vulture 12.08.03, 13:35 www.yesworld.com/ Szczegóły w środku. Cóż - jestem w szoku, w Wielkiej Brytanii ta płyta weszła do Top 10! Co się stało???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pixie Re: Nowa składanka YES 12.08.03, 18:32 vulture napisał: > www.yesworld.com/ > Szczegóły w środku. > > Cóż - jestem w szoku, w Wielkiej Brytanii ta płyta weszła do Top 10! Co się > stało???? Recesja, a wnuczęta rosną, taniej kupić składankę niż pełną dyskografię Yes Zresztą ta jest całkiem niezła. A Yes to przecież świetny zespół jest, co Ty się tak dziwisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Nowa składanka YES IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 20:08 pixie napisała: A Yes to przecież świetny zespół jest < Witam ! Nie ulega najmniejszej wątpliwości, że to najlepszy zespół progrocka w historii. Widać dorasta nowe pokolenie Yesfanów, które odkrywa tę muzykę w gąszczu współczesnych "popłuczyn" i plagiatów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Nowa składanka YES IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 12.08.03, 20:55 Gość portalu: Jacek napisał(a): > pixie napisała: > > A Yes to przecież świetny zespół jest < > > Witam ! > Nie ulega najmniejszej wątpliwości, że to najlepszy zespół progrocka w historii > . > Widać dorasta nowe pokolenie Yesfanów, które odkrywa tę muzykę w gąszczu > współczesnych "popłuczyn" i plagiatów. > Pozdrawiam. A czemu akurat to Yes jest najlepszym zespołem w historii progrocka a nie inne ? Chętnie się dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Nowa składanka YES IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 21:16 Gość portalu: As napisał(a): > A czemu akurat to Yes jest najlepszym zespołem w historii progrocka a nie > inne ? Chętnie się dowiem.< Witam ! Widzę, że Kolega zachował czujność - jak pamiętam, kiedyś już o tym dyskutowaliśmy. Na tak postawione pytanie można odpowiedzieć - posłuchaj ich nagrań to się dowiesz. Ja doszedłem do takiego wniosku słuchając tego typu muzyki przez jakieś 30 lat, w tym ostatnio zaliczyłem 2 koncerty Yes w Polsce. Wydaje mi się, że większość słuchaczy po wnikliwym, spokojnym przetrawieniu dokonań zespołów tego gatunku dojdzie do podobnego wniosku, a już na pewno ci, którzy widzieli i słyszeli zespół na żywo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Nowa składanka YES IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 12.08.03, 21:26 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Gość portalu: As napisał(a): > > > A czemu akurat to Yes jest najlepszym zespołem w historii progrocka a nie > > inne ? Chętnie się dowiem.< > > Witam ! > Widzę, że Kolega zachował czujność - jak pamiętam, kiedyś już o tym > dyskutowaliśmy. Na tak postawione pytanie można odpowiedzieć - posłuchaj ich > nagrań to się dowiesz. Ja doszedłem do takiego wniosku słuchając tego typu > muzyki przez jakieś 30 lat, w tym ostatnio zaliczyłem 2 koncerty Yes w Polsce. > Wydaje mi się, że większość słuchaczy po wnikliwym, spokojnym przetrawieniu > dokonań zespołów tego gatunku dojdzie do podobnego wniosku, a już na pewno ci, > którzy widzieli i słyszeli zespół na żywo. > Pozdrawiam. Dzięki, ta odpowiedź przekonała mnie w zupełności. Moje wątpliwości zostały rozwiane. Pozdrawiam również. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Nowa składanka YES 12.08.03, 22:05 Byłem na koncercie w tym roku i w 2001; recenzja tegorocznego gdzieś na forum. Nie kwestionuję wielkości Yes, tylko wyrażam (całkiem miłe) zdziwienie akurat tą składanką, a nie kilkoma poprzednimi. Ja się tam cieszę... Rick Wakeman rulez. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture kolejne remastery z bonusami, k... ich mać 14.08.03, 09:42 muzyka.interia.pl/news?inf=416670 Nie kupię. To już lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś