Gość: A IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 19:47 Czy ktoś wybiera się na koncert NKOTB do Dublina na 21 stycznia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okolice Re: New Kids On The Block IP: *.infocoig.pl 20.12.08, 10:39 billy.the.kid, nie upoważniłem cię do wypowiadania się w moim imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbek Re: New Kids On The Block IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 10:55 nie sadze ,bym pojechal na koncert az tam, ale z pol roku temu kupilem sobie winyl NKOTB na ebay. wiesz jak to genialnie brzmi na trzeszczacej plycie? sporo winyli kupilem w ogole w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka1977 Re: New Kids On The Block 20.12.08, 19:32 O matko!!! To oni jeszcze istnieją? hehehe no nieźle... ja ich słuchałam jak miałam chyba z 12 lat hihi, a potem na szczęście poszłam w inne kierunki muzyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
joana.z Re: New Kids On The Block 02.01.09, 11:59 Ja sie tez wybieram ale do Birmingham.Juz nie moge sie doczekac:- ).Idziemy z kumpela(takie powazne panie po 30tce),ale w tamtych czasach mozna bylo o tym tylko pomarzyc.Pozdrowienia dla fanow,tych starych i tych nowych Odpowiedz Link Zgłoś