Gość: glam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 12:22 Czy ktoś ma mp3 CONCEIVING YOU zespołu Riverside? Jesli tak, to proszę uprzejmie o przesłanie na adres: valkirie@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomash8 Re: CONCEIVING YOU - Riverside 02.12.05, 12:54 Gość portalu: glam napisał(a): > Czy ktoś ma mp3 CONCEIVING YOU zespołu Riverside? Jesli tak, to proszę > uprzejmie o przesłanie na adres: valkirie@interia.pl singiel z tym utworem kosztuje 5 zł(słownie: pięć) naprawde tak dużo?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glam Re: CONCEIVING YOU - Riverside IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:27 Nie wiedziałam! Rzeczywiście mało, mam nadzieje, że w empiku znajdę. I to jeszcze dziś, bo jak tego nie posłucham, to chyba uschnę. Dzięki za info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glam Re: CONCEIVING YOU - Riverside IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 09:53 No i dupa zbita... Byłam w 3 empikach i 2 sklepach muzycznych - tego singla nie ma. Cała płyta nie jest mi potrzebna, szczególnie, że większość CD muzycznych przerabiam na mp3 z powodu odtwarzacza przenośnego - tak więc całej płyty nie będe słuchać.. może jednak ktoś mnie poratuje tym mp3? Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: CONCEIVING YOU - Riverside 05.12.05, 18:30 Daj maila w takim razie:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glam Re: CONCEIVING YOU - Riverside IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 08:38 Dzięki za chęci, ale już mam Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikont Re: CONCEIVING YOU - Riverside IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:07 www.rockserwis.pl/ProductPresentationForm.php?ProductID=58299&lang=1 4.90 zeta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lullaby Re: CONCEIVING YOU - Riverside IP: *.acn.waw.pl 07.12.05, 15:27 Gość portalu: bikont napisał(a): > www.rockserwis.pl/ProductPresentationForm.php?ProductID=58299〈=1 > 4.90 zeta! + dychę wysyłka. Opłaca się jak nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś