Dodaj do ulubionych

nowa polska wokalistka Sara May

16.11.05, 15:22
Swietna,rewelacyjana wokalistka,super teledyski,piosenki
Polecam stronę www.saramay.pl
Obserwuj wątek
    • neder Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 16:01
      trochę to brzmi jak w kiepskim barze karaoke... mam nadzieję, ze nikogo nie
      obrażę... ale żenada...
      • Gość: Alex Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 18:02
        Czy doczekam sie w tym kraju kiedys wokalistki, ktora nie bedzie nikogo
        nasladowac ??? Bedzie spiewac albo po polsku albo z ladnym angislskim
        akcentem ?
      • wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 18:15
        a kogo ona nasladuje?Może lepszy akcent ma mandaryna?
        • neder Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 18:19
          jesli kogoś naśladuje to jeszcze gorzej... jest kiepska delikatnie mówiąc.
          pzdr
          • Gość: Alex Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 18:20
            ona jeszcze nie wie kogo nasladuje. Wie jedno - chce byc gwiazda i to w tej
            chwili jest najwazniejsze. Sytl wypracuje po piatej deficytowej plycie !
            • wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 18:32
              no to po co mówisz,ze kogoś naśladuje,skoro nie wiesz kogo?
              • Gość: Alex Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 18:35
                Bo kobieta kompletnie nie ma stylu, jest repertuarowo bezplciowa. Kompletny
                brak pomyslu. przysnilo jej sie ze chce byc gwiazda i koniec, reszta sie nie
                liczy. Mielismy juz wiele takich i spiewaly lepiej niz ona - mimo wszystko nie
                wyszlo. Niech kobieta jedzie dziergac sweterki do Zgierza, pewna robota.
                • formidable1 Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 21:24
                  sam jesteś bezpłciowy.Widocznie nie śpiewa w twoim stylu jesli jakiś masz... Mi
                  sie podoba.A niby kogo mieliśmy?? beczącą koze Kowalską?? Mandaryne w
                  kosmicznych butach, za którą śpiewa chórek?? może cycaśną Ewe Sonet?? I nie
                  reklamuj na forum swojego fachu dziergania sweterków bo zgłosze do moderatora
                  że robisz sobie bezpłatną reklamę...
    • dongo Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 21:12
      bylem na stronie
      fajne teledyski.
      Super stylizacja.
      Bardzo fajne piosenki.
      pozdrawiam,...
      • Gość: Alex Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 21:34
        Bezguscie polakow powoli siega zenitu !!
        • dongo Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 21:44
          bezguście to mandaryna,kasia kowalska,steczkowska i wiele innych polskich
          wokalistek.
          Sara May jest ok.
          • Gość: Alex Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 21:46
            hahahaha brzuch mnie boli ze smiechu - serio !!
            • dongo Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 21:49
              jesteś chory....
            • dongo Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 21:51
              Alex
              Argumenty i rzeczowa dyskusja
              jesteś idiotą...
        • wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 21:48
          To się przeprowadź,jak Ci nie pasują Polacy.
          • Gość: Alex Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 21:50
            Przeprowadzilem sie ale jestem polakiem i takie egzotyki jak Sara May
            nawiedzaja czasami moja skrzynke pocztowa. Kiepska ta dziewczynka, muzyka
            totalnie do d...upy
    • kubissimo Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 21:49
      do CKMu sie nada
      wielka artystka big_grin
      • Gość: Alex Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 21:51
        Kolejna po Ewie Sonnet i tym beztalenciu z programu Bar marzycielka
        nierelistka. Kto pcha kase w to beztalencie, a moze pcha cos innego ??
        • wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 21:54
          o jakim beztalenciu z programu bar mówisz?
    • Gość: Q Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.chello.pl 16.11.05, 21:51
      ale pieprzycie, wynocha mi z tą sraką may z forum.
      • Gość: Alex Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 21:53
        A gdzie mozna kupic plyte z ta kakofonia ? Szukam odstraszacza kretow do
        ogrodu !!!
        • wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 21:55
          Wystarczy,że ty sie pojawisz i wszystkie krety się schowają.
          Albo lepiej zaspiewaj im to uciekną na zawsze!!
      • dongo Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 21:56
        milo sie na sercu robi jak ogląda się
        teledyski umieszczone na stronie.
        • wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 21:58
          Radzę Ci posłuchać różnych gatunków muzyki,bo Britney spears to też pewnie
          według Ciebie gó..?
          • Gość: Alex Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 22:00
            Sercu ?? W rozporku Ci sie milej robi ! Nie mow ze to dobra muza, bo obrazasz
            slowo muza
            • dongo Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 22:02
              Udawadniasz alex ze sie totalnie nie znasz
              i jesteś poprostu głupi !!!
            • wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 22:02
              A Ty chyba nic nie masz w rozporku lub jestes obleśną ,grubą laską
              która nie może znieśc faktu,że Sara May to ładna i fajna wokalistka.
        • kubissimo Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 22:10
          no chyba zartujesz
          widac, ze nikt nie mial pomyslu na jej klipy
          zreszta na piosenki tez nie bardzo byl pomysl
          wyszedl taki tam muzak, a miala byc muzyka
          ehhh
          • kardiolog Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 22:11
            ?, zlap oddech
          • wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 22:12
            Jaki tam muzak,po prostu ładna piosenka.A teledysk?widziałeś teledyski
            Sary Connor na plaży?Pewnie też byś powiedział że niezbyt.
          • dongo Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 22:17
            kubissimo napisał:

> no chyba zartujesz
            > widac, ze nikt nie mial pomyslu na jej klipy
            > zreszta na piosenki tez nie bardzo byl pomysl
            > wyszedl taki tam muzak, a miala byc muzyka
            > ehhh

mozliwe ze pomyslu to nikt nie mial.
            Ale w pozytywnym swietle ja przedstawili,
            a to juz calkiem fajnie.
            Muzyka jest rózna. Moze to i dobrze.
    • wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 22:09
      Chyba bardzo nieszczęsliwy jest ten Alex,nie zrealizował się dotąd w życiu.
      Ma problem.
    • uhu_an Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 22:16
      moze zbyt pochopnie wydaje osądy ;o), ale sama stylizacja tej babki bardzo mnie
      do niej zniecheca oraz powoduje odruchy wymiotne
      • Gość: wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:17
        a jakie lubisz wokalistki?
      • dongo Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 22:18
        z pewnością są to osądy pochopne
        • Gość: Alex Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 22:43
          Widzisz Wojtek i tak oto dobrnelismy do punktu zero. Nie wiedziales do kogo ja
          porownac co jest zrozumiale bo ta kobieta sama nie wie do kogo sie porownac a
          tak wiemy ze teledysk z Sarah Connor, muza z Britney Spears masz jeszcze jakies
          typy ? Niech ona sobie spiewa ale mi szkoda takich owieczek, co maja duze cycki
          i mysla, ze beda slawne nie majac za wiele do zaspiewania a przede wszystkim
          powiedzenia...;
          • Gość: wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:47
            O widzisz i wkońcu pokazałeś jak nie znasz się na muzyce.jesli Ty uważasz ze
            Britney Spears i Sarah Connor to gó.. to o czym my mówimy.To bardzo dobre
            wokalistki,które sprzedaja miliony płyt na całym świecie i chociaż przez to
            nalezy się im szacunek.Bo to nie jest takie proste.Znajdź w Polsce wokalistkę,
            która ma taki felling i wyczucie rytmu jak Britney Spears.
            • kubissimo Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 23:01
              sek w tym, że panna May jest lata swietlne za Britney
              i jest to bariera nie do przeskoczenia

a panom (panu?/pani?) z PR Sary May juz dziekujemy, bo to jest nudne.
              zreszta sami sie przekonacie, ze poprzez to forum nikogo nie da sie sztucznie
              wypromowac. ludzie nie sa glusi
              • Gość: wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:05
                Masz trochę racji,Britney Spears to wyjątek na skalę światową,ale ja bym nie
                skreślał Sary May.W Britney pakują ogromną ilość kasy,mają najlepszy sprzęt do
                miksowania głosu,pracuje nad nią sztab najlepszych fachowców naświecie.Sara May
                żyje w Polsce i tu nie ma w ogóle fachowców.
                • kubissimo Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 23:07
                  nie ma tez wielkiego talentu (patrz nagrania), ani gustu (patrz zdjecia)
                  takich przecietnych dziewczynek jest u nas na peczki, ale to nie znaczy, ze
                  powinny sie wszystkie pchac do mikrofonu
                  • Gość: wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:14
                    no wiesz nie będę Cię na siłę przekonywać bo nie to jest moim celem.
                    Albo się coś podoba albo nie.Ale masz w ogóle jakąś ulubioną wokalistkę w
                    Polsce?
                    • kubissimo Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 23:23
                      slucham zbyt roznych gatunkow, zeby miec ulubionych artystow (albo mam, ale
                      jest ich zbyt wielu, zeby wymieniac)
                      na pewno cenie sobie Kayah, Nosowska
                      z mlodszego pokolenia Maje Studzinska, Ize Kowalewska, Anie Dabrowska
                      ale bron boze to nie wyczerpuje listy
                      • Gość: wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:27
                        Pozdrowionka.
          • Gość: wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:49
            Ja uważam ,że to wielkie wyróznienie,że porównujesz ją do tych wokalistek.
            Dotychczas żadna polska wokalistka nie dostawała im do pięt.
            • Gość: Alex Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 22:51
              Mam dwa wrazenie ze:

1) albo dalem sie sprowokowac inteligentnemu czlowiekowi, ktory uwaza tak jak
              ja i wysmiewa to beztalencie albo:
              2) Wojtej2000 jest skonczonym idiota
              • Gość: wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:55
                A ja mam wrażenie ,że nic z tego nie rozumiesz.Na pewno nie znasz się na muzyce
                i nie masz sensownych argumentów.To tyle.
            • dongo Re: nowa polska wokalistka Sara May 16.11.05, 22:57
              Panie wojtku jestem pod wrażeniem.
              Wnaszym regionie (krajach słowiańskich)obowiązuje rytm czwórkowy,
              a na świecie szesnastkowy. Czyli dokładniejszy.
              Prawie wszystkie zachodnie wokalistki posiadają ten niepowtarzalny rytm który
              nam się tak podoba.
              Wokalistki które Pan wymienił z pewnością do nich należą.
              • Gość: wojtek200000 Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:00
                Dzieki,trochę się znam na muzyce.
                • Gość: Alex Re: nowa polska wokalistka Sara May IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 23:29
                  Moze na muzyce sie znacz ale napewno na PR nie !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka