agentcooper 20.05.03, 17:34 Niniejszym zakonczylem prace w dniu dzisiejszym i ide na piwo. W zwiazku z awaria komputera domowego nie bede sie dzisiaj wiecej udzielal. W kazdym razie mam nadzieje jutro rano zobaczyc minimum 1300 postow... Do zobaczenia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: koniec pracy 20.05.03, 18:08 To ja się dołączam. Też kończę pracę. I też mam awarię komputera domowego (zaraził się SARSem od komputera Coopera). Do jutra zatem. Dobra, jezdem, produkuj co tylko chcesz, idę do domu więc miłosierdzie mnie ogarnia . Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: koniec pracy 21.05.03, 18:35 I tak tu sama już siedzę. Idę do chałupki. Głupia nie wzięłam dziś żadnej muzyczki na drogę (( do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Zaraz zmykam.:) 22.05.03, 15:50 Lekko zawiany na spotkanie z żoną. Chyba pójde spac w domu. No dobra, czas prawie na mnie, 10 min i finito. Bawcie się dobrze dzis wieczorem. Ja sobie obejrze Ostry Dyżur i nagram Imię Róży.) Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Zaraz zmykam.:) 22.05.03, 16:27 aric napisał: > Lekko zawiany na spotkanie z żoną. > Chyba pójde spac w domu. No dobra, czas prawie na mnie, 10 min i finito. Bawcie > > się dobrze dzis wieczorem. Ja sobie obejrze Ostry Dyżur i nagram Imię Róży.) pamietaj zebys zatrzymal sie jak sie pojawi czerwone swiatlo na skrzyzowaniu....Takim to dobrze...Ja musze jeszcze posiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
aric I cóż, spadówa:) 23.05.03, 15:58 Bawcie się dobrze, nie uczcie za wiele, pijcie za wiele. Niech kac bedzie z wami. I niech Wielki Manitu was prowadzi do oswiecenia.))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: I cóż, spadówa:) 23.05.03, 15:59 aric napisał: > Bawcie się dobrze, nie uczcie za wiele Ekhm... Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper pozegnam sie na dzis 23.05.03, 17:13 zegnam Was goraco. W sprawie ew. konsumpcji Carbonary i grilla u Foxy jestem ZA. Sprawdze co sie dzieje jak dojade do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: pozegnam sie na dzis 23.05.03, 17:18 hehe foxy chyba się nie wymigasz, po co się wyrywałaś... ja też jestem za.... Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: papa, caluski 102 23.05.03, 17:56 aislinn napisała: > hehe foxy chyba się nie wymigasz, po co się wyrywałaś... ja też jestem za.... Ja sie wyrwalam? Tylko mowie, ze lubie carbonare Ja tez Was zegnam, milego weekendu, pa, do poniedzialku! Nie mam jeszcze w domku sieci Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: koniec pracy 27.05.03, 16:02 Dobra spadówa. Pracy koniec czas do domu. Tylko się nie połamcie na tych siatkarskich baletach. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Spirdalam do dom na zimne piwko:) 28.05.03, 16:08 Chłodzi się w lodówce w sklepie. Pa pa i do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Spirdalam do dom na zimne piwko:) 28.05.03, 16:20 Ja w środy wcześniej kończę, ale co z tego, skoro teraz nie mogę wyjść, bo jakaś cholera ma dzwonić, a ja muszę czekać na ten telefon aaaaaaaaaaa!... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Spirdalam do dom na zimne piwko:) 28.05.03, 16:29 Vul a można spytać czym sięparasz ? Zawsze tak intrygująco o tym mówisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Spirdalam do dom na zimne piwko:) 28.05.03, 16:32 aislinn napisała: > Vul a można spytać czym sięparasz ? Zawsze tak intrygująco o tym mówisz ? Wlasnie powiedz, mnie tez to ciekawi, powiedz choc troszke Ja Was zegnam do piatku, jutro leniuchuje))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Spirdalam do dom na zimne piwko:) 28.05.03, 16:34 foxy21 napisała: > aislinn napisała: > > > Vul a można spytać czym sięparasz ? Zawsze tak intrygująco o tym mówisz ? > > > Wlasnie powiedz, mnie tez to ciekawi, powiedz choc troszke > Ja Was zegnam do piatku, jutro > leniuchuje))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tobie to dobrze..wolny czwartek...to niesprawiedliwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: koniec pracy 28.05.03, 17:18 Wszyscy tak wcześnie kończycie to gdzie te zastępy pracoholików ? Odpowiedz Link Zgłoś
aric I znów spirdalam 29.05.03, 16:08 Koniec czwartu się okazał. Słoneczko świeci, ciesza się dzieci. I ja się cieszę, bo moja żona może zmieni pracę. hurra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Co tak krótko ? 29.05.03, 16:18 nikt nie pracuje dłużej ? Zadzwiiacie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: koniec pracy 30.05.03, 17:09 powiem wiecej: koniec calego tygodnia pracy. Moja noga do poniedzialku tu postanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: koniec pracy 30.05.03, 17:12 a moja tu postanie. nie w pracy, ofkors. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ Re: koniec pracy 30.05.03, 18:34 Nie ma to jak robótka na etacie co ??? Ja mam jeszcze o 20 dziś spotkanie robocze - może o 22 bedę po pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: koniec pracy 30.05.03, 18:39 A ja przez te pizdy siedziałem dzisiaj dłużej i nie pojechałem na Gabriela. Kupiłem piwo, obejrzę Opole. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper czas wylaczyc komputer 03.06.03, 17:41 i pojsc gdzies skonsumowac w koncu troche truskawek.Ciekawe po ile kupie...I czy znajde bita smietane....mniam....takie truskawki to lepsze niz boczniaki...ja wole. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: czas wylaczyc komputer 03.06.03, 19:35 eeeeee prosze się nie chwalic tym że ktoś może konsumować truskawki ........ ((( A śmietanę samemu ubić to nie łaska ? Ale tak poza tym, nie nie, ja nie nadaję już z pracy, właśnie dotarłam do domu i patrzę co namodziliście przez ten dzień.. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: koniec pracy 05.06.03, 17:33 mam juz kurwa dosc, pic mi sie chce, leb mnie napier....Ide do domu albo pobrykac na dworze. Nic tu po mnie (tzn. w pracy a nie na forum). Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: koniec pracy 05.06.03, 17:35 Wypij jakis chlodny alkohol z lodem z POJEMNICZKA. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: koniec pracy 06.06.03, 08:44 pizmak31 napisała: > Wypij jakis chlodny alkohol z lodem z POJEMNICZKA. chcesz zebym dostal czkawki od rana z tym pojemniczkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Koniec pracy 06.06.03, 08:33 Będzie za 7 godzin i 30 minut. Ło matko jaka fajna perspektywa, dziś imprezka, jutro działeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
aric I nadejszła ta magiczna chwila:) 06.06.03, 16:03 Kiedy łikend się zaczyna. Wszystkim dobrej zabawy, kobiet, facetów w toplesach i niezliczonych hektolitów wszelakiego alkoholu. Papapapapa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric No i nadszedł czas 13.06.03, 16:04 Aby udac się w kierunku domu. Dwa dni wolnego.) A potem tylko trzy dni pracy i cztery dni wolnego!!!! ha Ależ będe miał odwyk od forum.((( Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: No i nadszedł czas 13.06.03, 16:56 Za to potwem nadrobisz, mam nadzieję )) Ja jeszcze w robótce dziś posiedzę z pół godziny, niestety. Ale za to wieczorkiem na pyffko..... fajosko !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: koniec pracy 13.06.03, 16:57 Kurcze, a ze mna nikt nie chce sie upijac w piatek wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: koniec pracy 13.06.03, 17:02 Piżmaku, następny lub jeszcze następny piątek może być nasz. I Wnuśki, bo ona z kolei obiecała sie upić ze mną )) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: koniec pracy 13.06.03, 17:04 Obiecanki, cacanki, ale mozemy sie napic w jakis piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: koniec pracy 13.06.03, 17:11 Mówię poważnie - w ten piątek też piję po babsku (koleżanki ze szkoły średniej - znasz te klimaty zapewne ), ale od następnego jestem bardzo za, bo generalnie lubię sięupić w piątek. Hmm, nie tylko w piątek..... Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ Ostateczny koniec pracy... 13.06.03, 17:05 po miesiącu harówki - koniec - teraz będe siedzał na forum od rana do wieczora produkując bzurne wątki... hehehe ...pożałujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Ostateczny koniec pracy... 13.06.03, 17:09 A Jack, jaka przestrzen uporzadkowales? I czy ladnie ona wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ Re: Ostateczny koniec pracy... 13.06.03, 17:20 trzy "przestrzenie" ... będą wyglądać za 2 - 3 lata ... tak mówię klientom którzy nie padają na kolana przede mną ... Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: koniec pracy 27.06.03, 16:56 kurrwa !!!!!! juz nie chce tu siedziec !!!!!!!! niech mnie ktos stad zabierze bo zaraz zwariuje !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
guru_forum_muzyka Re: koniec pracy 27.06.03, 17:13 jeśli ktoś odważy się go zabrać, będzie miał wtedy ze mną do czynienia. Guru Forum Muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
guru_forum_muzyka Re: koniec pracy 27.06.03, 17:15 będziesz miała ze mną do czynienia. Jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: koniec pracy 27.06.03, 17:17 Sie nie boje. Pod warunkiem, ze masz czysta koszulke. Odpowiedz Link Zgłoś
guru_forum_muzyka Re: koniec pracy 27.06.03, 17:20 Koszulka już czysta i się suszy.Dla Ciebie mogą ją jednak nawet zabrudzić. Odpowiedz Link Zgłoś