Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    04.03.05, 19:17
    czy uwazacie ze ten typ butow pasuje do szerszych spodni?? nie chodzi mi tu o jakies bojowki czy dzwony. zastanawiam sie czy beda pasowaly do poszerzanych dolem jeansow.... bo wydaje mi sie, ze takie zestawienie nie bedzie wygladalo zbyt dobrze...
    i jeszcze pytanie dotyczase koloru. jaki kolor butow bedzie pasowal do czerwonej torebki? (bo czerwonych balerinek przy modzie na braz i roz znalezc nie mozna:/) a moze widzialyscie gdzies czerwone albo czarne z czerownymi dodatkami??
    Obserwuj wątek
      • magdzie Re: balerinki 04.03.05, 19:33
        -wg mnie spodnie w kant,
        ale to zalezy jakich balerinek...
        z pewnoscia takie spodnie nie beda pasowaly do 'typowo' zaokraglonego przodu buta
        -poszerzane u dołu jeansy' odpadaja...
        -jesli nie jestes tradycjonalistka i nie przejmujesz sie tym, ze but winien byc
        w tym samym kolorze co torebka ( ja czesto odchodze od tej reguly, ale przy
        mniej formalnym ubiorze) to do czerwnej torebki czarne buty ( przy zalozeniu, ze
        jedna z czesci ubioru takze bedzie czarna), do czerwonej torebki czarno-czerwone
        buty lub czerwono-czarne.
        jaka jest to czerwien? malinowa, ognista? brazowe buty takze moga pasowac do
        czerwonej torebki- ale czerwien musi byc przygaszona (zakladam, ze braz takze
        nie bedzie nalezal do najczystszego, o ile braz w ogole mozna nazwac czystym
        kolorem)...
        -nigdzie takich balerinek nie widzialam
        • lolka44 Re: balerinki 05.03.05, 01:20
          A ja uważam, że balerinki pasują do szerszych spodni, np. tweedowych, a do
          dżinsów tymbardziej. Może niezbyt do "dzwonów", ale do takich o szerszej
          nogawce czemu nie. Do tego luźny t-shirt
          Dosyć już tych wystających szpiców !!
          Dla mnie te buciki to coś niesamowitego, powrót do dzieciństwa, wygoda, mniam.
          • magdzie Re: balerinki 05.03.05, 13:13
            racja
            tweed jak najbardziej
            t-shirtow nie widze w zestawieniu z balerinkami, ale pewnie chodzilo Ci o topy
            pzdr;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka