mallina 19.10.08, 03:11 www.fox.com/24/ wiem, jeszcze troche czasu zostalo, lekko ponad miesiac stare twarze, nowe twarze, Jack na Czarnym Ladzie (ale chyba CTU sie pojawi??) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: Jack Bauer is back! 20.10.08, 19:19 hmm, szybko coś. a niedawno słychać było głosy (to nie Ty pisałaś?, że scenarzyści muszą wziąć parę tygodni wolnego, bo nie mają sensownych pomysłów.. mam n******ę że odbiją się po szóstce, ale jakichś dobrych przeczuć nie mam. to wyżej, a do tego Kapsztad, z którego do LA w parę godzin Jack nie wróci Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jack Bauer is back! 20.10.08, 19:46 moze wlasnie dlatego trailer powstal, aby zdazyl wrocic? wiesz, takie stopniowanie napiecia..trailer, przerwa i w koncu wyczekiwana siodemka? bo jak dla mnie to 24 rowna sie CTU i nie chce akcji Kapsztad-LA przez 10 czy 12 odcinkow Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jack Bauer is back! 20.10.08, 20:27 znaczy mówisz żeby jednak trailer obejrzeć? zraziłem się parę sezonów temu, coś było że Jack potajemnie z Chloe się spotyka, ale tak naprawdę chodziło tylko o reklamę nowych wozów Toyoty;] Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jack Bauer is back! 21.10.08, 00:12 2 hour event.. nie zartuj, ze to bedzie reklama)) scenarzysci chyba mieli sporo czasu by popracowac nad scenariuszem. skad u Ciebie takie lekko sceptyczne nastawienie? pewnie przerwa juz za dluga a tu nawet plotka o prywatnym zyciu K.S vel J.B Aktor Kiefer Sutherland spędzał niedawno kilkudniowy urlop z Gwen Stefani, Gavinem Rossdale i ich dwoma synkami, Kingstonem i Zumą Nestą Rockiem. Towarzystwo pojechało na jedną z piękniejszych plaż Malibu i omal nie doszło tam do tragedii. Kiedy mały Kingston bawił się w piasku, Kiefer zauważył, że zbliża się do niego groźny grzechotnik. Zareagował szybko. Kiefer zauważył grzechotnika czającego się w piasku. Natychmiast chwycił gada za pomocą kija, po czym rzucił go w krzaki, zanim zdążyłby kogoś skrzywdzić - donosi informator. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jack Bauer is back! 21.10.08, 08:30 widać że w Afryce nauczył się jak postępować z dzikimi zwierzętami chyba rezerwę mam po deko feralnej szóstce. może rzeczywiście mając tyle czasu, bardziej zadbali o to żeby nie było głupich rozjazdów i niezgodności w scenariuszu, a do tego coś nowego wymyślili Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jack Bauer is back! 21.10.08, 19:03 to proponuje obejrzenie aktualnego sezonu Prison Break(chyba 4), wtedy 6 sezon 24 wyda Ci sie dociagniety i logiczny w kazdej sekundzie, w dodatku fantastycznie zagrany Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Jack Bauer is back! 21.10.08, 20:14 Mallina, a "Prison..." oglądasz? ) Ale jazda Aż mi wstyd czasami patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jack Bauer is back! 21.10.08, 22:49 ogladam, ale ciagle sobie zadaje pytanie:why???? sama napisalabym lepszy scenariusz tego sezonu, normalnie zenada na calego za to nowy sezon DH bardzo mi sie podoba. ale najbardziej czekam oczywiscie na 24 Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Jack Bauer is back! 23.10.08, 22:05 Kurcze, z Bauerem rozstałam się już po drugim sezonie, bo Polszmat wystawiał moje nerwy na zbyt wielką próbę. Chciałabym obejrzeć resztę, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jack Bauer is back! 23.10.08, 22:59 hm hm hm... się pogubiłem się. trailer ze strony nie chce mi działać, więc obejrzałem se kawałek wyszukany na tubie. o: pl.youtube.com/watch?v=7yZuOflEli8 nie wiem czy to ten sam co na stronie. ale i tak dowiedziałem się już o wiele za dużo więc jak, to za miesiąc to będzie taki łącznik afrykański? znaczy Jack uciekł, tam przeżyje to całe swoje dwugodzinne redemption po to, aby wrócić już na pełne 24 godziny w styczniu (i tam będzie się działo to co w trailu powyżej)? aaaaaa, po co mi to było, mogłem nie oglądać, nie interesować się i w ogóle PB oglądałem tak jak w Polszacie dawali, z tym że nie było mnie któregoś tam wrześniowego łikendu w domu i nie obejrzałem jednego z pierwszych odcinków 3 sezonu. oglądająca do tej pory równolegle ze mną maj Low za to obejrzała, a potem ściągnęła do końca trójkę i początki czwórki. ja miałem nadrobić to co straciłem, ale do tej pory mi się nie udało zresztą jak dla mnie PB nie jest jakieś rewelacyjne i zdecydowanie nie rozumiem o co to całe wielkie halo (no chyba że o wygląd Skołfilda;P). fajne może i tak, ale w porównaniu do 24... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jack Bauer is back! 24.10.08, 00:28 nooo to ostatni trailer co ogladam)) za miesiac ta Afryka a potem juz L.A, tak tez mysle. i dobrze, bo dla mnie 24 to CTU w Los Angeles widzialam tam przez chwile Chloe PB hmm nic nie tracisz nie ogladajac, serio. no chyba, ze chcesz zobaczyc jak mozna napisac marny scenariusz, ktory zamiast napiecia wywoluje smiech. pierwsza seria PB podobala mi sie, ale cala reszta moglby nigdy nie powstac a ow Majkel tez przereklamowany, choc panom chyba bardzo sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jack Bauer is back! 24.10.08, 00:36 po tym jak zobaczyłem kto wróci w tym sezonie, mocno zmrużyłem oczy, przestałem się wsłuchiwać i w ogóle przerwałem oglądanie traila kilkanaście sekund przed zakończeniem ale coś tam zauważyłem, że niby CTU zlikwidowane, tak? ale wiadomość o Chloe cieszy bardzo, jej nie zauważyłem:] M się wygadała, że jakiś tam guz mózgu czyco ma mieć Majkel. dla mnie dno raczej, tym bardziej że nie lubię takich melodramatycznych zagrywek. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jack Bauer is back! 24.10.08, 01:43 ach z tym guzem i choroba Majkela to smiech na sali. jak pierwszy raz mu sie krew z nosa puscila, to juz na forum przepowiedziano mu ciezko chorobe. trafiono w 100proc te dialogi to ktos tam na kolanie pisal, a cala historia jest bardzo niedopracowana i..taka naiwna.. chyba tym aktorom kupe kasy zaplacono za uczestnictwo.. co do 24 tak sobie mysle, ze nieby CTU zlikwidowane, ale ludzie pozostali.. no i wiadomo kto ma sie pojawic w tej serii jestem przekonana, ze nie bedzie to slaby sezon. Kiefer po odsiadce, detoxie chyba w dobrej formie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jack Bauer is back! 24.10.08, 00:22 ale? napisz mi swoj adres na maila, to moze da sie cos z tym zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Jack Bauer is back! 21.11.08, 17:43 He, he, uwierze, jak zobacze. Znaczy, nie zobacze, rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Jack Bauer is back! 22.11.08, 15:40 A ja zaczęłam oglądać 4 sezon (ukłony Mall ). Na razie tylko pół odcinka, bo już zmęczona byłam po piątku i po emocjach związanych z końcówką trójki. Nawet łezkę uroniłam... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jack Bauer is back! 22.11.08, 17:40 sama powiedz, ze trudno sie oderwac gdy ma sie wiecej niz jeden odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Jack Bauer is back! 23.11.08, 19:27 Racja, trudno się oderwać. I do tego głupie myśli przychodzą do głowy (vide moja ostatnia: coby nie mieć tak stresującej pracy, jak mam, zapiszę się do służb specjalnych Nawet klimat sprzyja temu - ostrzelali nam prezydenta!! ) A tak poza tym, podejrzałam trochę na stronie Foxa i cieszę się, ze będzie Tony (i Michelle też chyba), bo te nowe laski w CTU mi nie pasują Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jack Bauer is back! 23.11.08, 20:59 Asia ktos wroci, z czego baaaardzo sie ciesze a laski stale sie zmieniaja, najwazniejsze ze jedna jest stala Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jack Bauer is back! 24.11.08, 10:46 ale że co, Chloe Asi nie pasuje? Asia pokłócić się chce? widzę że już Redemption śmiga pełną parą po torrentach. więc chyba jak wrzucę po powrocie do domu, to wieczorem seans odbędzie się bez przeszkód Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jack Bauer is back! 24.11.08, 13:39 też wolałbym z napisami, bo tak ucieknie mi na pewno część szczegółów i jakiejś fachowej nowomowy mam n******ę że nie tylko my z utęsknieniem czekamy i do wieczora jakaś dobra duszyczka... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jack Bauer is back! 24.11.08, 22:27 kurde chyba dopiero jutro popoludniu obejrze choc na forum seriale jest wiadomosc, ze ma byc jakas dluzsza wersja??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=87633176&a=87651754 tam Amused ma tez pytanie co do napisow forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=87633176&a=87654137 a ja niestety nie moge fachowo odpisac, bo sie tym nie zajmuje i ogladam juz gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jack Bauer is back! 25.11.08, 00:38 to ja już po lepiej nie czytajcie jak spojlerów nie chcecie) było lepiej niż się spodziewałem, ale sam nie wiem czy to przez spełniającą oczekiwania historię, czy przez tęsknotę;P pomijając te ckliwe momenty, dzieci itp. to było naprawdę fajnie. ładnie rysuje się historia w Waszyngtonie, czyli chyba to co najbardziej lubię gierki, machloje, terroryści, nowa prezydent i trup zatopiony w fundamentach. chyba żona Roga może być też po ciemnej stronie mocy? w ogóle to silna ekipa z Ally McBeal się zrobiła Tom już zadomowiony, ale teraz i Gil Bellows się pojawił. na razie kawał chujka, ale chyba takiego z zadatkami na zmianę na lepsze? szkoda że Robert Carlyle tak szybko został pogrzebany, ale miło że się pojawił a Jack w formie i to cieszy nie wiem jak to będzie w S7 wyglądać, bo z trailera pamiętam tylko pierwszą scenę z sądem nad Jackiem i potem pojawienie się WIADOMO KOGO więcej na razie uleciało i to mnie cieszy dobra, Mall, oglądaj jutro koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jack Bauer is back! 25.11.08, 00:50 kurde ale mnie kusilo by przeczytac caly Twoj wpis ale sie powstrzymalam w zasadzie chyba juz mozna zalozyc oddzielny watek na sezon nr 7? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Jack Bauer is back! 24.11.08, 18:14 Nie, Chloe kocham, bo jest podobna do mnie ;P Tak samo beznadziejnie i w nieodpowiednich momentach upierdliwa Chodziło mnie o inne laski (4 sezon). Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Jack Bauer is back! 24.11.08, 20:51 ok, masz wybaczone a ja, tradycyjnie, niewiele pamiętam, w tym tych lasek (a to to już dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jack Bauer is back! 24.11.08, 22:23 no wiesz, warta zapamietania to jest zawsze Chloe Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: Jack Bauer is back! 22.11.08, 18:52 Można stracić wiarę w hamerykańską telewizję, gdy sie człowiek dowiaduje, że pie****ona ABC jednego dnia skasowała PUSHING DAISIES, ELI STONE i DIRTY SEXY MONEY. Co za wuje! (( Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Pan Goldon duzio mówić 22.11.08, 21:32 S7 nakręcony już w całości - znaczy, ludzie Obanany przynajmniej do tego nie będą się jeszcze wtrącać www.ifmagazine.com/feature.asp?article=3110 Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Jack Bauer is back! 09.12.08, 09:17 Aaaaaa! Skończyłam 4. sezon! Matko, ale mętlik Choć 3. sezon bardziej mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś