foxy21 11.06.03, 15:32 Pamietacie ten zespol? Od czasu do czasu slucham jedynej plyty, jaka mam tego zespolu, jakies the best z '72. Muzyka jest swietna, bogate instrumentarium, super sie tego slucha. Lubi ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: Blood Sweet& Tears 11.06.03, 15:34 Lubi i też słucham "The Best Of". Bardzo mi się podoba sekcja dęta, trochę jak we wczesnym Chicago, ale bardziej zdecydowana - no i w Chicago szybko wyleciała z obiegu na rzecz cukierkowości, a w BS&T została...Moje ulubione kawałki to oczywiście "Spinning Wheel", "Vehicle" i "You've Made Me So Very happy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: Blood Sweet& Tears IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 11.06.03, 15:51 o wlasnie, rowniez mam co prawda tylko best of ,i tez bardzo lubie. sekcja rzadzi, ale reszta tez bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Blood Sweet& Tears 12.06.03, 12:10 Mam dwie płytki tej kapelki...fajny zespół...faktycznie sekcja dęta daje o sobie dość wyraźnie znać.......kiedyś bardzo często ich słuchałem...z podobnych klimatów moge polecić Tower OF Power...zespół tez z rozbudowaną sekcją detą...może bardziej funkujący...... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: Blood Sweet& Tears 12.06.03, 14:24 gregkor napisał: > Mam dwie płytki tej kapelki...fajny zespół...faktycznie sekcja dęta daje o > sobie dość wyraźnie znać.......kiedyś bardzo często ich słuchałem...z podobnych > > klimatów moge polecić Tower OF Power...zespół tez z rozbudowaną sekcją > detą...może bardziej funkujący...... > > pozdr Tower of Power nie znam. BST slucham czesto, od ponad 10 lat i nadal bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Blood Sweet& Tears 12.06.03, 14:32 Tower Of Power warto posłuchać...polecam....zresztą grają do dziś..a zaczynali na początku 70...ostatnio wyszła ich koncertówka..bardzo fajna sprawa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: Blood Sweet& Tears IP: 195.41.66.* 13.06.03, 06:56 Zabawne, ze takze mam GH i to jakos wystarcza. Dla mnie numer jeden to Diabelska Lukrecja . GH po masteringu jakos sie broni co do jakosci wiec milo sie slucha. Traci jednak myszka caly ten BST. pzdrw soso Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Blood Sweet& Tears 13.06.03, 10:25 Jak większość powyższych - ja też mam GH. I też mi wystarcza, choć może skuszę się kiedyś na jakąś koncertówkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Live niekoniecznie 13.06.03, 15:51 ...bo Blood Sweat & Tears grali sporo medleyów zamiast piosenek w całości, a ja bardzo tego nie lubię... Odpowiedz Link Zgłoś