karczma2003 06.02.03, 19:56 Heja! Co myślicie o czwartkowym koncercie Myslovitz w Radiowej Trójce? Ja uwazam - dziwne, że w Polsce jeszcze nie wyszła koncertowa płyta Myslovitz... Tyle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radio bemba Re: Myslovitz w Radiowej Trójce IP: 80.48.65.* 06.02.03, 20:02 ja myślę, że jeszcze trwa. niestety chłopaką zdażają się cieniutkie koncerty. a ten dzisiejszy jest średni (jak narazie). ale faktycznie, nazbierał sie już chyba materiał na koncertowy albumik. Odpowiedz Link Zgłoś
mojmaz Re: Myslovitz w Radiowej Trójce 06.02.03, 21:03 Koncert był niezły, jak na radio. A najbardziej rozwaliła mnie ich wersja "Wonderful life" - nie pamiętam autora. Rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
karczma2003 Re: Myslovitz w Radiowej Trójce 06.02.03, 21:39 no własnie kto pierwszy raz wykonał pierwszy ten kawałek? Myslovitz - spooko, fajnie, że chłopcy mają nwoe pomysły... ciekawe z czym wypali kolejna REWELACJA z Myslovitz - Negatyw... słyszeliście? PS.: ktoś z Was był na trasie Blenders & Myslovitz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Myslovitz w Radiowej Trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 22:22 "Wonderful Life" - Black. Odpowiedz Link Zgłoś
_abra_ Re: Myslovitz w Radiowej Trójce 06.02.03, 21:39 Mnie rozwaliły właściwie wszystkie piosenki, a im było blizej końca tym lepiej Zakręcone instrumentalne kawałki wychodzą chłopakom całkiem zgrabnie. Zastanawiam się, dlaczego grają je tylko na koncertach? Skoro taka Scianka może na swoich płytach umiesczać zupełnie niezrozumiałe czasem kawałki, to czego myslovitz sie boi? Stracić wiekszą, popową publicznosć? Odpowiedz Link Zgłoś
karczma2003 Re: Myslovitz w Radiowej Trójce 06.02.03, 22:03 człowieczku.... nei stawiaj Myslovitz napółce z napisem Pop(elina czy jak kto woli popłuczyny) razem z Britney, Krystynką itp ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomq Re: Myslovitz w Radiowej Trójce IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 00:30 Koncert byl na natenie nadzwyczaj dlugo. Zwykle koncerty w TE sa 'ucinane' o 20.00 i leci serwis, a tu wszystko trwalo cale 90 min bez przerw. Zespol dobry, a koncertowki nie ma, bo Pomaton (ich nowy wydawca) woli wydac 'The best of' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgin Re: Myslovitz w Radiowej Trójce IP: *.spomasz / 10.10.10.* 07.02.03, 07:07 1.koncert był bardzo dobry, 2. płyta koncertowa potrzebna od zaraz - ja kupuję 3. wielki plus dla "3" za nieprzerywanie koncertu o 20,oo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marciun Re: Myslovitz w Radiowej Trójce IP: *.amg.gda.pl 07.02.03, 12:16 WITAJTA Ja sie chcialbym Szanownych Panstwa zapytac czy koncerty trojkowe sa powtarzane? Ja raczej odwyklem od sluchania 3 od jakiegos czasu no i przegapilem. O zesz k...a ja p....e ze tak powiem. pzdr marciun Odpowiedz Link Zgłoś