Gość: Alicja IP: 212.244.37.* 28.05.03, 11:09 Chce kupic mojemu znajomemu (ma 27 lat) plyte z polskimi przebojami. Czy znacie jakies skladanki albo plyty typu "The best of". "Moja i Twoja muzyka" juz ma. Dziekuje, A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stazzio Re: Polskie przeboje 28.05.03, 11:46 Gość portalu: Alicja napisał(a): > Chce kupic mojemu znajomemu (ma 27 lat) plyte z polskimi przebojami. Czy > znacie jakies skladanki albo plyty typu "The best of". "Moja i Twoja muzyka" > juz ma. Dziekuje, A. A czego znajomy słucha na co dzień? Bo może w ciemno lepiej nie ryzykować z tą "Moją i Twoją muzyką". Mogą wystąpić niepożądane skutki uboczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Polskie przeboje IP: 212.244.37.* 28.05.03, 12:34 stazzio napisał: > A czego znajomy słucha na co dzień? Bo może w ciemno lepiej nie ryzykować z > tą "Moją i Twoją muzyką". Mogą wystąpić niepożądane skutki uboczne... > Nie wiem czego slucha, ale nie jest z Polski i chcialby miec jakas plyte z polskimi przebojami. A "Moja i twoja muzyka" jest calkiem w porzadku. Przeciez to swiatowe przeboje tylko ze wykonywane przez naszych piosenkarzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Polskie przeboje 28.05.03, 12:42 Gość portalu: Alicja napisał(a): > A "Moja i twoja muzyka" jest calkiem w porzadku. > Przeciez to swiatowe przeboje tylko ze wykonywane przez > naszych piosenkarzy. no właśnie... :-] Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Polskie przeboje 28.05.03, 13:20 'moja i twoja muzyka' to badziewie...chyba najbardziej wkurzające są tłumaczenia tekstów Odpowiedz Link Zgłoś
stazzio Re: Polskie przeboje 29.05.03, 00:49 oko_jeza napisała: > 'moja i twoja muzyka' to badziewie...chyba najbardziej wkurzające są > tłumaczenia tekstów dlatego też szczęka mi opadła z wrażenia i zamilkłem Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Polskie przeboje 29.05.03, 10:29 oko_jeza napisała: > 'moja i twoja muzyka' to badziewie...chyba najbardziej wkurzające są > tłumaczenia tekstów Oszalałeś???? ) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Polskie przeboje 29.05.03, 10:30 ilhan napisał: > oko_jeza napisała: > > > 'moja i twoja muzyka' to badziewie...chyba najbardziej wkurzające są > > tłumaczenia tekstów > > Oszalałeś???? > ) Spostrzegłem się ułamek sekundy zbyt późno. Powinno być: Oszalałaś???? Przepraszam ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Polskie przeboje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 01:06 Sama zrob. Na pewno wiele lepszy efekt, bo tak to IMHO dobrych skladanek z poslkimi przebojami nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Polskie przeboje 29.05.03, 17:54 nie zabieram się za tłumaczenia textów, które w większości sa dobre. po polsku i w wykonaniu rodzimych artystów brzmią, delikatnie mówiąc, okropnie. oko Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Polskie przeboje 29.05.03, 17:59 oko_jeza napisała: > nie zabieram się za tłumaczenia textów, które w większości sa dobre. po polsku > i w wykonaniu rodzimych artystów brzmią, delikatnie mówiąc, okropnie. No dobra, wiem, żartowałem sobie przecież Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Polskie przeboje 29.05.03, 20:03 no, ja myślę jak usłyszałam Urszule jako Boba Marleya i Edytkę jako Freddiego... ło matko! Odpowiedz Link Zgłoś