cicha.voda 19.07.06, 19:33 W Trójce często lata taka fajna, bardzo wesoła piosenka, z takimi trąbkami :) nie umiem jej jakoś sensownie opisać ani podać jakiegoś tekstu...licze na waszą niesamowitą wiedzę :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neder Re: piosenka z trąbkami :D 20.07.06, 18:44 ostatnio cops z trabkami miała Christina Aquilera. Piszesz tyle szczegółów, ze to praktycznie może być każda. kto to śpiewa? Stara czy młoda? Chcesz aby Ci pomóc, pomóż nam. pzdr Odpowiedz Link
mary_blueberry Re: piosenka z trąbkami :D 21.07.06, 16:38 a to nie czasem t.love 'jazz nad wisłą' :> tam są chyba takie fajowe dzwięki Odpowiedz Link
cicha.voda Re: piosenka z trąbkami :D 23.07.06, 23:10 to żadna z wymienionych piosenek, jest nowa, śpiewa ją facet, zdaje sie że z jakimś chórkiem, dawno jej nie słyszałam, postaram sie napisać chocaż jakiś kawałek tekstu. Odpowiedz Link
cicha.voda Re: piosenka z trąbkami :D 26.07.06, 13:29 Słyszałam przypadkiem jej fragment i był tam tekst "never stop" i dalej "ta da dam dam,da da da dam, ta da da dam" na tych trąbkach oczywiście :) ratujcie, prosze, napewno słyszeliście tą piosenkę (przynajmniej ci którzy słuchają Trójki). Odpowiedz Link
cicha.voda Re: piosenka z trąbkami :D 04.08.06, 20:32 Wątpię żeby to był Lou Reed...ale słyszałam dzisiaj w radiu tą piosenkę i zrobiłam sobie notatki :) Tak więć początek to "Follow me into...", refren natomiast brzmi "you don't pay the (...) alright for nothing, never stops". W drugiej zwrotce pojawiają się teksty "we make a good team me and you, we do" oraz "people more is more". Nie jestem pewna czy te słowa wyglądają tak jak napisałam, bo z moim angielskim ze słuchu nie jest zbyt dobrze, ale brzmią podobnie :) Na koniec utworu pojawia się też motyw fortepianu i bębny. To chyba wszystko co mogę powiedzieć. Aha, fragment tej piosenki pojawia się też w przerywnikach (tych "najnowsza muzyka" czy jakoś tak). Odpowiedz Link