rozaola 25.11.03, 10:54 Co sadzicie o jej muzyce? Ja wlasnie slucham i niektore utwory uwazam za naprawde super swietne. Czy ona jest w Polsce znana? Pozdro Roza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anita Re: PJ Harvey IP: 213.77.14.* 25.11.03, 13:40 Owszem, w pewnych kręgach, szczególnie tych zbliżonych do Nicka Cave'a. Poza tym P.J. jest jedną z większych muzycznych indywidualności, od lat konsekwentnie "robi swoje" i chwała jej za to. Odpowiedz Link Zgłoś
neutrum Re: PJ Harvey 25.11.03, 19:23 Gość portalu: anita napisał(a): > Owszem, w pewnych kręgach, szczególnie tych zbliżonych do Nicka Cave'a. Poza > tym P.J. jest jedną z większych muzycznych indywidualności, od lat > konsekwentnie "robi swoje" i chwała jej za to. A widzieliscie jej zdjecie na jej stronach? Koszmar. Wyglada jak anorektyczka na chwile przed smiercia z przeglodzenia, ramionka ma takie cienkie jak olowki, ohyda. Mam nadzieje, ze nie ejst jednak zbyt popularna, zeby ja czasem jakies durne dziewczynki nie zaczelay nasladowac. pzdr neutrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus117 Re: PJ Harvey IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 22:34 Jedna z najlepszych wokalistek świata, ale mi się nie kojarzy z Nickiem Cave'em. jest Swietna, ale popularna to nie jest Odpowiedz Link Zgłoś