Dodaj do ulubionych

Ja protestuje ! :-(

IP: *.extern.kun.nl 28.09.02, 16:12
W trzy godziny poszly dzisiaj wszysciutkie bilety na
dwa koncerty RHCP, ktore maja odbyc sie w MARCU!!!
nie zdazylam sad
P.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomjk Re: Ja protestuje ! :-( IP: 217.98.105.* 28.09.02, 18:46
      być tam - obowiązkiem każdego rokędrolowca.
      Natomist z biologicznego punktu widzenia to jak wokalista utrafi prawidłowo w
      dźwięk, to święto lasu. Powaga, widziałem koncert, już nie pamiętam czy mtv,
      czy viva, ale trochę żenadka wisiała w powietrzu.
      • loveletter Re: Ja też:) 28.09.02, 19:16

tu bym się do końca nie zgodził. Co prawda nie uważam, że Anthony to jakiś specjalnie dobry wokalista (ma bardzo charakterystyczną i ciekawą barwę głosu - to jego główny atut ale jeśli chodzi o technikę i siłę...są lepsi), ale po jednym koncercie to raczej bym go nie przekreślał.

Śpiew, w przeciwieństwie dajmy na to gitary jest uzależniony w dość dużym stopniu od warunków - mały katar, suche powietrze i brzmi inaczej, czasem kiepsko. Z tego co wiem to nawet dieta ma tu istotne znaczenie, niektóre rzeczy - banany np - osiadają na strunach głosowych zmieniając ich brzmienie.

Pozdrawiamsmile
        • Gość: Pola Re: Ja też:) IP: *.extern.kun.nl 28.09.02, 20:41
          oj nie na temat gadacie smile
        • saluto Re: Ja też:) 28.09.02, 23:47
          loveletter napisał:

>
          > tu bym się do końca nie zgodził. Co prawda nie uważam, że Anthony to jakiś
          spec
          > jalnie dobry wokalista (ma bardzo charakterystyczną i ciekawą barwę głosu -
          to
          > jego główny atut ale jeśli chodzi o technikę i siłę...są lepsi), ale po
          jednym
          > koncercie to raczej bym go nie przekreślał.
          >
          > Śpiew, w przeciwieństwie dajmy na to gitary jest uzależniony w dość dużym
          stopn
          > iu od warunków - mały katar, suche powietrze i brzmi inaczej, czasem
          kiepsko.
          > Z tego co wiem to nawet dieta ma tu istotne znaczenie, niektóre rzeczy -
          banany
          > np - osiadają na strunach głosowych zmieniając ich brzmienie.
          >
          > Pozdrawiamsmile

Szczególnie te w całości smile))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka