aislinn 03.10.03, 22:15 i mam wreszcie net w domu. Będę czatować (jak będziecie przychodzić na czat), kraść muzykę (jak mi slsk przestanie wywalać system) i w ogóle. Zwłaszcza w ogóle. No. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaspar4 Re: Otóż radosć wielka mnie spotkała 04.10.03, 15:52 Dzisiaj od 21.00 na czacie oblewamy net u ais i kilka jeszcze innych okazji.Wszyscy chętni niech się czują zaproszeni.Zaopatrzenie w trunki we własnym zakresie Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Otóż radosć wielka mnie spotkała 04.10.03, 16:20 gaspar4 napisał: > Dzisiaj od 21.00 na czacie oblewamy net u ais i kilka jeszcze innych > okazji. Oblewać będę, a jakże. Niestety nie na czacie, a na Ursynowie Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Sprostowanie 05.10.03, 00:52 No to oblałem założenie internetu u koleżanki Ais i parę innych rzeczy. Co prawda nie na Ursynowie ale na Zaciszu, na tzw, Blur Party ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Otóż radosć wielka mnie spotkała 04.10.03, 16:21 To proszę oblać jeszcze moje pierwsze 3 dni w pracy. Wsyskie tsy były równie inspirujące i podniecająco ekscytujące I. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Otóż radosć wielka mnie spotkała 04.10.03, 22:39 mesmeredia napisała: > To proszę oblać jeszcze moje pierwsze 3 dni w pracy. Wsyskie tsy były równie > inspirujące i podniecająco ekscytujące > I. Masz stare kurwy? Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Otóż radosć wielka mnie spotkała 05.10.03, 15:05 Mam stare kurwy i co gorsza mam też młode, wszystkie z pazurami na kilometr, wszystkie bojące się komputerów ale wszystkie ważne, mężów se do pracy przyprowadzające i urządzające sobie pogawędki na temat dokonań ich pociech. Ku mej radości zdjęcie jednej takiej pociechy stoi na jednym z biurek, na zdjęciu jest ktoś kto wygląda jak mieszanka genów Osbourne-Lepper ))) Vul, łączę się z Tobą w bólu... I. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Otóż radosć wielka mnie spotkała 05.10.03, 15:19 Jak już się zadomowisz, po prostu zacznij głośno kląć. Stare kurwy wysiadają przy bluzgach. Sprawdziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
mesmeredia Re: Otóż radosć wielka mnie spotkała 05.10.03, 15:26 Vul, ja tam na stażu jestem i raczej wolałabym nie zostać bezrobotną po 3 miesiącach. Kląć będę później ) I. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Otóż radosć wielka mnie spotkała 05.10.03, 15:30 mesmeredia napisała: > Vul, ja tam na stażu jestem i raczej wolałabym nie zostać bezrobotną po 3 > miesiącach. Kląć będę później ) > I. Rozumiem, ja pracuję czwarty rok w tym samym miejscu, to sobie mogę pobluzgać. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Otóż radosć wielka mnie spotkała 05.10.03, 03:20 gratuluje!!!!! ostatnio zauwazam u siebie ze "kradzenie" muzyki niezle wciaga..co za fajne rzeczy w sieci mozna znalezc!! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Otóż radosć wielka mnie spotkała 05.10.03, 07:42 To ja teraz tylko dziękuję za oblanie i poproszę żeby mi ktoś powiedział jak się robi żeby slsk nie wywalał systemu przy szukaniu Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Otóż radosć wielka mnie spotkała 05.10.03, 11:22 aislinn napisała: > To ja teraz tylko dziękuję za oblanie i poproszę żeby mi ktoś powiedział jak > się robi żeby slsk nie wywalał systemu przy szukaniu Jak to wywala? U mnie jest tak, że sprawia tylko wrażenie na chwilę zawieszającego wszystko, jeśli wpiszę za mało w okno 'file search', jakieś popularne, często spotykane słowo/sformułowanie. W innych przypadkach przy wyszukiwaniu - nie zaobserwowałem Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Otóż radosć wielka mnie spotkała 05.10.03, 11:42 A u mnie, nawet jeśli wpiszę coś umiarkowanie popularnego (czyli rezultaty wyszukiwania nie są powalające) , to w 75 % przypadków wyskakuje niebieski ekran, błąd windows, muszę enter i wtedy slsk się zamyka automatycznie...a jeśli już uda mi się wyszukać i chcę zaczać coś ściągać, to wywala właśnie przy próbie ściągania. (( Póki co , bida z nędzą... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ais, spoko 05.10.03, 14:39 Sama se ściągnę, dyliżansie jeden, zrobiłam se tak że mi działa, o ! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Ais, spoko 05.10.03, 14:42 Polecam singiel "Miętowe pocałunki" z tekstem (co słychać) Jacka The Gypsy. Nic dziwnego, że ta chujnia się dobrze sprzedaje w naszym kraju. Pooolska, mieszkam w Poooolsce... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Działa mi slsk !!!!!!!!!!!!!! 05.10.03, 14:33 Coorvah, działa. Szkoda tylko że zasoby gaspara, ilhana i vula są mi niedostępne. Ale nic to, poradzim sobie. Działa. Na cześć slsk piję właśnie piwo z sokiem i jestem violently happy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Działa mi slsk !!!!!!!!!!!!!! 05.10.03, 14:36 aislinn napisała: > Coorvah, działa. Braaaaaaaaaaawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Działa mi slsk !!!!!!!!!!!!!! 05.10.03, 20:14 Ais też tak miałem najpierw były niebieski ekrany a potem tylko czarne... ... musiałem reanimować komputer ale już jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś