Gość: kik IP: *.acn.waw.pl 20.09.06, 15:13 nowy wspólny przebój Mobye'ego i Mylene Farmer "Slipping Away (Crier La Vie)" (ponieważ moderatozty usuwają linki, prosze skopiowac adres i wkleić samemu ) youtube.com/watch?v=p-9oZO7WJzA pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lama Re: Moby & Mylene Farmer IP: 192.156.102.* 22.09.06, 07:16 MIODZIO !!!! Super to jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Moby & Mylene Farmer IP: 192.156.102.* 24.09.06, 09:36 to bedzie HIT mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: Moby & Mylene Farmer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 12:00 Kto daje meski vocal??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Moby & Mylene Farmer IP: *.acn.waw.pl 24.09.06, 15:07 > Kto daje meski vocal??? Hmm, to moze byc dla ciebie szokiem, ale... Moby tez spiewa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeah Re: Moby & Mylene Farmer IP: *.acn.waw.pl 25.09.06, 10:59 fajny electro kawałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! super klipy Mylene IP: *.acn.waw.pl 25.09.06, 12:11 Mylene ma genialne klipy, patrzcie: www.youtube.com/watch?v=jL3jwhjMpqc - za ten klip Mylene poszłaby w Polsce do więzienia www.youtube.com/watch?v=4BfL0m6bxTI - kawał dobrego kina i świetna gra aktorska w klika minut. www.youtube.com/watch?v=G7ltS8no_cg - urocza Anima i wiele innych ... Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_syjamski Farmer odkurzona, piekna gwiazda. 25.09.06, 14:42 Teledyski Mylene zawsze tracily wielkim artyzmem i kontrowersyjnoscia. Polecam jej wersje (znacznie starsze ) teledyskow z okresu gdy byla gwiazda: tylko dla doroslych: www.youtube.com/watch?v=LBMAbAndQ54 www.youtube.com/watch?v=nnAqlp3_Jos Moj ulubiony: www.youtube.com/watch?v=YFMWX_ikJ5Y Inna znana: www.youtube.com/watch?v=UFnpirLDzzQ Mylene wystepowala czesto w parach ze swietnymi muzykami. Z Sealem nagrala swietne les mots, tutaj fantastyczny teledysk z dead can dance: www.youtube.com/watch?v=tfBxIxfnueA O ile mnie pamiec nie myli Mylene nie byla "je je girl", ale cos ja laczylo z tym kreatorem francuskiej muzyki lat 80-tych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Mylene nigdy nie zrobiła nic z Dead Can Dance!! IP: *.acn.waw.pl 25.09.06, 15:24 to co pokazałeś w linku, to tylko wariacja fana, który dokonał takiego zestawienia i wrzucił to na youtube. Możesz dojładnie sprawdzić dyskografie Mylene i nie znajdziesz żadnej współpracy z Dead Can Dance !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: Moby & Mylene Farmer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:32 Jest to szok i to duzy poniewaz jesli to prawda nie zdazylo sie w dlugiej karierze Mobiego nigdy przedtem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Moby & Mylene Farmer IP: *.acn.waw.pl 25.09.06, 23:18 a wlasnie, ze sie zdarzyło... np. kiedys z Gwen Stefani piosenka z Mylene promuje płytę 'the Best of' w Europie, a duet z Debbie Harry (Blondie) w USA i w Anglii, Autralii etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Ściągnijcie sobie MP3, tutaj link: IP: *.acn.waw.pl 26.09.06, 12:10 żeby moderator nie usunal tego linka, wycialem www ściagnijcie, naprawde warto (dobra jakość): Moby & Mylene Farmer - Slipping Away (Crier La Vie) rapidfile.fr/download.php?id=jMl6huof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Moby & Mylene Farmer IP: *.acn.waw.pl 26.09.06, 16:33 Szczerze mowiac ... w ziemie jakos nie wbija. Spodziewalem sie czegos lepszego biorac pod uwage, ze bedzie Moby & M. Farmer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joop Re: Moby & Mylene Farmer IP: *.acn.waw.pl 26.09.06, 18:25 A mnie się bardzo podoba. Po prostu to bardzo sympatyczny kawałek. Czytałem na francuskich portalach, że przy produkcji nowej płyty Mylene wezmie udział własnie Moby Odpowiedz Link Zgłoś
kradam Re: Moby & Mylene Farmer 10.11.06, 09:49 Słyszałem to w radio i nie wiedziałem jak zidentyfikować. Nawet kupiłem w tym celu najnowsza płytę Moby'ego, ale tam jest zupełnie inny mix "Slipping away". Ważne, aby wiedzieć gdzie szukać, THX! Odpowiedz Link Zgłoś