Dodaj do ulubionych

'Lokal forum muzyka'

04.07.03, 13:58
Jakiś czas temu na forum muzyka ktoś zapodał pomysł, by stworzyć nowy lokal, w którym w obecnych ciężkich czasach mogliby przesiadywać ludzie z forum muzyka.
Pomysł jest dobry, mnie interesuję jak sobie coś takiego wyobrażacie? Nie chodzi mi o muzykę jaka by tam była grana, tylko o całą resztę, wygląd wnętrza, organizacje itp. Ostatnio w ramach wychodzenia na ludzi zostawiłem swoją ulubioną ławkę w parku i odwiedziłem kilka interesujących miejsc, m.in. lokale na fortach przy Racławickiej jak 'Deep' i 'Klinika'. Wyszedłem
z nich wstrząśnięty. Właśnie tak sobie to wszystko wyobrażałem. Andergrant prowadzony przez zapaleńców, z którymi bez problemu można sobie pogadać(oczywiście jak ktoś ma na to ochotę, ja z reguły od razu biorę piwo i rozwalam się na kanapie). Do tego zapewne nielegalnie,
bo jakoś trudno mi to sobie wyobrazić, by mieli choćby pozwolenie na alkohol. A jak Wy sobie takie miejsce wyobrażacie?
Obserwuj wątek
    • nikka007 Tworki? 04.07.03, 14:23
      część forum tam się nada wink
      • pizmak31 Re: Tworki? 04.07.03, 14:26
        Aric za barem, Vulti za konsoleta, teddy4 i cze67 graja w scrabble, lov kloci
        sie z mieciem. Wnuska trzyma kase, ja robie pi ar, CC czai sie za oknami z
        siekiera, itd. I gra muzyka.
        • nikka007 errata 04.07.03, 14:40
          CC jest psychiatrą, a gra Slayer wink))
          • pizmak31 Re: errata 04.07.03, 14:41
            A kozetki sa wygodnie, bardzo wygodne, nawet trzyosobowe.
            • nikka007 kozetki 04.07.03, 14:42
              2+1 czyli dwóch pijanych panów i pani smile))))))))))
              • pizmak31 Re: kozetki 04.07.03, 14:45
                Gdzies to juz widzialam na jakijs znajomej mi kozetce.)))))))))))))
                • nikka007 Re: kozetki 04.07.03, 14:47
                  dlatego przeniesiemy ten pomysł do szpitala psychiatrycznego i zostaniemy
                  najbardziej czadowym wariatkowem w Polsce wink))). Takim, w którym tworzą się
                  więzi, o ile ordynator nas nie porąbie siekierą
                  • pizmak31 Re: kozetki 04.07.03, 14:48
                    popieram. a ordynatorem bedzie Ordynat Michorowski z Kobranocki.
                    • elentarii Re: kozetki 04.07.03, 16:01
                      to ja się zastanawiam nad swoim miejscem smile) moge tam pracowac?? smile)))
    • nikka007 a tak poważnie 04.07.03, 14:25
      widzę to mniej więcej w typie Offu. Ascetyczne wnętrze, więcej miękkich
      siedzeń, twórczość artystyczna na ścianach wink, projektor i przyzwoity DJ.
      • aislinn Re: a tak poważnie 04.07.03, 16:01
        Więcej miękkich siedzeń, to prawda... mrocznie i ascetycznie, ale sucho (nie
        tak ja w Kopalni). Tak trochę jak na domowej imprezie, ale nie za bardzo
        familiarnie, by człowiek nie czuł się zobowiązany w kapciach przychodzić.
        • pizmak31 Re: a tak poważnie 04.07.03, 16:05
          No to tak jak u mnie w domu, nie ais?
          • aislinn Re: a tak poważnie 04.07.03, 16:25
            Piżmaku, Twoja norka to w ogóle jest poza konkurencją i nie ma o czym gadać.smile
            A poza tym uważaj, bo jeszcze powstanie u ciebie lokal forumowy i co?
            Pozwolenie na wódę masz ?
            smile
            • pizmak31 Re: a tak poważnie 04.07.03, 16:27
              Nie mam, ale mozemy dzialac nielegalnie.
              • aislinn Re: a tak poważnie 04.07.03, 16:34
                Brawo Piżmaku !!!!
                Jak wygram w totoloto maszu mnie piwo z sokiem za odwagę i popieranie
                nielagalnych akcji wywrotowych.. bo przecież tym sięto skończy...
                ... póki co - sam sok.. smile)
    • mallina Re: 'Lokal forum muzyka' 06.07.03, 00:36
      nie za jasno
      wygodne siedzenia, zeby nogi szlo podkulic (zadne ciezkie stolki)
      muzyka saczaca sie a nie zagluszajaca rozmowy
      oprocz duzego wyboru napojow jakies przekaski..ale przyzwoite a nie czipsy i
      paluszki tylko!
      i zeby mozna bylo laczyc stoliki..a lokal mial takie zaciszne katy
    • vulture to może teraz ja 06.07.03, 10:11
      Bar - w barze denaturat, śledź, lorneta z meduzą itp.

Siedzenia - w/w kozetki, niektóre z pasami. Dla stałych gości bujane fotele na
      węgiel.

Wystrój - na ścianach portety Violetty Villas, Ireny Santor, Jurka Połomskiego -
      wszystkie z domalowanymi wąsami, zezem zrobionym przy pomocy korektora i
      flamastrów itp.

Background noise - największe przeboje Henryka Krowy przeplatane z antologią
      Moniki Borys.

Piwo -3/4 zł.
      • nikka007 Re: to może teraz ja 06.07.03, 10:43
        Hem, jak rozumiem ten minus przy cenie piwa oznacza, że nam zapłacą za wypicie?
        Lokal ideał...
        • vulture Re: to może teraz ja 07.07.03, 00:42
          nikka007 napisała:

> Hem, jak rozumiem ten minus przy cenie piwa oznacza, że nam zapłacą za
          wypicie?

W zasadzie czemu nie... i odprowadzą do domu po narżnięciu się.
    • homohedonistus Re: 'Lokal forum muzyka' 06.07.03, 19:53
      homohedonistus napisał:

> Do tego zapewne nielegalnie

Zarzekają się, że jednak legalnie. I ja im wierzę, bom naiwny chłopak. Nadal więc tam fajnie jest. Ale jednak...to już nie to samo, jak śpiewa De Mono.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka