czego słuchacie w nocy? IP: *.acn.waw.pl 18.03.06, 02:12 dzis nie daje mi zasnac ten pan Chris Rea dzis wyjatkowo bez płytowo "moonriver", "fool" "stony road", i "josephine" w wersjach koncertowych wybrzmiewaja w mojej głowie Odpowiedz Link Zgłoś
kod_kreskowy Re: Czego słuchacie w nocy? 19.03.06, 00:11 air - moon safari coldcut - sound mirrors Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 20.03.06, 00:57 lambchop - is a woman {bardzo delikatne dźwięki} have fun Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 21.03.06, 00:24 Marillion - Script For A Jester`s Tear. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 22.03.06, 01:20 Roger Waters live - comfortably numb - each small candle tylko te dwa naprzemian bo dzisiaj jestem bardzo chora. miała być już wiosna. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 23.03.06, 00:45 VAN MORRISON - collections. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
student_pierwszego_roku ciary... 24.03.06, 00:42 Royskopp - What Else Is There ale tylko w ciemnym pokoju z teledyskiem a potem bez ciary Odpowiedz Link Zgłoś
kod_kreskowy Re: Czego słuchacie w nocy? 24.03.06, 00:54 chris joss - you've been spiked Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrona Re: Czego słuchacie w nocy? IP: *.acn.waw.pl 24.03.06, 01:09 a ja nie moge uwolnic sie od Yann'a Tiersen'a teraz: Yann Tiersen (feat. Liz Fraser) "Mary" Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 25.03.06, 00:07 Roger Waters - Amused To Death. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 27.03.06, 00:09 maria peszek - miasto mania {jeszcze na fali emocji związanych z dzisiejszym koncertem. mimo że lubię tę płytę, live było dużo lepiej} have fun Odpowiedz Link Zgłoś
kod_kreskowy Re: Czego słuchacie w nocy? 27.03.06, 00:11 roots manuva - awfully deep hird - moving on Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 28.03.06, 00:53 JETHRO TULL - Living In The Past. have fun Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 30.03.06, 01:09 IAN ANDERSON PLAYS THE ORCHESTRAL JETHRO TULL feat. Neue Philharmonie Frankfurt Conducted by John O`Hara {m.in. Aqualung 10.24, Budapest 14.04 to jest prawdziwe cudo. chyba będę chora} have fun Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Czego słuchacie w nocy? 31.03.06, 00:28 bauhaus - GOTHAM. {bez żyletek} have fun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: userq Re: Czego słuchacie w nocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 01:24 Nigdy bym nie pomyślał, że Goodnight Lovers wiadomego zespołu z płyty do której coraz bardziej się przekonuję może aż tak wpasować się w noc. do teraz do siebie dochodzę po zmianie czasu i długo jeszcze będę do siebie dochodził. Ale coraz cieplej już, wiec pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
natka_87 Re: Czego słuchacie w nocy? 28.03.06, 22:33 Witam... gdzieś w przerwie między jednym żródłem a mapką Ostatnimi czasy wieczorowo nocną porą wysłuchuje Chopina, Sade, Secret Garden, Michaela Nymana i Gorillas. Co do 'The Little Willies' to wypowiem się po majowych "atrakcjach" bo jak na razie to z czasem kiepsko Pozdrówka cieplutkie Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Czego słuchacie w nocy? 28.03.06, 22:59 Oderwawszy się od najnowszej Sepultury oraz klasyka pod tytułem "Ride the Ligthning" zespołu wiadomego, zapuściłem inny klasyk: Black Sabbath->"Black Sabbath"->"N.I.B". Odpowiedz Link Zgłoś
mroks Re: Czego słuchacie w nocy? 29.03.06, 15:12 My Dying Bride "Dreadful Hours" Odpowiedz Link Zgłoś
kod_kreskowy Re: Czego słuchacie w nocy? 29.03.06, 00:09 the herbaliser - take london Odpowiedz Link Zgłoś
konrads3 Re: Czego słuchacie w nocy? 29.03.06, 10:35 Dla mnie ostatnio najlepsi będą Twilight Singers z pierwszym albumem "Twilight".Chciałbym też jednak wymienić tu płytę "Birdy" Petera Gabriela. Odpowiedz Link Zgłoś
konrads3 Re: Czego słuchacie w nocy? 29.03.06, 10:36 Świetny jest też Scott Walker z kompozycją "Farmer In The City".RZECZ DZIWNA BARDZO, ALE I PIĘKNA TAKOŻ. Odpowiedz Link Zgłoś