Dodaj do ulubionych

My Chemical Romance - Welcome to the black parade

IP: *.aster.pl 10.10.06, 19:15
Ten kawałek wymiata, juz się nie mogę doczekać listopadowej premiery płyty.
Dla tych co nie słyszeli i nie widzieli:
www.youtube.com/watch?v=X4Zbu_J109s
Bon apetite
Obserwuj wątek
    • Gość: joleene Re: My Chemical Romance - Welcome to the black pa IP: *.chello.pl 10.10.06, 19:40
      No coz... mnie MCR zawsze odrzucal (bo z zasady nie ufam facetom, ktorzy sie
      maluja tongue_out). Co do Black Parade to jednak faktycznie mi sie podoba, troche tak
      queenowo, ale niech im bedzie. A tak poza tym, to swietny klip (sprawia, ze
      piosenka jest 5x lepsza) no ale stoi za nim genialny Sam Bayer, wiec nie ma sie
      co dziwic smile
      • Gość: Ja MCR to banda umalowanych pedałow IP: *.betanet.pl 10.10.06, 20:22
        • Gość: axen Re: MCR to banda umalowanych pedałow IP: *.aster.pl 10.10.06, 20:30
          Może i masz racje, ale dla mnie orientacja seksualna, czy też image nie mają
          znaczenia. Jak muza do mnie trafia, to nic się nie liczysmile
    • Gość: medusa Re: My Chemical Romance - Welcome to the black pa IP: 193.112.229.* 11.10.06, 12:02
      a ja w anglii bede miec 23 haha.. lol. KOCHAM ICH!!!!
      • Gość: axen Re: My Chemical Romance - Welcome to the black pa IP: *.aster.pl 11.10.06, 17:53
        Gość portalu: medusa napisał(a):

> a ja w anglii bede miec 23 haha.. lol. KOCHAM ICH!!!!

Zazdroszczę w sensie pozytywnym, daj znać jak wrażeniasmile
        • Gość: medusa jak tylko kupie dam znac IP: 193.112.229.* 12.10.06, 11:50
          jak tylko kupie album dam znac ale nie mam watpliwosci ze bedzie niesamowity.
          wersje na zywo Dead!, House Of Wolves i Cancer sa bardzo obiecujace, nie tylko
          singiel wink ten zespol jest boski =)
    • Gość: krzysiek Re: My Chemical Romance - Welcome to the black pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:22
      Numer nieszczery , wysilony czad , zero melodii , tylko halas bez przyczyny , to wasnie 90% nowej
      rockowej rewolucji , thanx
      • Gość: Jacenty Re: My Chemical Romance - Welcome to the black pa IP: *.chello.pl 13.10.06, 23:25
        wysilony czad+hałas bez przyczyny=to, co tygryski lubia najbardziej

• Gość: medusa B-Side! IP: 193.112.229.* 13.10.06, 09:33
      jesli ktos chce B-side singla to jest legalnie do sciagniecia za darmo na
      www.theimmortalityproject.com. piosenka jest swietna a nie bedzie jej na plycie
      =)
      • Gość: axen Re: B-Side! IP: *.aster.pl 14.10.06, 16:55
        Dzięku medusa, kawałek faktycznie świetny, znalazłam też na youtube, gdyby ktoś
        chciał tylko odsłuchać:
        www.youtube.com/watch?v=qpCOcgPduyEPozdrawiam
        • Gość: medusa 1!!!!! IP: 193.112.229.* 16.10.06, 12:26
          sa teraz numerem jeden w wielkiej brytanii, pomyslalam ze sie podziele
          radoscia wink
          • Gość: axen Re: 1!!!!! IP: *.aster.pl 17.10.06, 18:53
            A w Polsce cisza, ale to i może lepiej. Pewnie Death bedzie 2 singlem, chociaż
            mojego ulubionego kawałka You Know What They Do to Guys Like Us in Prison
            cięzko będzie przebićsmile
            • Gość: medusa Re: 1!!!!! IP: 193.112.229.* 18.10.06, 10:56
              hmmm... a House Of Wolves? jeszcze Famous Last Words albo Cancer.. nie wiem,
              ten album caly bedzie genialny.. wink JA CHCE EDYCJE LIMITOWANA!!! mam nadzieje
              ze nie wykupia zanim dotre do sklepu =(
              • Gość: pani_dj Re: 1!!!!! IP: *.acn.waw.pl 19.10.06, 20:18
                nie boj sie ;] napewno dostaniesz, na mcr nie ma az takiego popytu.
                narazie widzialam dwie wersje ktore roznia sie okladkami tylko, jedna jest
                biala, druga czarna.
                co ma byc wersja specjalna?

slucham tej plyty teraz i jakos nie jestem zachwycona. welcome to the black
                parade wyroznia sie i tyle...
                • medusa_uk nie ma popytu????? 20.10.06, 10:35
                  Gość portalu: pani_dj napisał(a):
                  > nie boj sie ;] napewno dostaniesz, na mcr nie ma az takiego popytu.

w anglii??? chyba zartujesz. co druga osoba ma na sobie ich t-shirt, nie mowiac
                  o tym ze sa na 1 miejscu listy przebojow.

ltd edition bedzie opakowana w czarny aksamit z wybitym logo i bedzie miec
                  ksiazeczke z twarda okladka i ilustracjami Gerarda ^^
            • medusa_uk drugi singiel 21.10.06, 10:29
              zostalo potwierdzone ze bedzie nim "Famous Last Words" =D
            • Gość: axen I don't love you IP: *.aster.pl 22.10.06, 17:48
              Boże zakochałam się w tym kawałku. W poscie powyżej powinno byc oczywiście DEAD
              a nie Death <czerwony polik>.
              www.youtube.com/watch?v=wy2GEfZVz1k&mode=related&search=
              • medusa_uk koniec czekania..... XD 23.10.06, 13:30
                ahhhhhhhhh. juz kupilam edycje limitowana.
                jak ktos chce posluchac calosci = www.theblackparade.com =)
                boze jakie to piekne wink
                • charlie_aka_hett Re: koniec czekania..... XD 25.10.06, 20:41
                  yy to ja kupilam chyba ta nielimitowana...uncertain (limitowana jest biala?)

pierwsza milosc to "House of wolves"...ah ah ah

a "I don't love you" porownuja w NME do "boulevard of the broken dreams" Green
                  Day'a. Ogolnie nie wiem czy to tak mozna w prostej lini z American Idiot
                  polaczyc tongue_out
                  • Gość: axen Re: koniec czekania..... XD IP: *.aster.pl 26.10.06, 19:37
                    Po dwóch dniach słuchania non stop moim faworytem jest the sharpest lives.
                    Trochę się zawiodłam na Dead bo jakoś słabo wypadł na albumie ( za mało powera
                    jak na taki kawałek ). Mama tez jest niezła.
                    Prócz tego Cancer i I don't love you i cała reszta.
                    Ten album jest rewelacyjny, słucham, słucham i nasłuchać się nie mogęsmile
                    • Gość: charlie_aka_hett Re: koniec czekania..... XD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:36
                      ja tam z ohami i ahami nie przesadzam, bo wlasciwie mnie sie plyta nr 2
                      bardziej podobala. Tej slucham tylko dlatego, ze sporo za nia zaplacilam i
                      glupio by bylo nie sluchac. Fajna jest, ale bez rewelacji. Nie rzucila mnie na
                      kolana i nic na to nie poradze.
                    • medusa_uk Re: koniec czekania..... XD 27.10.06, 11:07
                      the sharpest lives, mama, disenchanted, house of wolves i sleep to sa teraz
                      moje ulubione.. ale one wszystkie sa boskie.. limitowana jest w pudelku obitym
                      w aksamitopodobne cos, z 72-stronicowa ksiazka i czterema kartami ze
                      zdjeciami.. naprawde warta tych pieniedzy =)Gerard jest geniuszem, zreszta oni
                      wszyscy..
                      • mana_mana Re: koniec czekania..... XD 27.10.06, 13:58
                        Zaopatrzyłam się w tę płytkę - w dużej mierze przez ten wątek wink narazie, po
                        pierwszym przesłuchaniu na kolana mnie nie rzuciła, ale podejrzewam, że
                        wszystko może się jeszcze obrócić, dajmy na to nawet o 180 stopni smile
                        Tymczasowo moją faworytką pozostaje druga płytka smile
    • charlie_aka_hett Re: My Chemical Romance - Welcome to the black pa 27.10.06, 15:57
      hmm u nas nie bylo tej limitowanej w Empiku sad Szkoda, bo pewnie bym sie
      zdecydowala. Zauwazylam za to, ze plyta szybko znika. Zostaly ostatnie 2 sztuki
      a jak bralam ja we wtorek to byly pelne polki tego big_grin

