arwene 02.09.06, 12:27 zachowywał się jak nie umniejszając idiota, albo jakiś zdziwaczały, zarozumialy gó..arz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: farmer Re: Piasek w Sopocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 12:30 a Mołek nie lepsza była ?? na cholere ją tam dali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rute Re: Piasek w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 14:09 piasek to gey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: Piasek w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 15:58 Piasek lubi chłopakuf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackblack Re: Piasek w Sopocie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.06, 21:19 ja też lubię i co? Odpowiedz Link Zgłoś
b-g Re: Piasek w Sopocie 03.09.06, 22:09 Co Ty chcesz od Piaska.Kim on jest to jego sprawa.Spiewa bardzo dobrze.Jest solistą bardzo dobrym.ą tak na marginesie radziłabym zapoznać się ze słownikiem ortograficznym.Robisz takie błędy że Cię trudno zrozumieć.Aż wstyd!!!!.Jeszcze raz Ci radzę-UCZ SIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
led_a Re: Piasek w Sopocie 02.09.06, 23:27 ja tam piaska nie widziałam. co najwyżej tego piękno - złocistego, co to wkrada się zakamarkiem każdocielnym wgłębnie bez pytania o pozwolenie jakiekolwiek. ale - bezczelność prosta pewnie jasnoformuowalną każdemu z nas jest i ciepłą nawet w deczczowy czas wakacji? ze słuchem u mnie też ćwierćtonowo najwyżej ale zdaje się : nie krytykujmy się. bo po co to niby i dla kogo? piasek, trzym się, choćby i powietrza nadmorskiego tylko Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Piasek w Sopocie 03.09.06, 22:13 Chciał się spoufalić z Mołek, ale nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
kossace Re: Piasek w Sopocie 03.09.06, 22:14 Mołek , to chyba jaks zajęta jest, ze tak obscenicznie spytam... Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Piasek w Sopocie 04.09.06, 01:16 Paskudnie się zachował, po prostu brak mi słow żeby to opisać cenzuralnymi słowami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polla4 Re: Piasek w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 02:08 Pozostaje tylko płacz i zgrzytanie zębów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pchjasek Re: Piasek w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:52 Pełno go tam na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Piasek w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 08:53 pajacował i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś