mallina 12.07.03, 01:15 calkiem przypadkiem sciaglo mi sie pare utworow tej kapeli.. ktos zna? ktos slucha? warto sie zapoznawac blizej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
munky Re: 3 Doors Down 12.07.03, 18:12 ja znam...... i pare razy słuchałem.... pierwsza płyta The Better Life nawet dobra, druga to odrywanie kuponów, poza numerem singlowym nic ciekawego czasem mozna posłuchać na dłuższą mete troszku sie nudzi) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: 3 Doors Down 12.07.03, 20:21 noo ogolnie robi to dobre wrazenie, ale caly czas mam wrazenie ze gdzies juz to slyszalam takie Chevelle bardziej mi sie spodobalo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furry Re: 3 Doors Down IP: 193.0.118.* 12.07.03, 22:13 mallina napisała: > noo ogolnie robi to dobre wrazenie, ale caly czas mam wrazenie ze gdzies juz to > > slyszalam a jak obstawiasz? czy oni są 'nu-', czy raczej 'post-' też ich znam bo sobię ściągnąłem, rewelacyjni może nie są, ale "when i'm gone" i "looser" są 'kick ass'. no i teledysk do "kryptonite". poza tym nic szczególnego. zdaje się że cierpią na tą samą chorobę co creed. > takie Chevelle bardziej mi sie spodobalo.. jak najmocniej się z tobą zgodzę. niech żyje format mp3! pzdr fr Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: 3 Doors Down 13.07.03, 14:41 mallina napisała: > takie Chevelle bardziej mi sie spodobalo.. bez porównania bardziej..... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: 3 Doors Down 13.07.03, 14:43 no to posciagam wiecej Chevelle, jakas plyta godna polecenia? (no chyba ze maja jedna Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: 3 Doors Down 13.07.03, 14:51 dwie mają: Point#1, i Wonder What's Next, pierwsza bardziej surowa jest zresztą sama sprawdź)) Odpowiedz Link Zgłoś