24.01.07, 17:21
Mam taka propozycje drogie Panie i drodzy Panowie. Poniewaz nasze forum
ostatnio no co tu duzo mowic stanelo w martwym punkcie i dosc malo sie tu
dzieje. Jednak uwazam, ze flamencowe forum dla osob tym sie zajmujacych i
pasjonujacych jest super rzecza. Tylko prosze mnie nie zlinczowac za moja
sugestie, poniewaz ona jest "rzucona w powietrze", zalezy od Wassmile. Czy nie
warto by bylo zalozyc nowe forum na jakims darmowym hostingu (jest ich
naprawde sporo) w ramach uporzadkowania tematow? np moglyby byc dzialy
koncerty, szkoly, strony internetowe, stroje itd... Po prostu byloby troszke
wygodniej niz teraz. Oczywiscie jednak jezeli nikt nie poprze tego pomyslu to
nie ma co go realizowac dlatego czekam na wasze opinie drogie Forumowiczkismile.
Oczywiscie zajelabym sie forum tzn chodzi o tworzenie go i "pilnowanie", ale
oczywiscie najlepiej byloby gdyby ktos jeszcze moze chcial pomoc... czekam na
odpowiedzi!!smile
P.S. ale naprawde prosze nie najezdzac na mnie, ze chce robic konkurencje albo
niszczyc forum, tylko po prostu mozemy troche je usprawnic i ulepszyc na innym
serwerze...
Obserwuj wątek
    • marlene.mortelle Re: forum 24.01.07, 19:56
      ja Ci bardzo chętnie pomogę; pasjonuję się flamenco a nie za bardzo mam sie tym
      z kim dzielić. Napisz mi maila jak sobie wyobrażałabyś wspólne 'oflamencowanie'
      społeczeństwa. Pozdrawiam wink
    • flamenkitos Re: forum 24.01.07, 23:36
      Witam!Fajnie jakby coś ruszyło w temacie bo rzeczywiście ostatnio stagnacja na
      tym forum.Oczywiście dajcie znać może będę pomocny. Myślałem żeby wyjść z taką
      inicjatywą ale jakoś tak zeszło.Pozdrawiam pomysłodawczynię!
      • alekswir Re: forum 25.01.07, 08:17
        Ja też chętnie pomogę. Prawdopodobnie od lutego będę miała w domu dostęp do
        netu i sporo wolnego czasu, mogę się więc zaangażować w rozbudowę nowego forum.
        Ja także mam nadzieję, że ashanti5 nie odczyta tego jako próbę utworzenia
        czegoś konkurencyjnego. Ciekawa jestem tylko, czy takie nowe forum zachęci
        flamencowiczów do większej aktywności.
        Witaminko, możesz mnie spokojnie wciągać w swoje działania smile
    • witamina-c Re: forum 25.01.07, 17:22
      W takim razie bardzo bym prosiła osoby chętne do pomocy, aby wysłały mi maila.
      Napiszcie czy chcielibyście pomóc np. tylko w budowie forum, czy być adminem
      albo coś takiegosmile. Prosiłabym to zrobić jak najszybciej, ponieważ bym próbowała
      już w ten weekend zakładać forum tak od strony "technicznej". Tak naprawdę to
      stworzenie forum nie jest aż tak strasznie trudne, zwłaszcza teraz, gdy pełno
      jest stron to oferujących i uczących, ale potrzebne są przede wszystkim osoby,
      które by dość regularnie zajmowały się forum tj. czytały posty, w razie potrzeby
      je wyrzucały czy dawały różnego rodzaju ostrzeżenia, osoby które pomogłyby
      stworzyć regulamin oraz myślałam nad stworzeniem działów dotyczących stylów
      flamenco oraz stworzenie pewnego rodzaju słownika (np. wyjaśnienie czym jest
      paso itp.) i to mogłyby tworzyć oczywiście uczestnicy forum, no ale warto by
      było mieć osoby, które by np. tłumaczyły teksty hiszpańskie czy angielskie.
      P.S. Ashanti oczywiście jak najbardziej by mogła być i adminem itp. ale w końcu
      ostatnio nawet ona rzadko się pojawia o ile mnie pamięć nie mylismile.
      • d.orka Re: forum 27.01.07, 15:44
        A ja się już zarejestrowałam smile
        Czy też mogę być pomocna?
    • ashanti5 Re: forum 07.03.07, 17:55
      Ze wstydem przyznaje, ze zaniedbalam to forum. Zalozylam je bedac jeszcze w
      Polsce, majac duzo wolnego czasu i nieograniczony dostep do internetu.Poniewaz
      nie mialam bezposredniej stycznosci z tancem, chialam przynajmniej o tym
      popisac, wymienic sie informacjami, wiedza, teoria. Teraz jestem w Granadzie i
      skupilm sie na praktyczniej stronie flamenco, stad brak czasu na forum.
      Nie mam nic przeciwko nowemu forum. Jesli jednak, ktos chcialby nadal tutaj
      zagladac, moglabym dac prawa administrowania komus, kto ma na to wiecej czasu
      niz ja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka