danuta.rinn 23.08.03, 14:52 No właśnie, jakie są wasze ulubione satanistyczne piosenki? Moje typy: Bananarama - Every shade of blue Sandra - Hiroshima Jennifer Lopez - Waiting for tonight Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fallingsky Re: satanistyczne piosenki 23.08.03, 14:57 Kaja Paschalska - całość Buraczkowy z Ich Trojga, bo ma taki szatański głos, że aaach... Swego czasu Hansonowie i Kelly family. Odpowiedz Link Zgłoś
violetta.villas Re: satanistyczne piosenki 23.08.03, 15:03 Bananarama - Venus Beata Kozidrak - Rzeka marzeń Bananarama - I Heard A Rumour Odpowiedz Link Zgłoś
danuta.rinn Re: satanistyczne piosenki 23.08.03, 15:07 W ogóle Bananarama to chyba najsatanistyczniejszy zespół jaki kiedykolwiek istniał. Nie wiem czy pamiętacie, kiedyś w UK była wielka akcja pt "puśćmy piosenkę od tyłu i zobaczmy co z tego wyjdzie". Wszystkie piosenki Bananaramy zawierały jakieś satanistyczne treści, a zwłaszcza "Every shade of blue". Podobno ta piosenka jest punktem obowiązkowym każdej czarnej mszy. Odpowiedz Link Zgłoś
violetta.villas Re: satanistyczne piosenki 23.08.03, 15:11 W "Every Sahde Of Blue" podobno jak się od tyłu puści, słychać głos diabła, który mówi: "Buuuuuaaaaaaaa!!!" - sama nie słyszałam, bo się codziennie kąpię w wodzie święconej, ale Kaja Paschalska mi mówiła. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_paschalska Re: satanistyczne piosenki 23.08.03, 15:11 Tak, pani Viola ma rację, sama słyszałam, jestem znaną satanistką, to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina.flinta Re: satanistyczne piosenki 23.08.03, 15:14 Zgadza się, ja też jestem satanistką. W mojej piosence zaśpiewałam "ojcze w niebie" tylko dlatego, żeby nie wypowiadać się bezpośrednio. To była taka metafora poetycka, ale wtajemniczeni i tak wiedzą o co chodzi. A co do Bananaramy, to się całkowicie zgadzam. Ostatnio jak z Kają poszłyśmy na czarną mszę, to właśnie przy "Every shade of blue" zabijałyśmy kota. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama666 Re: satanistyczne piosenki 23.08.03, 15:21 Drogie koleżanki i koledzy sataniści. Chciałybyśmy podziekować, że nasza muzyka jest znana także w tej części Europy. Bardzo się cieszymy, że zrozumieliście nasze ponadczasowe przesłanie. Apelujemy do Was, zakładajcie osiedlowe kółka okultystyczne. Niech nas wreszcie zauważą!!! Odpowiedz Link Zgłoś