Dodaj do ulubionych

Blood Sweet& Tears

11.06.03, 15:32
Pamietacie ten zespol?
Od czasu do czasu slucham jedynej plyty, jaka mam tego zespolu,
jakies the best z '72.
Muzyka jest swietna, bogate instrumentarium, super sie tego slucha.
Lubi ktos?
Obserwuj wątek
    • vulture Re: Blood Sweet& Tears 11.06.03, 15:34
      Lubi i też słucham "The Best Of". Bardzo mi się podoba sekcja dęta, trochę jak
      we wczesnym Chicago, ale bardziej zdecydowana - no i w Chicago szybko wyleciała
      z obiegu na rzecz cukierkowości, a w BS&T została...Moje ulubione kawałki to
      oczywiście "Spinning Wheel", "Vehicle" i "You've Made Me So Very happy".
      • pizmak31 Re: Blood Sweet& Tears 11.06.03, 15:36
        ja, bardzo lubie.
        • Gość: luukasz4 Re: Blood Sweet& Tears IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 11.06.03, 15:51
          o wlasnie, rowniez mam co prawda tylko best of ,i tez bardzo lubie. sekcja
          rzadzi, ale reszta tez bardzo dobra.
          • gregkor Re: Blood Sweet& Tears 12.06.03, 12:10
            Mam dwie płytki tej kapelki...fajny zespół...faktycznie sekcja dęta daje o
            sobie dość wyraźnie znać.......kiedyś bardzo często ich słuchałem...z podobnych
            klimatów moge polecić Tower OF Power...zespół tez z rozbudowaną sekcją
            detą...może bardziej funkujący......

pozdr
            • foxy21 Re: Blood Sweet& Tears 12.06.03, 14:24
              gregkor napisał:

> Mam dwie płytki tej kapelki...fajny zespół...faktycznie sekcja dęta daje o
              > sobie dość wyraźnie znać.......kiedyś bardzo często ich słuchałem...z
              podobnych
              >
              > klimatów moge polecić Tower OF Power...zespół tez z rozbudowaną sekcją
              > detą...może bardziej funkujący......
              >
              > pozdr
              Tower of Power nie znam.
              BST slucham czesto, od ponad 10 lat i nadal bardzo mi sie podobasmile
              • gregkor Re: Blood Sweet& Tears 12.06.03, 14:32
                Tower Of Power warto posłuchać...polecam....zresztą grają do dziś..a zaczynali
                na początku 70...ostatnio wyszła ich koncertówka..bardzo fajna sprawa....
                • Gość: soso Re: Blood Sweet& Tears IP: 195.41.66.* 13.06.03, 06:56
                  Zabawne, ze takze mam GH i to jakos wystarcza. Dla mnie numer jeden to
                  Diabelska Lukrecja smile. GH po masteringu jakos sie broni co do jakosci wiec
                  milo sie slucha. Traci jednak myszka caly ten BST.

pzdrw

soso
                  • cze67 Re: Blood Sweet& Tears 13.06.03, 10:25
                    Jak większość powyższych - ja też mam GH. I też mi wystarcza, choć może skuszę
                    się kiedyś na jakąś koncertówkę..
                    • vulture Live niekoniecznie 13.06.03, 15:51
                      ...bo Blood Sweat & Tears grali sporo medleyów zamiast piosenek w całości, a ja
                      bardzo tego nie lubię...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka