Dodaj do ulubionych

OH ! PHAROAH SPEAK

07.11.07, 01:02
www.youtube.com/watch?v=IYVK0OHCD3Q
Obserwuj wątek
    • herwig Re: OH ! PHAROAH SPEAK 07.11.07, 08:38
      Jack DeJohnette w kinie "Lot" Swidnik, dzisiaj o 17:00.
      • pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 09.11.07, 01:29
        Byłem.MASAKRA!!!!! Pozdr.Faraon.
        • pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 09.11.07, 01:41
          Jaki był koncert opowiem,gdy znajdę trochę czasu...Dziś,sorry...wczoraj Jack De
          Johnette grał w Warszawie...Był ktoś?
          • herwig Re: OH ! PHAROAH SPEAK 09.11.07, 07:41
            Ja. ARKASAM!!!
            • pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 27.01.08, 00:49
              Pharoah gra trasę ...
              www.pharoahsanders.net/
              • pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 15.02.08, 20:19
                Miałem "masterplan"-pojechac na koncert Sandersa do Londynu...
                Niestety nie udało się...
                Oto dwa fragmenty występu w londyńskim Jazz Cafe:
                <object width="425" height="355"><param name="movie"
                value="https://www.youtube.com/v/cYjq9b0wQ1g&rel=1"></param><param name="wmode"
                value="transparent"></param><embed
                src="www.youtube.com/v/cYjq9b0wQ1g&rel=1"
                type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425"
                height="355"></embed></object>
                <object width="425" height="355"><param name="movie"
                value="https://www.youtube.com/v/9WTp64kUrK4&rel=1"></param><param name="wmode"
                src="www.youtube.com/v/9WTp64kUrK4&rel=1"
                MASAKRA ... jak zwykle...smile
                • pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 20.03.08, 17:10
                  FARAON HAS A MASTERPLAN: SPAKOWAC SZESC BUTELEK "FINLANDII" I POJECHAC DO
                  FINLANDII-26 KWIETNIA PHAROAH SANDERS GRA TAM KONCERT...NIC NIE WIADOMO,ZEBY
                  MIAL WYSTAPIC JESZCZE GDZIES W TYM ROKU...ANI WCZESNIEJ,ANI POZNIEJ...JA LICZę
                  ,ZE PAN MARIUSZ ADAMIAK OPRZYTOMNIEJE I SCIAGNIE PHARAOH'A NA WSJD W TYM
                  ROKU...JEST NAM TO WINIEN!!!! ZA KONCERT Z KROLIKARNI ,NA KTORYM SANDERSA
                  ZABRAKłO,CHOC BYł ANONSOWANY...
                  • pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 20.03.08, 17:14
                    chyba warto zaprosic muzyka,ktory jest w takiej formie...<object width="425"
                    height="355"><param name="movie"
                    value="https://www.youtube.com/v/9WTp64kUrK4&hl=en"></param><param name="wmode"
                    src="www.youtube.com/v/9WTp64kUrK4&hl=en"
                    • pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 09.04.08, 19:46
                      Pharoah gra w Finlandii 26 kwietnia,potem we Wloszech ,w Udine 25
                      czerwca...26,27,28 czerwca w słynnym klubie Ronnie Scott'a w Londynie...2 lipca
                      na festiwalu jazzowym w Lublanie...ach,moc pojechac, do ktoregos z tych miejsc
                      byloby wspaniale...smile
                      Na razie pozostaje you tube: ljubljana jazz festival
                      1981:www.youtube.com/watch?v=pnNCJ881QjM
                      • pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 23.07.08, 20:44
                        Wszystkich zainteresowanych,a szczegolnie tych spedzających wakacje w
                        Serbii,Chorwacji lub okolicach,informuję,ze "vizuelno atraktivni Fero
                        Sanders"gra koncert 25 lipca w Belgradzie.To już za dwa dni.Od siebie dodam,ze
                        "Fero" jest takze audielno atraktivni...cha,cha...uśmialem się...nie jestem
                        pewien tylko,czy forma "audielno"jest poprawna...to taki moj neologizmsmile...
                        A tu link:www.serbiatouristguide.com/live/Events?contentId=666
                        • jazzfoxy Re: OH ! PHAROAH SPEAK 23.07.08, 20:55
                          Oh Pharoah odnalazłeś się? Gdzieś Ty był?
                          Wybierasz się na ten koncert?
                          • pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 23.07.08, 21:52
                            jazzfoxy napisała:

