cze67 10.11.03, 14:51 www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=3660617 Ty głupia krowo! Zostaw to co stworzył twój mąż w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: Yoko powinna zamieszkać zdala od ludzi 10.11.03, 16:28 ja jakos nigdy jej nie lubilam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Yoko powinna zamieszkać zdala od ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 17:11 Nie no wiadomo że zawsze miała nie pokolei ale tego się nie spodziewałam!!! A ta Delta Goodrem to co to? Następna która będzie jechać na klasykach! Żygać sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Yoko powinna zamieszkać zdala od ludzi 10.11.03, 17:27 Gość portalu: Meg napisał(a): > Następna która będzie jechać na klasykach! Żygać sie chce... A nawet rzygać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Yoko powinna zamieszkać zdala od ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 17:54 cze67 napisał: > A nawet rzygać... O kurde sorry, ja nie wiem ale jakoś ostatnio mi ortografia wogóle nie idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack9 Cze... IP: *.stansat.pl 10.11.03, 19:09 cze67 napisał: > Gość portalu: Meg napisał(a): > > > Następna która będzie jechać na klasykach! Żygać sie chce... > > > A nawet rzygać... > Cze... bez związku z Yoko ale uśmiałem sie jak rzadko... ( albo żadko) Odpowiedz Link Zgłoś