• medusa_uk Re: My Chemical Romance - Welcome to the black pa 28.10.06, 12:55
        mozna kupic w internecie =)
    • Gość: EnthusiastKa Re: My Chemical Romance - Welcome to the black pa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 17:45
      MCR są genialni, fajnie się słucha piosenek z nowego albumu, ale jakoś mam
      wrażenie, że są dużo lżejsze i łatwiejsze niż te z poprzednich płyt. Czegoś mi
      w THE BLACK PARADE brakuje, czegoś, co znalazłam w THREE CHEERS FOR SWEET
      REVENGE... Może im trochę wodo sodowa do głowy uderzyła i zrobili odrobnkę pod
      publikę?
      • asiek101 Re: My Chemical Romance - Welcome to the black pa 30.11.06, 17:50
        Moim zdaniem ta płyta jest bardziej przemyślana, czuć, że chłopaki dojrzewają.
        Mniej krzyku niż w poprzedniej, ale ballady z WTBP mnie bardzo ruszają,
        szczególnie Cancer ( bardzo dobry tekst ) i I don't love you.
        Polecam wersje na youtube ww. kawałków z sesji AOL ( wg mnie są mocniejsze niż
        te na płycie ).

Ww. opinie są subiektywne, więc proszę o wyrozumiałośćsmile
        • medusa_uk Re: My Chemical Romance - Welcome to the black pa 04.12.06, 15:54
          no dorosli, dorosli.. tylko troche mi brakuje tego wrzeszczenia i takiej
          maniakalnosci wink
          • asiek101 Re: My Chemical Romance - Welcome to the black pa 04.12.06, 19:03
            Medusa, nie wiem czy tak masz, ale ja od premiery Black Parade, słucham jej non
            stop, jak jadę do pracy, jak jestem w pracy, jak wracam z pracy i w domu też.
            Dziwi mnie to, bo nigdy żadna płyta mnie tak długo nie trzymałasmile Coś w niej
            musi być, że mi się tak w środku zakorzeniła.
            Pozdrawiam
            • asiek101 Re: My Chemical Romance - Welcome to the black pa 04.12.06, 19:03
              Zapomniałam dodać, że właśnie leci Cancersmile
              • medusa_uk Re: My Chemical Romance - Welcome to the black pa 05.12.06, 12:21
                cancer jest piekny <3
    • asiek101 Famous Last Words - nowy singiel 06.12.06, 20:49
      Jak się dziś ucieszyłam w pracy, jak a Antyradiu go puscili ( nic to, że całych
      płyt słucham na kompie ).
      • medusa_uk Re: Famous Last Words - nowy singiel 07.12.06, 15:48
        no ta piosenka jest niesamowita... po FLW nastepnym singlem bedzie Disenchanted
        =)
        • mana_mana Re: Famous Last Words - nowy singiel 07.12.06, 15:50
          Pytanko natury estetycznej - Gerard jako brunet czy w piórkach koloru blond? smile
          • Gość: joleene Re: Famous Last Words - nowy singiel IP: *.chello.pl 07.12.06, 15:55
            z jakichś nieodgadnionych powodów wolę jednak ten blond big_grin
          • medusa_uk Re: Famous Last Words - nowy singiel 07.12.06, 15:56
            oczywiscie ze czarne wlosy... ale blond/bialy pasuje do konceptu smile ale czarne
            dlugie wlosy byly najlepsze ♥
            • mana_mana Re: Famous Last Words - nowy singiel 07.12.06, 16:01
              oj były... sad najlepszejsze!
              Jeżeli o mnie chodzi to generalnie za blondynami nie przepadam - również w
              realu. Nie wiem czy to jakiś etap dorastania czy też dążenie do odnalezienia
              własnego "ja" ale wielu facetów w pewnym momencie swojego życia farbi się na
              blondzik. Dziiiwne?
              • medusa_uk Re: Famous Last Words - nowy singiel 07.12.06, 16:04
                no troche dziwne... ja tam tez lubie ciemne wlosy... i duzo kredki do oczu i
                innych takich (patrz davey havok haha) ale to Geetard zrobil z powodu konceptu
                albumu =)
                • mana_mana Re: Famous Last Words - nowy singiel 07.12.06, 16:12
                  oooo tak!! kredka to jest to...
                  widzę, że mamy podobny gust smile
                  + Brian Molko - przynajmniej z mojej strony
                  • medusa_uk Re: Famous Last Words - nowy singiel 07.12.06, 16:15
                    brian molko jest ok... ale jak dla mnie to idzie tak: Frank Iero, Davey Havok,
                    Gerard W*y =)
                    • mana_mana Re: Famous Last Words - nowy singiel 07.12.06, 16:18
                      Musiałam w googlach sprawdzić kto to taki ten Frank wink ale faktycznie - facet
                      rewelacyjny smile
                      zaś Davey... cholera jasna! Głowna rola w moich fantazjach... Szkoda tylko, że
                      ściął włosy...
                      • medusa_uk Re: Famous Last Words - nowy singiel 07.12.06, 16:19
                        no wiesz co fanko MCR! wink a Davey.. to ja juz moze tak nawet nie zaczne bo sie
                        nigdy nie zamkne... haha... ale i tak ma fajne wlosy wink
                        • mana_mana Re: Famous Last Words - nowy singiel 07.12.06, 16:24
                          hahahaha! smile masz rację - nie zaczynajmy!!! wink wink wink
                          chłopcy w tatuażach, z długimi, ciemnymi włosami, kredką czarną... ACH!!!
                          SZAAAAAAAAAA!!!! wink
                          • medusa_uk Re: Famous Last Words - nowy singiel 08.12.06, 14:26
                            um. no to ten...

chcialabym zeby The Sharpest Lives wypuscili jako singiel...
                            • asiek101 Re: Famous Last Words - nowy singiel 08.12.06, 17:01
                              medusa_uk napisała:
                              > chcialabym zeby The Sharpest Lives wypuscili jako singiel...

Ja też, albo I don't love you
    • Gość: tunaman Re: My Chemical Romance - Welcome to the black pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 19:12
      moim zdaniem to nie ma za bardzo się czym zachwycać.
      pretensjonalna nazwa, pretensjonalny imidż, to pierwsze, co mnie do nich
      obrzydza. nie będę oceniać całej płyty, bo po porstu jej nie słyszałam, ale
      piosenka tytułowa nie jest niczym szczególnym ani odkrywczym. Prościutka,
      wpadająca w ucho melodyjka, spokojny wstęp, to nie jest nic cudownego. No i ten
      teledysk, który sprawia na mnie wrażenie autoparodii. Najbardziej mnie dowala
      ten latający cepelin, ludzie w maskach. I ten tragiczny moment, w którym gerard,
      jako ze na niczym nie gra i nie ma co robić, wykonuje jakieś wymaczy rękami,
      głową i tułowiem. Te ich stroje w białe paski. Strasznie to pompatyczne.
      Strasznie na pokaz.
      To przynajmniej tyle z mojej strony na temat piosenki.
    • Gość: axen Nowy teledysk do Famous last words IP: *.aster.pl 15.12.06, 19:20
      www.youtube.com/watch?v=CbzLv_EfSyc
      Mnie rozczarował, no ale trudno. Moje ulubione to Helena i I'm not ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka