Gość: m.hajnas Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.icpnet.pl 16.01.07, 00:08 Hm.. jak dla mnie niekwestionowanym numerem "1" jest "Niech mówiąm, że to nie jest miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert a mnie www_srubka_pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 02:48 wrrr,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bross Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.chello.pl 16.01.07, 06:58 Jeszcze gorsze od piosenki,jest słuchanie,już wprost powszechnie, słowa "dokładnie" jako potwierdzanie czegokolwiek, lub używanie szczególnie przez Tajnera,zwrotu: półtorej metra,lub półtorej roku !! Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 07:06 byl taki facio, Gazer sie nazywal czy jakos podobnie i spiewal I like Chopin. Co tez Fryderyk mu zrobil to nie wiem... ale wlasnie lecialo w jakims radio i wrocily stare fobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kingmob Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 09:45 To ta melodia aj lajk Szopen i SZopen graaaaaaa Ou ou ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnat Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 09:51 Dokładnie!!! Zgadzam się! Nienawidzę jak ktos tak mówi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Kap kap płyną łzy -konam z odrazy jak to słyszę IP: *.filg.uj.edu.pl 16.01.07, 10:54 Wstrząsa mnie też z obrzydzenia,jak słyszę Remedium, czyli rytmiczne zawodzenie:"wsiąść do pociagu byle jakiegoooo".Nie cierpię tego od początku. Jak słyszę tekst (fonetycznie): "wu le wu kusze avek mła se sła?" lub jego angielską wersję (podrasowaną na "nowocześnie" : "wud ju lajk..itd."- kto to spiewa?) puszczam tekst w strone radia: "NIE MAM OCHOTY!" i gnam z siekierą wyłączyć. Dodatkowo:infantylny głosik lolity-Vanessy Paradis a zwłaszcza wymieniane "Joe le taxi". Oj może skończę, bo dużo tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Oooodnalazłam siebie w tobiee, nieeee potraaaafiee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 11:38 Ciee zapomnieeeeeć, czyli reklama napoju Zbyszko/Gosia Andrzejewicz. Ja pie..! Groza. Poza tym "jejejejejeje, oops I'm pregnant again". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Wstawaj , strana ogromnaja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 11:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki_25 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:58 Zdecydowanie '' Jajecznica" Ali Janosz Ochyda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Piosenka - HIP Hop!!!!!!! IP: *.debacom.pl 16.01.07, 16:28 Sczegolnjie Polskie, Jak to słysze to nie wiem co sie ze mną dzieje, ale napewn coś złego Odpowiedz Link Zgłoś
papiezyca84 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 20:23 Nie wiem co to za syf i kto to śpiewa. Powiem więcej - WALI MNIE TO!! Wiem tylko, że kiedy to słyszę, mam ochotę wyć, krzyczeć, nabijać na pal... Powtarzają się tam słowa KOCHA CIEBIE NIEBO. (Aaaaaaaaa! Nawet teraz szlag mnie trafia!) -- Nie jestem rasistą - nienawidzę wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TINA diva polskiego soulu IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.01.07, 22:27 Gosia Andrzejewicz to prawdziwa bomba! jej przeboj brzmi sie tak: "wciaz pamietam tamte chwile, kiedy tak mowiles tyle(!), ze kochasz, ze pragniesz....(i tu juz nie pamietam) i dalej: odnalazlam siebie w sobie..." Generalnie, wszystkie tzw "cieple soulowe glosy" , czyli np Natalia Kukulska, ktorej plyte z koledami ma moja rodzina, w zwiazku z czym kazda Wigilia uplywa nie przy sluchaniu SPIEWANIA koled(np: "Lulajze Jezuniu...") lecz WYCIA, WZDYCHANIA , SAPANIA ("Luuuulajzeeeeeeeeee Jezuuuu-uuu-oooooo-aaaaaaaa- niuuuuuuuu") co to za maniera?! No i moja ulubienica w getrach w panterke: "Mowie tak (mowie mowie tak) mowie nie (mowie mowie nie) czasem jestem dziwna jak to miasto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yocco Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 16.01.07, 23:40 Wszystkie piosenki BAJMu Odpowiedz Link Zgłoś
kgrossmann Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 16.01.07, 23:59 Nienawidzę : PIASKA (o tych prześcieradłach to już apogeum kiczu), Garou (obrzydził mi francuski swoim wyciem), Kombi - daliby sobie już spokój- odgrzewane, niesmaczne. Do pasji doprowadzają mnie łkające, zawodzące kobiety, które błagają swoich byłych kochanków o litość , powrót itp.-Łzy, Kasia Cerekwicka itp. Dlaczego jest to tak obrzydliwie słodkie i bez wyrazu?No i bez godności.Bleee....._ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.plock.mm.pl 17.01.07, 00:14 Vir (albo Wir) "nie wiem kochanie jak jest w niebie (...) nie spotkałem jeszcze ciebie... i ta ich druga pieśń "trzy dni, trzy łzy ... Ochyda. O mimozach typu Andrzejewicz czy Cerekwicka nie wspomnę, ale prawdziwą mistrzynią użalania się nad sobą jest KOWALSKA, która ponadto słuchaczom wmawia,że również oni są nieszczęsliwi, za to jej szczególnie nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed38 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 01:03 a właściwie jaka jest różnica miedzy Ich Troje a Rubikiem opróczkoloru włosów lirerów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perseidaa Wszystko Budki Suflera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 02:21 nienawidzę szczerze tego pana w siatkowej koszulce i jego "Bo do tanga..." bueeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.net131.okay.pl 17.01.07, 05:59 Większość hitów z radia. Nie mogę i już. I jeszcze "Flag of Hate" Kreatora, ale to w pozytywnym znaczeniu wściekły jestem... Hyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
dog_in_the_fog Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 17.01.07, 06:25 1. Aisza - w każdym wykonaniu. 2. Craig David - wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.provident.pl 17.01.07, 08:39 "Boże coś Polskę..." Odpowiedz Link Zgłoś
korzkwy Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 19.01.07, 14:10 Brawo!!!...Mnie też!... A wiesz czemu? Bo ten "wzruszający, ptriotyczny"(!) tekst śpiewa się na melodię starej, wiernopoddańczej, rosyjskiej pieśni "Boh, cara h'rani..." Nawiedzeni Polacy śpiewają z przejęciem - a historia chichocze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki-tam Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.ingbank.pl 17.01.07, 09:27 Kostaka Rubika i cała jej otoczka ... Cytujac nr2 na liscie "ile bym dał by zapomnieć cie ..." Odpowiedz Link Zgłoś
36krzysiek Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 17.01.07, 12:52 O matko jedyna moja! Zdecydowanie Rubik. Robi mi się ciemno w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suhacz Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.crowley.pl 17.01.07, 13:08 nikt mi nie każe słuchać, ale w pracy radio dziad.. odbiera tylko 1 -2 stacje, no i 1. 'Żałujęę że cię znałaam, oo oo' 2. 'Aale ty jeesteś zwinny jak wóół, drogocenny jak głaaaz, woolisz być sam, zupełnie saaam' (czy coś takiego) Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Jest taki potworny utwór, którego tytułu nie pomnę 17.01.07, 13:48 a i słów rozróżnic nie mogę (choć jest niewątpliwie po angielsku) - w każdym razie atakował mnioe 3 lata temu we wszystkich stacjach radiowych. Najbardziej irytujące były wysokie tony unc unc unc PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 ale gusta sie zmieniaja 17.01.07, 17:52 Ja kiedys nie trawolem sztandarowego utworu Deep Forest "Sati Sati" to sie chyba nazywalo... Zawsze podspiewywalem sobie Stasi, Stasi... Ale lata minely i juz nie reaguje na te piosenke tak nerwowo. Odpowiedz Link Zgłoś
patrisza1 Re: Tzw. kleszcze 17.01.07, 18:07 Jestem wielbicielka radia ale sa niestety tzw. kleszcze, czyli piosenki ktore wszczepily sie chyba na wiecznosc na antenie polskiego radia Zet/Rmf Fm i nie ma zadnego sposobu, aby je usunac. Piosenki, przy ktorych nawet jadac samochodem, mam ochote wysiasc w biegu, zeby uniknac kontaktu sluchowego: Eros Ramazzotti i Tina Turner oraz Toni Braxton "unbreak my heart" uuuu, az ciary przchodza!! Buziol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice Leszcze IP: *.chello.pl 20.01.07, 19:09 Zespól Leszcze- kombinuj dziewczyno itp. oraz ich propagandowa piosenka nawołująca do rodzenia dzieci brrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_80 Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 17.01.07, 19:48 Natomiast dla mnie najbardziej koszmarnym utworem jaki w zyciu slyszalam jest taki jeden gniot do niedawna namietnie walkowany w radiu, nie pamietam zespolu ale refren lecial tak jakos I'm so lonely I have nobody aaaaaaaaa .kiedy to slyszalam uszy mi krwawily i dostawalam palpitacji serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiearkaski Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: 64.236.188.* 19.01.07, 13:51 Kiedy usłyszę "Żyto" Garou albo "My heart will go on" Celiny - wszystkie zęby mnie piłują. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 19.01.07, 16:59 Gość portalu: wiearkaski napisał(a): > Kiedy usłyszę "Żyto" Garou albo "My heart will go on" Celiny - wszystkie zęby > mnie piłują. Akurat Garou jest świetny i ma cudowny głos. Aha i nie śpiewa o "życie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela To dobiero chłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:28 "Kochaj mnie" zespołu Śrubka - beznadzienie długa i nudna !!! a tekst jak z wiochy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefju Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:43 Hello - Lionel Richie cała Kozidrak Oddział Zamknięty - zróbmy więc prywatkę ... jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali g moje sacrum czy coś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:25 wszyscy ci kretyni: doniu jakiś,mezo,lajner,peja,ropa,zenek,pandużepe,wujeksamozło,doniu,cieniu,sreniu,mol estaewenement,tede,gwiazdu "polkiego hiphopu" - polski hiphop - jak polska whiskey (wóda zabarwiona herbatą). Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: moje sacrum czy coś 26.01.07, 06:41 ja w ogole hip-hopu nie uwazam za muzyke. Tam ktos na czyms konkretnym gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.crowley.pl 19.01.07, 15:31 wszechobecny rubik, bleee... dostaje normalnie szalu jak slysze te tandetne, pseudo klasyczne kopmpozycje Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 19.01.07, 16:50 polski hip hop (o ile można nazwać to "muzyka") i jeszcze polskie: rock, pop oraz zagraniczne r&b grrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aja Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:27 nienawidze takiej starej piosenki ,ktora leci czesto na RMfie-cos tam " uuu baby do you know that's world ,.lalllala is a place to live " -nie cierpie ,poza tym "susazana" ,"my name is luka" ,Laura Pausini" time to say goodbye"-co za zawodzeniee.Kozidrak-biala flaga,Golce i w ogole te pseudo- góralskie klimaty,September-satellites ,bodajże?,no i Garrou-niby Chrypa i to jesgo Zitaaan-ble,na koniec Celina i jej wersja "I drove all night" Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Piosenka, która doprowadza Was do wściekłości 19.01.07, 19:51 a Marcin Rozynek? toż to mistrz kamuflarzu słów! do dziś nie rozumiem co trzeciego słowa, które śpiewa, chociaż jego piosenki słychać już od paru lat zawsze jak słyszę go w radiu, nieodmiennie zdziwienie na mnie spływa: jak facet z tak przeciętno-beznadziejno-zawodzącym głosem i zerowym talentem do pisania i komponowania, może być jedym z 3? 4? polskich wokalistów w pojedynkę nagrywającym płyty grrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha a najlepsze jest to, że wszyscy wyżej wymienieni IP: *.chello.pl 20.01.07, 19:13 a najlepsze jest to, że wszyscy wyżej wymienieni przez was muzycy okupują pierwsze miejsca list przebojów z najbardziej irytującym Rubikiem na czele Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: a najlepsze jest to, że wszyscy wyżej wymieni 21.01.07, 00:56 my heart will go on to chyba najbardziej zryta piosenka jaka kiedykolwiek okupowala listy przebojow grali ja tyle razy ze nawet za 50 lat bede w stanie ja zaspiewac i lajf is lajf. i wilki - baska.ałaaa. Odpowiedz Link Zgłoś