Gość: greg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 21:44 Niedzielny koncert FB w "Proximie" został odwołany z przyczyn niezależnych od organizatora (czytaj: agent zespołu nie wiadomo z jakiego powodu wystawił się na Polskę). HMWD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szelak Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 21:46 pewnie sprzedano ze trzy bilety... przy okazji polecam felieton brzozowicza w ostatniej muzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 21:53 Nie, biletów się sprzedało dużo. Po prostu, na 4 dni przed koncertem agent zespołu powiadomił organizatora, że FB nie przyjedzie do Polski. I tyle. Bez podania przyczyn. Wiem, że kolega Minta próbował mediacji, ale tamten dupek się uparł. A co do felietonu Brzozowicza, to jest to stek bzdur. Koleś podał przykłady, które pasowały mu do koncepcji artykułu. Szkoda, że nie napisał o kompletach na koncertach Sisters Of Mercy, REM, Robbiego Williamsa, o wyprzedanym koncercie Eryki Badu itd, itp... Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:51 CO TO MA K... ZNACZYC??? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:55 KUUURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 23:48 Przeczytał na forum, że go przezywacie grubasem i się obraził Ale jakiś pretekst wymyślić mógł chociaż, chamidło! Agent, oczywiście No szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper no to przesada !!! 14.11.03, 08:41 pixie napisała: > Przeczytał na forum, że go przezywacie grubasem i się obraził > Ale jakiś pretekst wymyślić mógł chociaż, chamidło! Agent, oczywiście > No szkoda... o wypraszam sobie !!! Prosze sobie nie wycierac buzi moim nickiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: no to przesada !!! 14.11.03, 15:21 agentcooper napisał: > pixie napisała: > > > Przeczytał na forum, że go przezywacie grubasem i się obraził > > Ale jakiś pretekst wymyślić mógł chociaż, chamidło! Agent, oczywiście > > No szkoda... > > o wypraszam sobie !!! Prosze sobie nie wycierac buzi moim nickiem... Uderz w stół, a nożyce się odezwą hehe. Miałam na myśli Agenta Blacka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture ja się tam cieszę pod warunkiem że będzie inny IP: *.chomiczowka.net.pl 14.11.03, 05:28 ...bo na ten bym nie poszedł z powodu odbywającego się równolegle koncertu Def Leppard, a tak - zakładając, że grubas jeszcze przyjedzie - będę mógł wybrać się na Blacka, i na DL. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 10:07 Dzwonilam przed chwila do Proximy z zapytaniem co jest grane, i pani powiedziala, ze koncert sie odbedzie i w ogole nie ma mowy zadnym odwolywaniu. Poinformowalam, ze np na www.independent pierwsza wiadomoscia jest wlasnie info o odwolaniu tego koncertu. nie wiem co o tym myslec i gdzie jeszcze zadzwonic, zeby czegos sie dowiedziec. nie ukrywam, ze po opierwsze: dysponuje juz biletem, a po drugie juz od dawna nie moge sie doczekac tego koncertu. pozdrawiam, i mam nadzieje, ze wkrotce sprawa sie wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebass Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.03, 10:29 Chyba niestety wiążące jest słowo organizatora. "Proxima" jeszcze nie dostała od niego ostatnich newsów. Cholernie niemiło. A właśnie miałem jechać po bilety na pociąg. Dobrze, że nie okazało się to przed samym koncertem, jak to było z Bonobo w Bytomiu w ostatnią sobotę. To dopiero była wtopa... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 10:41 W Proximie stwierdzili, ze jakby cos bylo nie tak, to juz by wiedzieli. zla jestem jak nie wiem co, bo obawiam sie, ze nadal nic nie bedzie wiadomo, ludzie pojda normalnie w niedziele do proximy, nażłopią sie browarów (o to im pewnie chodzi), a o 22-ej wyjdzie ktos tam i powie, ze FB niestety nie mogl dojechac, ale za to puscimy Wam ostatna plytke, to se potanczcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 14.11.03, 11:36 Koncertu nie ma na 100%, a Proxima wie o tym od samego rana. Znaczy klub wie, ale nie wie pani, która odbiera telefony. Poza tym, jeśli organizator twierdzi, że koncert jest odwołany, to klub może sobie jedynie pomachać palcem w lewym bucie. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 11:46 Greg, wez im nastukaj! Bilet kupilam i w ogole. Tak sie nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 14.11.03, 11:51 To oddasz i będziesz miała na piwo. "Panie, co mnie Pan stuksz? Lekarz pan jesteś?" ("Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?") Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 12:00 Piwo? Piwo mi nie zastapi Franka... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 12:06 ech, jak to dobrze ze wybrałam kropki.... Chodź Piżmak na kropki. Sprzedasz bilet na grubasa to bedziesz miała i na kropki i na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 12:07 W poniedzialek? Kropki? - End of a century is nothing special... nothiiiiiiiing speeeeeeeciaaaaaaaaaaaaal..... Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 12:07 w środę kropki. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 15:25 pizmak31 napisała: > W poniedzialek? Kropki? właśnie, chodź na kropki. w środę ! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 15:35 Pisze jakis straszliwy tekst i nie wiem, panie Janie, nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 15:51 pizmak31 napisała: > Pisze jakis straszliwy tekst i nie wiem, panie Janie, nie wiem.... jestem pewny, Pani Piżmak, że wysłuchanie koncertu kropek spowoduje, że dozna Pani natychmiastowej iluminacji. A poza tym, to o 21 jest, o tej godzinie Pani chyba już nie pisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 12:58 www.klubproxima.com.pl/strona.asp?id=opis&idk=587 Odpowiedz Link Zgłoś