> Oh Pharoah odnalazłeś się? Gdzieś Ty był?
                            > Wybierasz się na ten koncert?
                            Nie odnalazlem sięsmilebo sie nie zgubilemsmile...Bylem tam gdzie zawsze...Jakos mi
                            sie nie chciało zagladac na forum...Brak czasu itp.
                            Do Belgradu sie nie wybieram,bo planuję w tym czasie zobaczyc innego giganta
                            saksofonu tenorowego-wszak 26.07. na warszawskiej Starowce wystapi "the great
                            Archie Shepp"smile...Postaram sie tam byc...
                            • jazzfoxy Re: OH ! PHAROAH SPEAK 24.07.08, 09:32
                              pharoah napisał:

> jazzfoxy napisała:
                              > Do Belgradu sie nie wybieram,bo planuję w tym czasie zobaczyc
                              innego giganta
                              > saksofonu tenorowego-wszak 26.07. na warszawskiej Starowce
                              wystapi "the great
                              > Archie Shepp"smile...Postaram sie tam byc...

W takim razie będę Cię wypatrywać w tłumie smile
                              • winoman Re: OH ! PHAROAH SPEAK 27.07.08, 01:02

> W takim razie będę Cię wypatrywać w tłumie smile

W której części tłumu byłaś?

Pozdrawiam!
                                • jazzfoxy Re: OH ! PHAROAH SPEAK 27.07.08, 10:31
                                  winoman napisał:

> W której części tłumu byłaś?

W pierwszym "stojącym" rzędzie, na wprost sceny. A Ty?
                                  Pharoah mam nadzieję, że byłeś, bo ten koncert to była MASAKRA!
                                  • winoman Re: OH ! PHAROAH SPEAK 27.07.08, 10:53
                                    > W pierwszym "stojącym" rzędzie, na wprost sceny. A Ty?

Trzeci-czwarty "stojący", trochę "w tył na lewo" od Ciebie zapewne. Widziałaś
                                    takiego faceta z bródką ok 215 cm wzrostu? To nie ja smile, ale ja byłem obok, po
                                    jego lewej.

Pozdrawiam!
                                    • jazzfoxy Re: OH ! PHAROAH SPEAK 27.07.08, 11:11
                                      winoman napisał:

> > W pierwszym "stojącym" rzędzie, na wprost sceny. A Ty?
                                      >
                                      > Trzeci-czwarty "stojący", trochę "w tył na lewo" od Ciebie zapewne. Widziałaś
                                      > takiego faceta z bródką ok 215 cm wzrostu? To nie ja smile, ale ja byłem obok, p
                                      > o
                                      > jego lewej.
                                      >
                                      > Pozdrawiam!

Nie widziałam żadnego faceta, oprócz tych przystojniaków na scenie smile
                            • winoman Re: OH ! PHAROAH SPEAK 27.07.08, 01:01
                              > planuję w tym czasie zobaczyc innego giganta
                              > saksofonu tenorowego-wszak 26.07. na warszawskiej Starowce wystapi "the great
                              > Archie Shepp"smile...Postaram sie tam byc...
                              I jak, byłeś?

Moje dywagacje tu:
                              winogranie.blog.pl/archiwum/index.php?nid=13713588
                              Pozdrawiam!

• pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 10.09.08, 01:01
                                winoman napisał:

> > planuję w tym czasie zobaczyc innego giganta
                                > > saksofonu tenorowego-wszak 26.07. na warszawskiej Starowce wystapi "the g
                                > reat
                                > > Archie Shepp"smile...Postaram sie tam byc...
                                > I jak, byłeś?
                                >
                                > Moje dywagacje tu:
                                > winogranie.blog.pl/archiwum/index.php?nid=13713588
                                > Pozdrawiam!
                                >
                                Niestety...koncert Archie'ego Sheppa musze dopisac do dlugiej listy koncertów,na
                                ktorych nie bylem,a bardzo chcialem byc...
                                Dzięki,winoman za relację....dzieki niej moglem sobie wyobrazic jak bardzo
                                masakryczny byl to koncert...a dzieki you tube i jakiejs dobrej duszy...moglem
                                zobaczyc i uslyszec,ze mam czego zalowac...
                                www.youtube.com/watch?v=dNJliim5-xQ&feature=relatedPozdrawiam.Faraon.
                                • pjetrek29 Re: OH ! PHAROAH SPEAK 10.09.08, 17:29
                                  cześć Faraonie, miło Cię znowu czytać smile pozdr, p
                                  • pharoah Re: OH ! PHAROAH SPEAK 21.09.08, 00:19
                                    pjetrek29 napisał:

> cześć Faraonie, miło Cię znowu czytać smile pozdr, p
                                    vice versasmile Faraonsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka