Gość: SzaryGość Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.icpnet.pl 09.04.09, 20:01 Zawodowo mieszkać przy Cytadeli hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.prudnik.net.pl 09.04.09, 20:05 i czym tu się...? wreszcie przestali nas omijać, inne kraje ościenne miały ich całkiem niedawno. a i teraz Czesi będą ich mieli dwa dnie wcześniej. poza tym TRZEBA BYĆ. widziałem ich na Sziget i...można zejść, oj można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.echostar.pl 09.04.09, 20:17 będzie słychać koncert spokojnie na sporym obszarze miasta, a przy Cytadeli - to już w ogóle Warunki akustyczne na tej polanie są świetne, w przeciwieństwie do terenu targów poznańskich na których wystąpiła Sinead O'Connor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osh_dust Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.85-237-170.tkchopin.pl 09.04.09, 20:24 Fajny zespół. Ciekawi mnie to uwielbienie, olewali Was, fanów, 15 lat, wpadają tu za straszliwą kasę, a Wy telepiecie się, jakby Lennon wstał z grobu. Z całym szacunkiem, miejcie dystans. Co do Kings of Leon, stawiam, że nawet 5% ludzi piszących tu komenty, nie jest w stanie wymienić po trzy numery z każdej ich płyty. No, może z OBTN to by dało radę. Najbardziej bawi mnie tekst KOL to emo. Fajnie, że Radiohead wreszcie nas zaszczycili. Bawcie się dobrze, ja nie jadę Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Radiohead w Polsce!!! 09.04.09, 20:31 Nie znam gości, ale po tym kawałku który tu załączyli z koncertu nie ma czego się spodziewać dobrego, kompletna żenada. Monotanna rąbanina, zero muzyki, zero linii melodycznej, zero pomysłu. Kolejna garażowa grupa i tyle. Nie dałbym nawet 50 zł za bilet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 20:45 tak tak talking_head, bardzo dziękujemy za opinię, cieszymy że cie tam niebedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TęczowaGłowa Re: Radiohead w Polsce!!! IP: 83.238.23.* 09.04.09, 20:57 To cudowna wiadomość!!! Herman Hess-podpisuję się pod Twoim komentarzem w 100%. Jeśli ktoś wybiera się na koncert z województwa Śląskiego, dajcie znać.Poznań trochę daleko:/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoid android Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.uws.ac.uk 09.04.09, 21:18 straszliwa kasa, ktoś tu nie zna realiów ... najtańsze bilety na u2 kosztowały 140 zł ... ceny są bardzo przystępne. musicie się nauczyć, że jeśli chcecie zobaczyć znaną kapelę musicie zapłacić te kilkaset złotych. prawdziwy fan jest w stanie to zrobić. ja ciułałem kasę i udało mi się kupić bilet na u2, teraz kolejna batalia na eventimie (ostrzegam żółtodziobów, serwery będą za.ebiście przeciążone, pewnie zaczną sprzedaż po północy); a potem mgmt za free w wawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 21:42 cud?!?!?!? jaki cud ??? AC/DC TO BYŁBY CUD !!!!!!a nie jakieś tam radio Odpowiedz Link Zgłoś
tomyorke Re: Radiohead w Polsce!!! 09.04.09, 21:44 Panie Marku Niedźwiecki - wiemy, że Basia Trzetrzelewska byłaby lepsza, ale chyba nic nie nagrała ostatnio . Nie ma jak oceniać grupę z perspektywy listy przebojów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.cable.ubr10.hawk.blueyonder.co.uk 09.04.09, 21:45 uważam że radiohead to najlepszy zespół tzw muzyczny jaki jest. gusta są różne, ale chetnych bedzie jednak multum i biletów możecie nie uświadczyc w godzinę po rozpoczęciu sprzedaży, czyli wersja angielska, mieszkając na wyspie wolałbym tutaj udac sie na koncert ale jeśli 90 tysieczny stadion wyprzedaje sie w 10 minut to człowiek przestaje liczyć że zakupić mu sie cokolwiek uda.. ale wycieczka do pragi kusząca.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.smrw.lodz.pl 09.04.09, 22:24 bilety miedzy 100 a 200 zl. to duzo? na radiohead, zastanowcie sie i pomyslcie ile kosztowaly na madonne i u2... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totourist Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.chello.pl 09.04.09, 23:24 Radiohead to najwazniejsza grupa ostatniej dekady i najwazniejsza grupa brytyjska od czasu the Beatles. Nie wiem kto zdecydowal sie puscic komentarz Niedzwieckiego, ktory nie bardzo zna sie na muzyce alternatywnej i rozku progresywnym. To troche przypomina sytuacje gdy krytyk jazzowy recenzuje muzyke operowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrakadabror Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.chello.pl 09.04.09, 23:41 jestem dzisiaj najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kri Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.toya.net.pl 09.04.09, 23:42 jak ja żałowałam,(dosłownie ryczałam) że nie mogłam być wtedy w Sopocie na pierwszym koncercie Radiohead, a teraz po 15 latach to już szczerze mówiąc nie chce mi się iść na ich koncert, bo się w międzyczasie niestety zestarzałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.gdynia.mm.pl 10.04.09, 00:05 Radiohead? szkoda miałem nadzieje na Motörhead ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomz Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.b-ras1.cld.dublin.eircom.net 10.04.09, 00:08 Bedzie sie dzialo. zaliczam sie do tych szczesliwcow ktorzy widzieli radio juz wczesniej. ja 2 razy. koncerty sa oczywiscie swietne aczkolwiek vocal tommiego juz nie ten sam a ni taki sam. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gribsen Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.zone7.bethere.co.uk 10.04.09, 01:16 drodzy Państwo, udało mi się kilka lat temu dostać bilety na koncert Radiohead poza granicami Polski. Byłem niezmiernie podekscytowany, wydawało mi się, że co jak co, ale taki zespół z takim wokalistą to dopiero muszą dać popis na scenie i koncert na pewno będzie dużym przeżyciem. Niestety, być może to przez zbyt wygórowane oczekiwania, może przez publiczność nieco, albo może przez jakiś słabszy dzień Yorke'a, koncert był średni. Wykonanie utworów niespecjalne, kontakt z publiką słaby, performace też żaden. Zawiodłem się nieco. kocham ich na albumach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.acn.waw.pl 10.04.09, 11:11 Wiadomo kto na support? Odpowiedz Link Zgłoś
talkshowhost Re: Radiohead w Polsce!!! 10.04.09, 11:53 Widziałem ich koncert w 2003 roku na Hurricane Festival. 6 lat później będzie okazja zobaczyć ich wreszcie w Polsce Warto!! Niesamowity, długi, porywający show PS. Jedzie ktoś z Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chomik Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.ghnet.pl 10.04.09, 17:13 "PS. Jedzie ktoś z Krakowa? " Jedzie, jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.chello.pl 10.04.09, 17:14 tego nie mozna przepuscic bede napewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomayorke Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.09, 19:09 mmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MojaGlowaRadio Re: Radiohead w Polsce!!! IP: *.cust.tele2.pl 12.04.09, 13:01 Boże drogi.... co ten Pan wygaduje....... Jeden wielki przebój? Odpowiedz Link Zgłoś