ihopeyouwilllikeme 26.11.03, 11:40 muzyka.interia.pl/wiecej/news?inf=448283 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: otherside Re: Nowa Alanis w lutym IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.11.03, 16:13 mam nadzieje że bedzie lepsza od poprzedniej płyty!!! ale musiałaby być naprawde dużo, 5 razy lepsza, żebym ja kupiła. wiec mi to jest zupełnie obojetne, fajna Alanis Morissette już była i nie wróci Odpowiedz Link Zgłoś
siostraihope Re: Nowa Alanis w lutym 27.11.03, 08:31 ...i do tego scieła włosy.To juz przesada Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Nowa Alanis w lutym 28.11.03, 17:50 Gość portalu: otherside napisał(a): > mam nadzieje że bedzie lepsza od poprzedniej płyty!!! ale musiałaby być > naprawde dużo, 5 razy lepsza, żebym ja kupiła. > wiec mi to jest zupełnie obojetne, fajna Alanis Morissette już była i nie > wróci A co Ci się w poprzedniej płycie nie podobało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otherside Re: Nowa Alanis w lutym IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.03, 19:40 ihopeyouwilllikeme napisał: > A co Ci się w poprzedniej płycie nie podobało ? Wiesz, może troche przesadziłam, ale już po tą płytę prawie nie sięgam.. no nie wiem poprostu mi nie przypadła do gustu pomimo że wczesniejsze lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Nowa Alanis w lutym 28.11.03, 19:44 Gość portalu: otherside napisał(a): > Wiesz, może troche przesadziłam, ale już po tą płytę prawie nie sięgam.. no > nie wiem poprostu mi nie przypadła do gustu pomimo że wczesniejsze lubiłam. A ja po tę sięgam najczęściej ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otherside Re: Nowa Alanis w lutym IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.03, 19:52 O, to pewnie czekasz juz na ta płytę, ja poczekam z tobą i sie okaże czy warto było... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Nowa Alanis w lutym 28.11.03, 19:54 Gość portalu: otherside napisał(a): > O, to pewnie czekasz juz na ta płytę, ja poczekam z tobą i sie okaże czy warto > było... Znam już trzy nowe piosenki, na razie jest nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Nowa Alanis w lutym IP: 213.17.133.* 27.11.03, 13:04 Co tam włosy, dajmy szansę płycie. Odpowiedz Link Zgłoś
rodak Re: Nowa Alanis w lutym 20.12.03, 10:51 a ja czekam, ale...hmmm..jakby to powiedzieć///URS i FoS to cudami niestty nazwać nie mogłem. Baaardzo przeciętne krążki, mimo moich poczatkowych zachwytów Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Nowa Alanis w lutym 20.12.03, 19:00 rodak napisał: > a ja czekam, ale...hmmm..jakby to powiedzieć///URS i FoS to cudami niestty > nazwać nie mogłem. Baaardzo przeciętne krążki, mimo moich poczatkowych zachwytó > w URS jest wspaniały, natomiast FoS to odrzuty, więc... choc moim zdaniem np. " Simple Together " to najładniejsza ballada Alanis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Nowa Alanis w lutym IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 20:13 ja wiem...so unsexy na URS to...<mielę przekleństwo> mimo w sumie porządnego tekstu a z balladek wolę Unsent albo Flinch z niechcianego URS Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Nowa Alanis w lutym 20.12.03, 20:15 Gość portalu: rodak napisał(a): > ja wiem...so unsexy na URS to ... mój ulubiony kawałek z tej płyty Odpowiedz Link Zgłoś