Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 11:44 Dziękuję za ten cudowny, magiczny wieczór, za Muzykę i za to, że wciąż jesteście tak blisko ze swoją publicznością. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pam Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.rene.com.pl 28.02.09, 12:01 Nie moge się doczekać emisji koncertu w MTV. Szkoda tylko, że nie zagrali piosenek "Crazy summer" i "Eroll" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 12:29 Koncert rzeczywiście wyjątkowy, utwory Wilków w akustycznych aranżach brzmią fenomenalnie. Świetni muzycy towarzyszący, zwłaszcza skrzypaczki. Dziś słuchałem Heart of gold w oryginale i muszę powiedzieć, że wilcze mi dużo bardziej się podoba. A pan RG w doskonałej formie wokalnej i jak zwykle nie daje się zamknąć w ciasne telewizyjne ramy. I dobrze, dosyć na tym rynku jest pokornych cieląt, co latają od programu do programu z doklejonym uśmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.acn.waw.pl 28.02.09, 13:21 Koncert mega wyjątkowy - relacja ok - nie zgodzę się jednak ze aranżacje niewiele się zmieniły Bohema to Tango normalnie było, a Bogowie są zimni jak kamień nie jak lód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 13:52 To był mój pierwszy koncert Wilków, teraz wiem, że będzie pierwszym z wielu. Atmosfera, piosenki, kontakt wokalisty z publicznością - to wszystko zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Czekam już niecierpliwie na DVD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzislaw przemysła Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.chello.pl 28.02.09, 16:57 cudowne granie i wilki nie idą w parze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nastus Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 17:26 Przede wszystkim nie idzie w parze wypowiadanie się na temat koncertu i nieobecność na nim. Jak widać z pozostałych wpisów warto czekać na płytę unplugged. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 17:28 Dla mnie też był to pierwszy, ale jakże cudowny koncert Wilków (i na pewno nie ostatni) Jeżeli kogoś tam nie było to niech nie pisze, że Wilki nie umieją grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.02.09, 18:58 A nie było "To już koniec BABE, jestem już zmęczony, to już koniec BABE, wracam dziś do żony" ? Toż to taki genialny utwór Po Wilkach przyszedł już tylko czas na Kombii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.chello.pl 28.02.09, 19:24 Umieją grać, ale niestety życiowo (wokalista) to tragedia - prostak, ledwo skończył dwie klasy technikum czy liceum, nie da się z nim o niczym pogadać, bo cały czas "ja to, ja tamto". I kompleksy ogromne na punkcie budowy ciała - ektomorfika. Cały czas o tym gada, jak się napije. Q*rwa za przecinek. Po prostu żenua. Miałam przyjemność, czy raczej nie- poznać Roberta osobiście. Wolę słuchać jak śpiewa, niż tego co ma do powiedzenia, bo niestety ma niewiele.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 20:10 Anno, jestem pod wrażeniem, że znasz Robera ;p To jaką szkołę skończył, to jest jego życie prywatne, które nie jest tematem tego artykułu. Rozumiem, że TY jak się napijesz, poruszasz problemy świata, niepokoisz się o głodujących w Etiopii i dopytujesz wszystkich, czy aby na pewno dobrze się czują, są zdrowi i szczęśliwi. No i nigdy nie mówisz - ja to, ja tamto. Idealna kobieto, TY masz wiele do powiedzenia, oświeć nas, prostaków słuchających tego niewykształconego jak TY tragicznego wokalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żana Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 23:12 Widzę, że jak zwykle taki artykuł traktowany jest jako okazja do wylania swoich frustracji. Elokwentna Anno, widac z Tobą Robert nie miał o czym rozmawiać, bo ze mną dogaduje się świetnie I z wieloma innymi osobami na tej planecie też. Ale porzucę już komentowanie Twojej wypowiedzi. Wczorajszy koncert cudowny, wzruszający, magiczny. Dziękuję... Tylko mała uwaga co do artykułu-piosenka "Bogowie zimni jak kamień", nie jak lód... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.chello.pl 01.03.09, 09:09 glos facet ma, to mu trzeba przyznac, dlatego zgodzil sie na unplugged. Wokalnie rewelacja. Zyciowo - niestety Anna wyzej ma racje. Tez poznalem Roberta.Pewnie ze dogaduje sie swietnie - to monolog jego na temat "jaki jestem wspanialy", a reszta ma tylko sluchac i przytakiwac. To co ktos inny ma do powiedzenia g.. go obchodzi. Mowi o swoim ciezkim zyciu na Grochowie, ze to nie mial czym zaimponowac chlopakom (brak bicepsow) i jaki to on biedny jest. Na proby zmian tematu na ciekawszy, wydarl morde. Nie kazdy jednak ma ochote walkowac jego problemy z podstawowki przez 2 godziny przy drinku. By the way, w d.. ma swoja zonke, ale nie tylko on w tym swiatku. Jako wokalista - swietny, kazdego gniota zaspiewa tak, ze wychodzi przeboj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hej Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 23:47 Tutaj więcej na ten temat www.tiny.pl/bt9x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Hej Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 01:03 Nie sciemniaj, koles. Skopiowalam link i okazalo sie, ze oddalam glos na jakichs idiotow w luznych gaciach. Moze admin by to g....o skasowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kari Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.mtvne.com 02.03.09, 12:33 moze wrocmy do tematu... ja też bylam pod wrazeniem koncertu, chociaz do wielkich fanow zespolu jakos nie nalezeMoi faworyci to Beniamin z Reni Jusis i nowy utwór, ktory- mam nadzieje- bedzie singlem z plyty Unplugged. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Ruba Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 08:31 Panie Robercie, Heart of Gold w Pana wykonaniu od piątku bez przerwy gra mi w głowie. Gratuluję i czekam na transmisję koncertu unplugged! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prins Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.09, 00:24 Zespół Wilki od dłuższego czasu, pracuje bardzo ciężko. Z uporem maniaka haruje niemalże dniami i nocami aby zabić własna legendę. Pomyłki typu Ciempiel na basie ( Panie Marcinie chyba tylko z Bregowiczem Pan nie grał jeszcze) i wiele innych, powodują że motywem przewodnim nie widocznym gołym okiem jest KASA. Skoro mowa o basistach. Marek Chrzanowski jest jednym z najlepszych basistów, i rozstanie z nim było pierwszym krokiem do grania w sposób harcerski. Z fana stałem się obojętny na ten zespół. Z przykroscia patrzę i słucham co usiłuje zrobic zespół. Mit o dobrym zespole prysł dawno. Nikomu nie odmawiam talentu. Robert jest mistrzem! Tylko okazuje się i nie jest to prawda z wczoraj że, piosenki, aranżacje i cała reszta wpływają na całokształt. Wilki maja obecnie całokształt mocno NIJAKI. Czekam więc na ta płytę, łudzę się, że może cos sie obudzi. Obym po raz kolejny nie był "doładowaczem do konta członka zespołów". Czekam na muzyke a nie cyrk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.gdynia-laczpol.mm.pl 09.03.09, 19:54 A gdzie: A moje bóstwa płaczą? szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neneka Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 13:19 Nie moge wyslac komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neneka Re: Wilki nagrały MTV Unplugged IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 13:20 Prins, nie zgodze sie z Toba. Chrzanowski gral belkot i chaos - posluchaj koncertu wydanego jako Acoustickus Rockus. Zespol gra akustycznie, a kolega basista gra swoje. Zero pulsacji, zero feelingu, zero artkulacji. Co do Ciempiela masz racje, ze nie byl to dobry wybor. Leszek Biolik jest moim zdaniem swietnym basista i razem z bebniarzem graja naprawde fajne sekcje. A co do kasy - mysle ze gdby tylko o to chodzilo, to Gawlinski wyskakiwalby z telewizora w tancach, piruetach i roznych innych "szol", pokazywalby dzieci, domy, dawalby rady, jak wytrzymac z zona przez 100 lat Nie robia cyrku. Wilki promuja sie tylko kiedy wydaja plyte i nie sprzedaja swojej prywatnosci, sprzedaja muzyke, a czy ona sie komus podoba, czy nie, to weryfikuje ilosc sprzedanych plyt. Odpowiedz Link Zgłoś