gdytyjeszczenamucheptapta Re: Czego słuchacie w nocy? 28.05.07, 03:35 Captain Beefheart - "Trout Mask Replica" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanek w nocy ? Lebowskiego IP: *.chello.pl 28.05.07, 21:13 jeśli mogę Wam polecić - posłuchajcie Lebowskiego www.lebowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Czego słuchacie w nocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:27 chrapania sąsiada, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
miss_brightside Re: Czego słuchacie w nocy? 29.05.07, 01:22 pixies - where is my mind pj harvey - memphis babyshambles - albion libertines - the man who would be king radiohead - creep the stills - retour a vega Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Czego słuchacie w nocy? 30.05.07, 23:54 Robert Brylewski - Desperado (pyszota i całe moje). Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmary Re: Czego słuchacie w nocy? 14.06.07, 23:37 www.youtube.com/watch?v=jz9LqsIZviw&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slayer slayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:27 slayer ,,rain in blood,, Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta The Clash - "Know Your Rights" 12.09.07, 02:46 www.youtube.com/watch?v=nPeWSpB_7w4&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Są Dni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 21:04 Ostatnio słucham tylko The Enterhajs Są dni. www.myspace.com/enterhajs Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
rainha_demonessa Re: Czego słuchacie w nocy? 21.09.07, 22:54 Thergothon Khanate Mourning Beloveth "Requiem..." Preisnera to repertuar z ostatniego tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Joe Strummer& Mescaleros 23.09.07, 04:07 www.youtube.com/watch?v=TRwmZ2bp_B0 www.youtube.com/watch?v=Fkhx9zPuRd8&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
toradel Re: Czego słuchacie w nocy? 23.09.07, 21:48 milkshop - ludzie ptaki, nigdy się nie dowiesz (ale ryczeć się chce trochę), poza tym pink floyd (naj naj), dżem - cała w trawie, zbigniew preisner, chriss rea - heaven.............i mnóstwo wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
miss_brightside Re: Czego słuchacie w nocy? 28.09.07, 00:53 into the fire - thirteen senses chasing cars - snow patrol don't forget me live - rhcp pocketful of money - jens lekman city lights - umbrellas retour a vega - the stills Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: Czego słuchacie w nocy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 01:03 Sprawdziłem i polecam utwór Są dni www.myspace.com/enterhajs Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Dead Kennedys 01.10.07, 03:02 Trochę energii na nadchodzący tydzień: www.youtube.com/watch?v=1e2ZMMLK4Kw&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=Zk1HzMoo3Js www.youtube.com/watch?v=VKFT_nZGfPw Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmary Re: Czego słuchacie w nocy? 06.10.07, 01:19 Hair - I Got Life www.youtube.com/watch?v=-1LRD3DtFAo Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Czego słuchacie w nocy? 11.10.07, 03:46 "Być punkiem oznacza zaś m. in. móc poranić swego partnera żyletkami zaszytymi w dżinsowych spodniach i koszulach, to móc bić już leżących łańcuchami". (ks. prof. dr hab. Andrzej Zwoliński) www.youtube.com/watch?v=kdt6wEt6bgY Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta The Stranglers 15.10.07, 00:31 na dobranoc www.youtube.com/watch?v=oIHBUGvAUMo i na dzień dobry www.youtube.com/watch?v=9jGqx3sqq-4 www.youtube.com/watch?v=EvfgYIMzHvM Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Czego słuchacie w nocy? 26.10.07, 03:54 Starego dobrego Maca z Greenem www.youtube.com/watch?v=SIDggzJ1mWc www.youtube.com/watch?v=bSZHT2XvoLM Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Czego słuchacie w nocy? 26.10.07, 04:15 To miało być (a nie Brazil) www.youtube.com/watch?v=KE4HGlmtOcg Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Brandos, Dead Can Dance, Brian Eno 16.11.07, 03:00 Co jest, tylko ja nie śpię o tej porze? No ale, jak mawiał Hamlet: ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś. Ech... Dla tyrających po nocach, jak ja, polecam np. The Brandos, zamiast kolejnej kawy. Wiele lat temu byłem na ich całkiem przyjemnym i energetyzującym występie (Edziu miła - pozdrawiam, gdziekolwiek jesteś). www.youtube.com/watch?v=ppeZw5XGGF0 A mającym trudności z zasypianiem pomogą może Lisa www.youtube.com/watch?v=NQvu0XiwZk4 i Eno www.youtube.com/watch?v=sLEgjBVtdhE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackforever Re: Czego słuchacie w nocy? IP: *.chello.pl 16.11.07, 17:31 Diary of Dreams - Bird without wings Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Czego słuchacie w nocy? 30.11.07, 01:15 Od wtorku, gdy theagata przypomniała o urodzinach Jimiego, jeno Jimi mi w głowie www.youtube.com/watch?v=QA38TWQ0d-s&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
paulinak123 Re: Czego słuchacie w nocy? 08.02.08, 10:28 Ja w nocy lubie słuchać jakichś starszych zespołów np. Black Sabbath, Led Zeppelin i Nirvana... Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Czego słuchacie w nocy? 12.06.08, 04:50 Mistrza Roberta www.youtube.com/watch?v=GcKS09uOBTU Odpowiedz Link Zgłoś