Dodaj do ulubionych

Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 21:44
Niedzielny koncert FB w "Proximie" został odwołany z przyczyn niezależnych od
organizatora (czytaj: agent zespołu nie wiadomo z jakiego powodu wystawił się
na Polskę). HMWD
Obserwuj wątek
    • Gość: szelak Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 21:46
      pewnie sprzedano ze trzy bilety...
      przy okazji polecam felieton brzozowicza w ostatniej muzie
      • Gość: greg Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 21:53
        Nie, biletów się sprzedało dużo. Po prostu, na 4 dni przed koncertem agent
        zespołu powiadomił organizatora, że FB nie przyjedzie do Polski. I tyle. Bez
        podania przyczyn. Wiem, że kolega Minta próbował mediacji, ale tamten dupek się
        uparł.
        A co do felietonu Brzozowicza, to jest to stek bzdur. Koleś podał przykłady,
        które pasowały mu do koncepcji artykułu. Szkoda, że nie napisał o kompletach na
        koncertach Sisters Of Mercy, REM, Robbiego Williamsa, o wyprzedanym koncercie
        Eryki Badu itd, itp...
    • kubasa Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:51
      CO TO MA K... ZNACZYC???
    • ilhan Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 21:55
      KUUURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
    • pixie Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! 13.11.03, 23:48
      Przeczytał na forum, że go przezywacie grubasem i się obraził wink
      Ale jakiś pretekst wymyślić mógł chociaż, chamidło! Agent, oczywiście smile
      No szkoda...
      • agentcooper no to przesada !!! 14.11.03, 08:41
        pixie napisała:

> Przeczytał na forum, że go przezywacie grubasem i się obraził wink
        > Ale jakiś pretekst wymyślić mógł chociaż, chamidło! Agent, oczywiście smile
        > No szkoda...

o wypraszam sobie !!! Prosze sobie nie wycierac buzi moim nickiem...
        • pixie Re: no to przesada !!! 14.11.03, 15:21
          agentcooper napisał:

> pixie napisała:
          >
          > > Przeczytał na forum, że go przezywacie grubasem i się obraził wink
          > > Ale jakiś pretekst wymyślić mógł chociaż, chamidło! Agent, oczywiście smile
          > > No szkoda...
          >
          > o wypraszam sobie !!! Prosze sobie nie wycierac buzi moim nickiem...

Uderz w stół, a nożyce się odezwą hehe. Miałam na myśli Agenta Blacka wink
    • Gość: Vulture ja się tam cieszę pod warunkiem że będzie inny IP: *.chomiczowka.net.pl 14.11.03, 05:28
      ...bo na ten bym nie poszedł z powodu odbywającego się równolegle koncertu Def
      Leppard, a tak - zakładając, że grubas jeszcze przyjedzie - będę mógł wybrać
      się na Blacka, i na DL.
    • mantha Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 10:07
      Dzwonilam przed chwila do Proximy z zapytaniem co jest grane, i pani
      powiedziala, ze koncert sie odbedzie i w ogole nie ma mowy zadnym odwolywaniu.
      Poinformowalam, ze np na www.independent pierwsza wiadomoscia jest wlasnie info
      o odwolaniu tego koncertu.
      nie wiem co o tym myslec i gdzie jeszcze zadzwonic, zeby czegos sie dowiedziec.
      nie ukrywam, ze po opierwsze: dysponuje juz biletem, a po drugie juz od dawna
      nie moge sie doczekac tego koncertu.
      pozdrawiam, i mam nadzieje, ze wkrotce sprawa sie wyjaśni
      • Gość: sebass Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.03, 10:29
        Chyba niestety wiążące jest słowo organizatora. "Proxima" jeszcze nie dostała
        od niego ostatnich newsów. Cholernie niemiło. A właśnie miałem jechać po bilety
        na pociąg. Dobrze, że nie okazało się to przed samym koncertem, jak to było z
        Bonobo w Bytomiu w ostatnią sobotę. To dopiero była wtopa...
        Pozdrawiam.
        • mantha Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 10:41
          W Proximie stwierdzili, ze jakby cos bylo nie tak, to juz by wiedzieli.

zla jestem jak nie wiem co, bo obawiam sie, ze nadal nic nie bedzie wiadomo,
          ludzie pojda normalnie w niedziele do proximy, nażłopią sie browarów (o to im
          pewnie chodzi), a o 22-ej wyjdzie ktos tam i powie, ze FB niestety nie mogl
          dojechac, ale za to puscimy Wam ostatna plytke, to se potanczcie...
          • Gość: greg KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 14.11.03, 11:36
            Koncertu nie ma na 100%, a Proxima wie o tym od samego rana. Znaczy klub wie,
            ale nie wie pani, która odbiera telefony. Poza tym, jeśli organizator twierdzi,
            że koncert jest odwołany, to klub może sobie jedynie pomachać palcem w lewym
            bucie.
            • pizmak31 Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 11:46
              Greg, wez im nastukaj! Bilet kupilam i w ogole. Tak sie nie robi.
              • Gość: greg Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.polbox.pl 14.11.03, 11:51
                To oddasz i będziesz miała na piwosmile. "Panie, co mnie Pan stuksz? Lekarz pan
                jesteś?" ("Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?")
                • pizmak31 Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 12:00
                  Piwo? Piwo mi nie zastapi Franka...
                  • aislinn Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 12:06
                    ech, jak to dobrze ze wybrałam kropki....smile
                    Chodź Piżmak na kropki. Sprzedasz bilet na grubasa to bedziesz miała i na
                    kropki i na piwo.
                    • pizmak31 Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 12:07
                      W poniedzialek? Kropki?
                      -
                      End of a century is nothing special...
                      nothiiiiiiiing speeeeeeeciaaaaaaaaaaaaal.....
                      • aislinn Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 12:07
                        w środę kropki.
                      • janek0 Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 15:25
                        pizmak31 napisała:

> W poniedzialek? Kropki?
                        właśnie, chodź na kropki. w środę !
                        • pizmak31 Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 15:35
                          Pisze jakis straszliwy tekst i nie wiem, panie Janie, nie wiem....
                          • janek0 Re: KONCERTU NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 15:51
                            pizmak31 napisała:

> Pisze jakis straszliwy tekst i nie wiem, panie Janie, nie wiem....
                            jestem pewny, Pani Piżmak, że wysłuchanie koncertu kropek spowoduje, że dozna
                            Pani natychmiastowej iluminacji. A poza tym, to o 21 jest, o tej godzinie Pani
                            chyba już nie pisze ?
    • mantha Re: Koncert Franka Blacka ODWOŁANY!!!!!!!!!!!! 14.11.03, 12:58
      www.klubproxima.com.pl/strona.asp?id=opis&idk=587
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka