Dodaj do ulubionych

Szukam teledysku

• zarmii Re: Szukam teledysku 28.01.15, 23:06
      www.youtube.com/watch?v=CGUaatR0hfc - Zapraszam do obejrzenia
    • Gość: bittix Metal szukam IP: *.gizycko.mm.pl 09.02.15, 10:07
      Witam kiedyś oglądałem teledysk i nie mogę go znaleść.Nie wiem co to za zespół śpiewał.

W teledysku było tak że koleś pomalowany cały na czerwono chodził,miasto płoneło.Był duży i chodził po mieście.Wiem że to jakiś Metal ale co kto i jak nie znam.
      Może ktoś mi pomoże ??? Szukam godzinę na google i nie mogę znaleść.

Leciało to w 2002 roku na Polsacie w wieczornym programie Aqua Zone koleś czat czytał i między czasie leciały klipy.
    • Gość: Kara Szukam piosenki please IP: *.tvteletronik.pl 21.02.15, 22:59
      Witam,
      Szukam piosenki śpiewanej w duecie, ale nie wiem kto i z kim.. piosenka jest balladą, lub wolną piosenką (jak kto woli) śpiewaną w duecie z amerykańskim piosenkarzem rockowym, albo country. Mężczyzna napewno śpiewał w kapeluszu, piosenka z przedziału lat 2007-2011.
      Z góry dziękuję za pomoc...
    • Gość: gośc rosyjska piseonka IP: *.internetia.net.pl 04.03.15, 12:12
      Szukam muzyki rosyjskiej lub ukraińskiej - w której dziewczyna jest w żółtej koszulce bodajżę i wstęp tej piosenki jest 6-minutowy .
    • Gość: monte monte ;3 piosenka z croppa IP: *.80.41.31.ip4.feromedia.eu 08.03.15, 19:53
      hej szukam piosenki, jest w jezyku angielskim, spiewa dziewczyna, w teledysku tanczy dziewczyna a dookola sa rozowe swiatla, piosenka grala w croppie smile
    • Gość: wind_of_hope Re: Szukam teledysku IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.15, 18:49
      Proszę o pomoc bo zwariuję big_grin
      od kilku miesięcy próbuję sobie przypomnieć jaki tytuł ma piosenka, w której młody chłopak wchodzi na plan nagrań jakiegoś teledysku, czy występu grupy tanecznej, czegoś takiego.. cały czas próbuje się wbić w kadr, przeszkadza w nagrywaniu, jakaś laska go odciąga co chwilę.. potem się okazuje, ze on jest w niej zakochany..
    • hajsen33 Re: Szukam teledysku 22.03.15, 19:03
      Szukam teledysku w którym młoda kobieta wchodzi do studia,a przed nią jest chyba jakiś stary magnetofon.Za szybą widać perkusję i resztę instrumentów.Potem zaczyna lecieć muzyka,a każdy z zespołu pojawia się jako duch/zjawa.I ogólnie akcja się rozkręca.
    • adiyoshi Re: Szukam teledysku 26.03.15, 21:33
      A w ogóle jaki to rodzaj muzyki?
    • Gość: Mateusz szukam piosenki IP: *.as13285.net 27.03.15, 21:44
      Hej, szukam pewnej piosenki z przed kilku lat. Pamiętam że w teledysku gość który śpiewał, był napakowany, szedł przez miasto bez koszulki, miał brodę a z nim szli jego ziomkowie. Jeżeli dobrze pamiętam teledysk pojawiał się na vivie jakoś pomiędzy 2004 a 2006.
      Z góry dzięki za odpowiedź big_grin
    • Gość: martuu POMOCY IP: *.lask.vectranet.pl 06.04.15, 12:52
      Szukam muzyki/teledysku, który jest krótki, bo trwa może z minutę. Wygląda to tak: na samym początku jest gość (zazwyczaj jest on w masce, bo było kilkadziesiąt wersji tego), tańczy jakiś taniec na swój sposób i tak przez kilka sekund... następnie sytuacja się zmienia, bo razem z nim tańczy dość spora grupa ludzi np. w szkole, w wojsku itp. To była dość popularna muzyka, niestety nie pamiętam nawet lat w których to było. Błagam pomóżcie, bo siedzę nad tym już z godzinę smile
      • Gość: parabola Re: POMOCY IP: *.vanco.co.uk 24.03.17, 12:20
        Wygląda to na "harlem shake". Było sporo wersji tego
    • Gość: magnes szukam teledysku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.04.15, 14:38
      witam, szukam klipu. są dwie dziewczyny, jedna ma na sobie czerwoną bluzkę i czarne okulary typu "lenonki" druga jest chyba blondynka. są razem z jakimś facetem, dziewczyny tancza na jakims wysypisku , potem wchodzą na jakby stara wieze (taka widokowa, nie za wysoka) po możecie?
    • ewelina.lukasik Re: Szukam teledysku 13.04.15, 11:54
      mi to nic nie mówi
      • Gość: werewolf Re: Szukam teledysku IP: *.static.ip.netia.com.pl 13.04.15, 16:27
        to po ch...a się odzywasz?
    • paulinka9595 Re: Szukam teledysku 06.05.15, 19:11
      witam szukam tytułu piosenki w teledysku główny wątek jest taki że dziewczyny wychodzą na boisko w strojach do footbolu amerykańskiego i spiewają
      • Gość: magneska Re: Szukam teledysku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.15, 22:01
        charli xcx - break the rules
        albo Charli xcx- fancy feat. Iggy azalea
    • rafik653 Re: Szukam teledysku 10.05.15, 00:53
      szukam teledysku boysbendu z vivy akcja toczy sie w autobusie jada na plaze słowa ktore pamietam aj jeo czy cos w tym stylu pamietam ze tylko mieli 1 piosenke
      • tiroxgames Re: Szukam teledysku 19.08.15, 01:39
        Mysle ze to jest "Magic System-Magic in the air"
    • Gość: Ola Pomóżcie IP: *.toya.net.pl 28.05.15, 10:28
      Witam wszystkich,
      Słuchajcie szukam od pewnego czasu pewnej piosenki. Cały teledysk z tego co pamietam nakrecany był w lesie. I były jakieś dziewczyny w klatce wygladały jak czerownice. Jakieś ptaki przelatywały, chyba orły. nie pamietam bylo to tak dawno.... Znacie ten kawałek?
      • Gość: ola Re: Pomóżcie IP: *.play-internet.pl 27.06.15, 22:40
        Hej,
        Szukam tego teledysku juz naprawdę dlugo i efektow żadnych... . Moze postram sie sprecyzować co zapamiętałam:
        Teledysk ma moze z 10 lat. Nagrywany byl w takim strasznie wyglądającym lesie. Ujęci byly skierowany również na niebo, gdzie przelatywały ptaki. Wokal byl chyba męski i z tego co pamietam bylo dwóch mężczyzn - wygladalo to jakby opowiadali cala historie. I te dziewczyny, które ucharakteryzowane byly na wiedzmy czy czarownice- zamknięte w metalowych klatkach- nie wiem czy one nie zamienialy się w te ptaki. Melodia chyba nieszybka. Proszę o pomoc. Chodzi mi to po glowie juz jakis czas. Pozdrawiam
      • Gość: Olga Re: Pomóżcie IP: *.centertel.pl 19.07.15, 00:06
        Yarabi
    • sirod Teledysk - grupa ciemnoskórych kobiet i mężczyzn 29.05.15, 17:09
      Szukam teledysku, w którym grupa mężczyzn i kobiet (ciemnoskórzy) śpiewają naprzeciwko siebie, przekomarzają się w śpiewie. Piosenka wesoła, w miarę szybka, o miłości, barwy teledysku to brąz, złoto. Chyba to był HIT. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi
    • Gość: asazq szukam teledysku/wykonawcy IP: *.31.123.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.06.15, 00:41
      witam, szukam teledysku lub wykonwcy, pamietam ze teledysk byl w 2003-2009 chyba. teledysk w ktorym jest trzech gosci (anime) i lysy gosciu ze szklanej pulapki.
      • Gość: qse Re: szukam teledysku/wykonawcy IP: 80.54.118.* 19.06.15, 18:34
        Prosze o pomoc szukam dosc starej piosenki nie wiem moze z 6 -7 lat nie znam słow pamietam teledysk w ktorym była dwojka dzieci chlopczy i dziewczynka byli ciemnej karnacji chowali i czaili sie w pewnym budynku na schodach i podgladali jak grupka ludzi na dole daje wystep chyba kobieta śpiewała i reszta ludzi tanczyła wiecej nie pamietam moze ktos cos kojarzy wiem ze widziałam to kiedys na vivie ps.utwor po angielsku
    • Gość: gość teledysk IP: 194.181.137.* 27.06.15, 12:44
      Szukam teledysku gdzie dziewczyna szła po złotych schodach. Ściany były pomalowane na fioletowo. Piosenka była śpiewana i mówiona. PROSZĘ O POMOC TO PILNE!!!!!!!!!!
      • Gość: drzazga Re: teledysk IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 01.07.15, 07:17
        Jeśli to starsza piosenka to kolory przypominają mi Kool & The Gang - Fresh

www.youtube.com/watch?v=sTJ1XwGDcA4
        • Gość: diunka Re: teledysk IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.15, 23:45
          mnie to przypomina Roxette "Crash! Boom! Bang!
    • Gość: ciucius ratunku! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.07.15, 16:10
      poszukuje piosenki z teledyskiem raczej nie takiej starej może z roku 2011/12 leciała na esce piosenki nie pamiętam ale teledysk za to trochę bardziej był bardzo kolorowy chyba podchodził pod komiks grupka osób była ubrana w jakieś kombinezony i malowali na ścianie kolorami później uciekali przed straż czy coś podajże to było chyba na jakieś planecie takiej szarej końcówka była taka że schwytano jakiegoś chłopaka a przez okno zaglądał mały chłopczyk ręka opartą o szybę. proszę pomóżcie chodzi to za mną już długo .
    • Gość: rurak dwa kawałki IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.07.15, 19:20
      Nie wiem o co chodzi, ale wiedząc tyle ile wiem, powinienem wygooglać, a jednak nie udało mi się.

Chodzi mi o teledysk utrzymany w tematyce hinduskiej, gdzie chłopiec w restauracji jest na posyłki swojego szefa a on macha ręcznikiem przed restauracją i ogląda hinduski serial.

Drugi kawałek do pewnie banał. Facet jedzie wyścigowym autem, w okularach i czapce pilotce. Od prędkości jazdy tło się rozmazuje...
    • Gość: blackangel Szukam teledysku IP: *.mazowieckiesieci.pl 20.07.15, 13:05
      Szukam piosenki sprzed kilku lat, może 2000-2010r. Nie pamiętam melodii ani tekstu ani o czym była. Pamiętam teledysk ale przez mgłę. Dziewczyna (chyba) była w starym drewnianym domu (chyba już się trochę rozwalał), był tam też chłopak z powbijanymi piórami w plecy na kształt skrzydeł, chyba leciała mu z pleców krew. Dalej nic nie pamiętam :c Ktoś coś? Pomożecie?
    • Gość: Messi Pomocy fani muzyki IP: *.olsztyn.mm.pl 07.08.15, 22:27
      Kilka lat temu jak byłem mały tak gdzieś koło roku 2000 możliwe, usłyszałem piosenkę, w której było 3 gości w garniturach i grali co jakiś czas na gitarach itd. I to było tak jakby w dziecięcym świecie bo weszli do firmy w, w której prezesem było dziecko i sekretarka tak samo dziecko. Niestety to takie prześwity pamięci bo miałem w tedy 4-5 lat ale strasznie mi to zaszło w pamięć i drażni mnie to codziennie. Proszę o pomoc
    • Gość: arx77777 szukam teledysku IP: *.cdma.centertel.pl 25.08.15, 06:14
      Szukam tytułu piosenki w disco polo w której dziewczyna wyrzuca chłopaka z domu żeby zarabiał dla nie dużo pieniędzy.Wyjeżdża on bodajże do usa żeby spełnić jej zachcianki.Widziałem tylko krótki urywek tego teledysku na polo tv u znajomego.
    • Gość: Marta teledysk IP: *.balmer-lawn-traffic.newnet.co.uk 27.08.15, 17:29
      Szukam piosenki gdzie w teledysku mężczyzna skladal kobiete z części od manekinów, na koniec ta kobieta chyba ożywa. to jest piosenka jakiegoś dość znanego dj-a ale nie moge sobie przypomniec;/
      • Gość: kiyo Re: teledysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.16, 19:02
        DJ getta. turniej me on
        • rossi87 Re: teledysk 02.03.16, 23:05
          Witam, szukam mega starej piosenki (jakos 15 lat temu) teledysk zapamiętałam tak: było 3 młodych chłopaków, na pewno piosenka pop, śpiewali tańczyli, był wątek ze skaczącym samochodem, jeden z nich siedział w tym skaczącym aucie a na nim (na tym chłopaku) siedziała dziewczyna, od tych podskoków zemdliło biedaka i zwymiotował przez okno, pózniej tańczyli jakby w garażu a przed nimi stały takie duże wiatraki i na koniec zdmuchnęły im wszystkie ubrania o zostali z gołymi tyłkami smile ktoś kojarzy???
    • Gość: anonim szukam piosenki IP: *.jawor.vectranet.pl 05.09.15, 11:53
      witam,szukam teledysku w którym dwie grupy dziewczyny i chłopaki skaczę i tańczą gdzieś na jakimś osiedlu,jest tam też ogrodzone boisko do kosza,jak zaczynają tańczyć to zaczyna mocno wiać wiatr i tyle pamiętam,Z góry dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka