Dodaj do ulubionych

ZGROZA!!!!!

02.06.03, 10:46
W trakcie porannej toalety znalazłam urągliwy pierwszy siwy włos... A byłam
pewna, że przy takim kolorze włosów i z tatą, który zaczął siwieć dosyć późno
ta przyjemność mi się odwlecze... Boże i to jeszcze w takim wieku... Nie ma
to jak ładnie zacząć tydzień... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
I.
Chyba się zacznę farbować choć miałam tego nie robić za nic...
Obserwuj wątek
    • aric Re: ZGROZA!!!!! 02.06.03, 10:54
      Toż to tragedia, jestem po prostu wstrząsniety.smile)
      Jeden siwek jesieni nie czyni.smile Wyrwij i tyle.smile
      Ja zacząłem siwieć w wieku lat 20 a teraz to juz całe baksy mam białe.smile
    • madee1 Re: ZGROZA!!!!! 02.06.03, 11:10
      Ach, pamiętam tę zgrozę, chociaż u mnie zaczęła się w wieku 18 lat.
      Przyzwyczaiłam się. Farby do włosów nie są takie złe.. wink
    • mesmeredia Pocieszam się 02.06.03, 13:32
      i za sumę 34 zl nabyłam dwie płyty: Witness i Ocean Colour Scene i mi lepiej. I
      moje bezsensowne wyniki z pomiarów po nadciągnięciu i spojrzeniu fachowym okiem
      już nie są bez sensu. Chlip. I jeszcze czekoladka i do wieczora będę wesoła jak
      szczygiełek. Dziękuję za odzew i za zainteresowanie smile)))))
      I.
      • aric Re: Pocieszam się 02.06.03, 13:35
        Hihihi, białym, biały welon, potem siwe, siwe włosy.smile
        Sorry, ale tak mi się teraz skojarzyło.smile
        • mesmeredia A to Miecio 02.06.03, 13:36
          ma jakieś konszachty z telenowelami, to może do niego. Rany ale macie wpływ na
          człowieka... wink
          I.
    • pizmak31 Re: ZGROZA!!!!! 02.06.03, 13:35
      Moze Cie jeszcze pocieszyc to, ze np. taki Fil to w ogole nie ma wlosow, to nie
      ma mu co siwiec. O kurcze, chyba zamieniam sie w Vula!!!! AAAAAAAAAAAAAA!
    • agentcooper Re: ZGROZA!!!!! 02.06.03, 14:59
      mesmeredia napisała:

> W trakcie porannej toalety znalazłam urągliwy pierwszy siwy włos... A byłam
      > pewna, że przy takim kolorze włosów i z tatą, który zaczął siwieć dosyć późno
      > ta przyjemność mi się odwlecze... Boże i to jeszcze w takim wieku... Nie ma
      > to jak ładnie zacząć tydzień... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
      > I.
      > Chyba się zacznę farbować choć miałam tego nie robić za nic...

To moze pojdziesz w moje slady - ja sobie pol roku temu ogolilem na zeroweczke
      i bardzo sobie chwale nowy design. Rozwiazanie radykalne ale gwarantujace ze
      nie zobaczysz wiecej zadnego siwego wloska (z tym ze trzeba golic cala glowke
      co 2-3 dni)...
      • mesmeredia Re: ZGROZA!!!!! 02.06.03, 16:46
        Pardonsik, byłam zajęta Excellem i nie zauważyłam porady smile Rozwiązanie
        radykalne stosowałam na początku studiów (stąd w indexie mam zdjęcie G.I.Jane
        jak to sie o mnie mówi) ale nie miałam jakiegoś powodu (kaprys) a teraz to mi
        hery urosły do pasa i szkoda mi ich. No i jak sobie pomyślę, że za parę tygodni
        czeka mnie łaszenie się do nóg innych z prośbą o pracę... to taki wygolony
        image w znalezieniu takowej mi raczej nie pomoże, ech...
        Ale i tak dziękuję za przejmowanie się problemami innych smile)))))))))
        I.
        • vulture Re: ZGROZA!!!!! 02.06.03, 22:36
          Ja w wakacje mam zwykle fryzurę na Fila, bo jest bardzo wygodna.
    • gaspar4 Re: ZGROZA!!!!! 02.06.03, 22:55
      Tak a propos:czemu nie wchodzisz mes na czat?.Jesteśmy na czacie muzyka
      codziennie od 21-szej do ostatniego gościa i chcielibyśmy z Tobą pogadać.
      • agentcooper Re: ZGROZA!!!!! 02.06.03, 23:09
        gaspar4 napisał:

> Tak a propos:czemu nie wchodzisz mes na czat?.Jesteśmy na czacie muzyka
        > codziennie od 21-szej do ostatniego gościa i chcielibyśmy z Tobą pogadać.

Tak, tak - wszyscy jestesmy a Ciebie nie ma ale wszyscy sie wstydzili zapytac
        dlaczego Cie niema ale Gas jest najodwazniejszy wiec go wybralismy zeby to on
        zrobil wiec ja sie dopisuje bo niesmialy jest bardzo i jak sie denerwuje to mam
        slowotok i nie moge przestac mowic...
        • mesmeredia Odpowiedź 03.06.03, 08:25
          Jestem niezczatowana i nieczatująca, uprzedziłam się do wszelkich mirców i
          innych świrców i czatować nie będę. Takie małe sorki. Jedyną formą kontaktu
          podobnego jest gg ale to był wręcz wymóg, bo to najszybszy sposób
          szybkiego "złapania" potrzebnych mi ludzi. Acha, oczywiście jako studentka
          kończąca specjalność "telekomunikacja" nie jestem posiadaczem komórki. wink
          A i nic nie szkodzi, pytać możecie o wszystko. Wstydzić się nie ma czego.
          I.
          • ilhan Re: Odpowiedź 03.06.03, 14:15
            mesmeredia napisała:

> Jestem niezczatowana i nieczatująca, uprzedziłam się do wszelkich mirców i
            > innych świrców i czatować nie będę.

Żałuj, bo w tym tygodniu na czacie temat przewodni brzmi: "Twórczość zespołu
            Mansun". Dziś będziemy omawiać teksty z pierwszych sześciu płyt.
            wink
            • mesmeredia Re: Odpowiedź 03.06.03, 14:19
              ilhan napisał:

> Żałuj, bo w tym tygodniu na czacie temat przewodni brzmi: "Twórczość zespołu
              > Mansun". Dziś będziemy omawiać teksty z pierwszych sześciu płyt.

Hehe, chyba z pierwszych sześciu EPek ale plusik za pomysł Ilhan wink
              O właśnie jak się zapatrujesz na nowe 13 kawałków oasis? Słyszałeś już coś?
              I.
              • ilhan Re: Odpowiedź 03.06.03, 14:28
                mesmeredia napisała:

> Hehe, chyba z pierwszych sześciu EPek ale plusik za pomysł Ilhan wink

No dobra, przyznaję się, to żart był. Ale nie to żebym nie wiedział ile
                studyjnych płyt nagrał zespół Mansun, o nie! (Tak na marginesie, czwarta to
                moja ulubionawink)

> O właśnie jak się zapatrujesz na nowe 13 kawałków oasis? Słyszałeś już coś?

Nic nie słyszałem, bo nikt nic nie słyszał chyba. Oni je na razie tylko
                napisali chyba. Jedynie to "Stop The Clocks", o którym czytam od pół roku, Noel
                i Gem zagrali w Liverpoolu na początku maja na jakimś miniaturowym występie,
                ale nic nie wiadomo o tym, jakie to jest.
                Ach, wiadomo jeszcze, że "They Ain't Got Nothing On Me, They Ain't Got Nothing
                On You" to dzieło o pobycie Liama w niemieckim więzieniu wink))))))
                • mesmeredia Re: Odpowiedź 03.06.03, 14:36
                  ilhan napisał:

> No dobra, przyznaję się, to żart był. Ale nie to żebym nie wiedział ile
                  > studyjnych płyt nagrał zespół Mansun, o nie! (Tak na marginesie, czwarta to
                  > moja ulubionawink)

Czwarta też jest moją ulubioną i dlatego tak werbuję ludzi do podpisywania
                  się smile)))))))

www.petitiononline.com/mansun/

> Ach, wiadomo jeszcze, że "They Ain't Got Nothing On Me, They Ain't Got
                  Nothing
                  > On You" to dzieło o pobycie Liama w niemieckim więzieniu wink))))))

Może ktoś mu zasugeruje, by zaśpiewał sepleniąc przez wybite ząbki? Będzie
                  bardzo klimatycznie i spodoba się takie nowatorskie podejście do swej
                  twórczości wink
                  I.
                  • ilhan Re: Odpowiedź 03.06.03, 14:48
                    mesmeredia napisała:

> Czwarta też jest moją ulubioną i dlatego tak werbuję ludzi do podpisywania
                    > się smile)))))))

No to udało się z kolejnym.
                    • mesmeredia Dziękuję pięknie 03.06.03, 15:00
                      Mam siłę przebicia w takim razie. Jeszcze parę dni a uwierzę we własne
                      możliwości wink
                      I.
                      Dziękuję jeszcze raz smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka