Gość: Pola IP: *.extern.kun.nl 28.09.02, 16:12 W trzy godziny poszly dzisiaj wszysciutkie bilety na dwa koncerty RHCP, ktore maja odbyc sie w MARCU!!! nie zdazylam P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomjk Re: Ja protestuje ! :-( IP: 217.98.105.* 28.09.02, 18:46 być tam - obowiązkiem każdego rokędrolowca. Natomist z biologicznego punktu widzenia to jak wokalista utrafi prawidłowo w dźwięk, to święto lasu. Powaga, widziałem koncert, już nie pamiętam czy mtv, czy viva, ale trochę żenadka wisiała w powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Ja też:) 28.09.02, 19:16 tu bym się do końca nie zgodził. Co prawda nie uważam, że Anthony to jakiś specjalnie dobry wokalista (ma bardzo charakterystyczną i ciekawą barwę głosu - to jego główny atut ale jeśli chodzi o technikę i siłę...są lepsi), ale po jednym koncercie to raczej bym go nie przekreślał. Śpiew, w przeciwieństwie dajmy na to gitary jest uzależniony w dość dużym stopniu od warunków - mały katar, suche powietrze i brzmi inaczej, czasem kiepsko. Z tego co wiem to nawet dieta ma tu istotne znaczenie, niektóre rzeczy - banany np - osiadają na strunach głosowych zmieniając ich brzmienie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Ja też:) IP: *.extern.kun.nl 28.09.02, 20:41 oj nie na temat gadacie Odpowiedz Link Zgłoś
saluto Re: Ja też:) 28.09.02, 23:47 loveletter napisał: > > tu bym się do końca nie zgodził. Co prawda nie uważam, że Anthony to jakiś spec > jalnie dobry wokalista (ma bardzo charakterystyczną i ciekawą barwę głosu - to > jego główny atut ale jeśli chodzi o technikę i siłę...są lepsi), ale po jednym > koncercie to raczej bym go nie przekreślał. > > Śpiew, w przeciwieństwie dajmy na to gitary jest uzależniony w dość dużym stopn > iu od warunków - mały katar, suche powietrze i brzmi inaczej, czasem kiepsko. > Z tego co wiem to nawet dieta ma tu istotne znaczenie, niektóre rzeczy - banany > np - osiadają na strunach głosowych zmieniając ich brzmienie. > > Pozdrawiam Szczególnie te w całości )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś