Gość: marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 22:22 Nightwatchers - The past is my future (orginal mix) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shpinak Re: NAJLEPSZA PIOSENKA TECHNO 30.11.03, 22:33 Gość portalu: marcin napisał(a): > Nightwatchers - The past is my future (orginal mix) najlepszą piosenkę techno słyszałem w ś.p. programie Lalamido a wykonywał ją zdaje się Konjo przy niewielkim wsparciu Skiby i Brzóski. a szło to mniej więcej tak: UMPA UMPA UMPA, DENS DENS TEKNO TEKNO TEKNO.:p kto widział ten mnie zrozumie pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: NAJLEPSZA PIOSENKA TECHNO IP: 134.76.134.* 01.12.03, 10:05 tam bylo chyba jeszcze: bum bum umc umc tekno orzel tekno orzel (ten orzel to na czesc innego kawalka pt das Boot) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abuabuabu Re: NAJLEPSZA PIOSENKA TECHNO IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 02:19 A tego posłuchajcie, jest genialne; nie wiem, czy mi wyjdzie tak dobrze wokalnie, posłuchajcie: umc umc umc parararara umc....... umc, ra umc, parararara umc Nie wiem, czy to najlepszy kawałek, ale wydaje mi się, że to powyżej jest lepsze od: jebs jebs jebs jebs Podajcie swoje typy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BarryKent Re: NAJLEPSZA PIOSENKA TECHNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 19:21 Dobre jest tez: łup łup łup łup łup a refren szedł tak: jeb jeb jeb jebudu ale nie wiem czy to jest czyste techno bo brzmi bardzo progresywnie. Zresztą niech sie znawcy wypowiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: NAJLEPSZA PIOSENKA TECHNO 01.12.03, 19:35 The Crystal Method - Keep Hope Alive Odpowiedz Link Zgłoś