mallina 29.10.03, 07:47 oprocz tego ze dzien niby dluzszy jest, sa jakies inne plusy wstania o poranku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: czy wczesne wstawanie szkodzi? 29.10.03, 08:26 Jak dlamnie szkodzi. Jak spałem dłużej, to byłem wypoczety, mogłem więcej pić i po nocach siedzieć. A teraz wstaje wcześnie rano, prawie w nocy, a wczesnym wieczorem musze iść spac, Wtedy, cholera gdy zycie staje sie najpiekniejsze... Szkodzo na głowę, oj bardzo szkodzi. Dzierżbór długasne spanieeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: czy wczesne wstawanie szkodzi? 29.10.03, 08:29 Nie ma żadnych korzyści i bardzo szkodzi. Coś czuję, że dziś bardzo to zaszkodzi moim uczniom. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: czy wczesne wstawanie szkodzi? 29.10.03, 08:42 A ja wolę rano wstać. Wczesniej zacznę robotę to potem wcześniej kończę )) A generalnie to i tak najlepszy czas na spanie to ten zaraz przed obudzeniem mnie brutalnie przez psa, który rano ładuje mi się do łóżka żeby się przywitać. Bo mnie jebaniusi nie widział od poprzedniego wieczoru )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: czy wczesne wstawanie szkodzi? 31.10.03, 21:22 Nie szkodzi. Jest całkowicie normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: czy wczesne wstawanie szkodzi? 31.10.03, 21:32 0...vul... juz teraz będziesz czy nadajesz z cudzego sprzętu? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: czy wczesne wstawanie szkodzi? 31.10.03, 21:34 vulture napisał: > Nie szkodzi. Jest całkowicie normalne. Och, Vul wrócił i żartuje. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture wcale nie żartuję 31.10.03, 21:57 A poza tym jestem, nadaję ze swojego sprzętu i nie żyję. Jutro mnie odwiedźcie - albo na Powązkach, albo w Tworkach. Byłem na szkoleniu z prawa oświatowego. Pani rozdała mnóstwo kartek z rozpiskami, jak dla dzieci, co to jest sejm i co to jest ustawa. Niektóre kartki były kolorowe. Pani przez 4 godziny mówiła, że to wszystko jest wspaniałe i że na niczym się nie zna, więc zadawanie jej pytań nie ma sensu. Całość trwała cztery godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: wcale nie żartuję 31.10.03, 22:04 I my za to płacimy!!! Społeczeństwo! Skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: wcale nie żartuję 31.10.03, 22:11 Zapłaciłem tylko za blok rysunkowy, który przezornie kupiłem przed kursem. Dobrze zrobiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: wcale nie żartuję 31.10.03, 22:20 vulture napisał: > A poza tym jestem, nadaję ze swojego sprzętu i nie żyję. Jutro mnie > odwiedźcie - albo na Powązkach, albo w Tworkach. Ja to tylko na Tworkach. Bo blisko. Zajebiście, kurs. Ja tydzień temu byłam na kursie 'Uczeń Zdolny'. Nadal nie wiem, jak w/w rozpoznać Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: wcale nie żartuję 31.10.03, 22:32 madee1 napisała: > Zajebiście, kurs. Ja tydzień temu byłam na kursie 'Uczeń Zdolny'. Nadal nie > wiem, jak w/w rozpoznać Ten co zna odpowiedź już po pierwszym dostaniu wpierdol. Odpowiedz Link Zgłoś