pizmak31 11.11.03, 16:13 Po pierwsze: jak bylo wczoraj? Po drugie: czy umawiamy sie w piatek na siate na sali gimnastycznej o 20 na Saskiej Kepie (Gregkor zna szczegoly), bo chyba nie jedziemy do Łodzi... No chyba, ze jedziemy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Mam dwie sprawy................ 11.11.03, 16:42 pizmak31 napisała: > Po pierwsze: jak bylo wczoraj? Nie wiem. > Po drugie: czy umawiamy sie w piatek na siate > na sali gimnastycznej o 20 na Saskiej Kepie (Gregkor zna szczegoly), bo chyba > nie jedziemy do Łodzi... No chyba, ze jedziemy... Ja się mogę umówić, jeśli będę w stanie się jeszcze ruszać po 11 godzinach zajęć... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Mam dwie sprawy................ 11.11.03, 16:45 Ja co do sali się nie wypowiem, a co do wczoraj to było nas mało, pilismy wódkę, kaktusy, czytaliśmy fascynującą książkę o astrologii, z której dowiedziałam się, że to, na co zbieram pieniądze, to luksusowy pojazd rekreacyjny...więc jak mnie niebawem zobaczycie w papa mobile to się nie zdziwcie )) Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Mam dwie sprawy................ 11.11.03, 16:45 pizmak31 napisała: > Po pierwsze: jak bylo wczoraj? Tradycyjnie nawaliliśmy się. Poza tym czytaliśmy książkę o astrologii i sie okazało, że Ais powinna jeździć papamobile. Po drugie: czy umawiamy sie w piatek na siate > na sali gimnastycznej o 20 na Saskiej Kepie (Gregkor zna szczegoly), bo chyba > nie jedziemy do Łodzi... No chyba, ze jedziemy... Ja jadę do Łodzi więc w siatkówkę będę grać duchem Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Mam dwie sprawy................ 11.11.03, 16:47 Czy my, Ais droga, jedziemy do Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Mam dwie sprawy................ 11.11.03, 16:49 Piżmaku, tak jak pisałam w wątku zasadniczym - chyba niedam rady...wypadły mi niespoziewane wydatki których nie obejdę nijak, i na szczęście bilety na kropki kosztują tyle, że cudem się zmieszczę. Ale do łodzi już raczej nie dam rady. Chyba że wygram w toto-lotka, ale na to musiałabym zagrać....A poza tym jeśli Hawk jedzie z koleżankami, to musiałybyśmy jechać pociągniem, co podwyższa koszty.... Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Mam dwie sprawy................ 11.11.03, 16:51 I tak bym nie brał samochodu, bo w srodę oddaję go do serwisu na zakładanie jakiegoś "dodatkowego zabezpieczenia wzmaganego przez firmę ubezpieczeniową" Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Mam dwie sprawy................ 11.11.03, 16:52 aislinn napisała: > Piżmaku, tak jak pisałam w wątku zasadniczym - chyba niedam rady...wypadły mi > niespoziewane wydatki których nie obejdę nijak, i na szczęście bilety na kropki > > kosztują tyle, że cudem się zmieszczę. Ale do łodzi już raczej nie dam rady. > Chyba że wygram w toto-lotka, ale na to musiałabym zagrać....A poza tym jeśli > Hawk jedzie z koleżankami, to musiałybyśmy jechać pociągniem, co podwyższa > koszty.... Kolezaneczki, tak? A mowil Ci, Hawk, ktos kiedys, ze nie masz innych kolezaneczek poza tymi z neta? Czyli siata. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Mam dwie sprawy................ 11.11.03, 16:58 pizmak31 napisała: > Kolezaneczki, tak? A mowil Ci, Hawk, ktos kiedys, ze nie masz innych > kolezaneczek poza tymi z neta? Czyli siata. Jezuu, ja jadę tylko z JEDNĄ koleżanką, a nie z całymi stadami. pozdrowienia dla koleżaneczek z netu Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Mam dwie sprawy................ 11.11.03, 16:59 Wypchaj sie, Pan )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Mam dwie sprawy................ 11.11.03, 17:02 Własnie miałem to zrobić. Oficjalnie ogłaszam: Idę sie wypychać (albo napychać). Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Mam dwie sprawy................ 11.11.03, 16:59 Piżmaku, sprawdź pocztę firmową, jeśli masz do niej dostęp, a jak nie , to jutro czy kiedy tam Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Mam dwie sprawy................ 11.11.03, 17:39 na sali gimnastycznej o 20 na Saskiej Kepie (Gregkor zna szczegoly), Jakiej sali? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Mam dwie sprawy................ 11.11.03, 17:41 Tam, gdzie sa tez kregle, taki nowy osrodek przy Walecznych bodajze. Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Mam dwie sprawy................ 11.11.03, 18:23 pizmak31 napisała: > Tam, gdzie sa tez kregle, taki nowy osrodek przy Walecznych bodajze. aaaaaaaaa Myslalem ze moze w mojej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Mam dwie sprawy................ 12.11.03, 08:32 ja nie mogie ((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś